گرافیکم چقدر ببرم بالا کخ تا چند سال دیگه نخوام عوض کنم میشه راهنمایی کنید که گرافیک و رم را چقدر ببرم بالا؟
گرافیکم چقدر ببرم بالا کخ تا چند سال دیگه نخوام عوض کنم میشه راهنمایی کنید که گرافیک و رم را چقدر ببرم بالا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازینجا بپرس...
+
الان نسل جدید داره میاد ...یه خورده سخت هسش راهنمایی کردن ،ازون پستی ک دادم بپرس
دوستانی که میخوان نسخه بلک باکس رو دانلود کنند راحت باشند چون زیاد ویدئوها کاهش کیفیت نداره و بیشترشون از نوع داخل بازی هستند.ارزش 5 گیگ کمتر رو داره
گیم پلی بازی نسبت به قبل بهتر شده بود بطوری که اپگرید هایی که بهت میده روند خیلی خوبی داره .ولی مشکلات: تمامی ماموریت ها از این دکتر به اون دکتر رفتن بود طوری که تا قسمت اخر بازی بغیر از چندتا ماموریت زیاد از داستان چیزی یادت نمیمونه.ماموریت جانبی ها فقط نقش XP رو داره.غول اخر خوب بود ولی خاطر انگیز مثل شماره یک نبود به طور مثلا تو یکش , هنوز یادمه الیزابت رو می خواستی بکشی چقدر فرسایشی بود.یا غول اخرش که اون جنرال بود.غول اخر این بازی من فقط دو مرتبه مردم
گرافیک بازی بهتر شده.فقط نکته جالبش بود که بازی روی اخرین تنظیمات هم خوب فریم میده.جزیئاتش بد نیست
محتوای مخفی: ضد حال بودن داستان
Last edited by Khan gholi; 13-08-2012 at 11:22.
مثل سری اولش جذاب بود و یک بار ارزش بازی کردن رو داره.......
سلام من اونجایی که میره پیش یک ماشین که بغلش کامپیوتر داره موندم باید چیکار کرد ؟؟؟
سلام
دقیقتر بگو.ماموریتت چیه؟
دقیق یادم نیست، ولی فکر کنم باید لباس سرباز (پلیس) رو می پوشیدی بعد با کامپیوتر کنار کامیون کار میکردی
اره درسته منم لباس پوشیدم رفتم پیش ماشین کاری انجام داد بعد صحبتی کرد و دیگه تو نقشه چیزی نیست و نوشته دکتر پیدا کن یا همچین چیزی ...
باید بری بالای یه بلندی بعد اون کلید ردیاب (که صفحه رو قرمز میکنه) اونو بزنی، بعد از اون نقطه ای که صفحه شروع میکنه به حالت اول برگشتن، بری به اون سمت...
ایوووول منم همین جا گیر کرده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)