پس باید منتظر شکست پرسپولیس در مقابل ذوب باشیم
بله
خير
پس باید منتظر شکست پرسپولیس در مقابل ذوب باشیم
دیگه این پرسپولیس بوی جوراب پروین میده
خدایا این نعمت سلطان پروین رو از پرسپولیس بگیر
از ذوب آهن که هر سال شگست می خوره امسال با این قضایا فکر کنم سنگینتر بشهنوشته شده توسط Ali_k
من تا حالا قبول نداشتم که پروین همه پرسپولیس رو قبضه کرده ولی با این کارهایی که شما در بالا گفتید دیگه دارم کاملا نظرم عوض میشه آخه من نمی دونم آقا مجید همشهری ما مگه مسخره اینهاست
با خود پروین اینکار رو بکنند همه لیدرهاشو رو بر علیه پرسپولیس می کنه ولی خودش هر کاری میکنه!!!!
البته اين را هم من اضافه كنم كه پروين گفته حضور جلالي قطعي است اما با مدتي تعويقنوشته شده توسط Friend
يا همون امكان 50 درصد حضور جلالي در پرسپوليس است
دوستان من سلام
مطمئن باشید مجید به جز پرسپولیس جای دیگه ای نمیره
مطمئن باشید
با تشکر
پروين باز هم سرمربي شد
وقتي تمرين ديروز پيروزي شروع شد ، همه متوجه شدند بحث ورود مجيد جلالي به اين تيم اصلا جدي نبوده است.حدود ظهر ديروز بازيکنان در گوشه اي از زمين ورزشگاه کارگران جمع شدند تا علي پروين براي آنها صحبت کند.
او بشدت از سوي سکوها حمايت مي شد و همين به مرد شماره يک سرخها روحيه مي داد. تمرين خيلي آرام شروع شد و به آخر رسيد، بدون اين که حتي نامي از جلالي برده شود. مجيد جلالي بعد از حضور در دفتر پروين و رد و بدل شدن پيشنهادها ، به مدير فني پاسخ مثبت داد تا همه چيز تمام شود ولي قرار نبود کشتي قرمزها آرامش داشته باشد و جلالي پشت ديوار قرمز باقي ماند. همه چيز به سرعت برق و باد رنگ عوض کرد و همه منکر حضور او شدند. استيلي در تمرين ديروز گفت اصلا اطلاعي از حضور جلالي در کادر فني نداشته است.
تمرين ديروز ثابت کرد پروين با يک تغيير کوچک در چارت کاري خود ، با عنوان سرمربي روي نيمکت پيروزي خواهد نشست. او پيش از اين هم چنين سمتي را البته زيرپوشش مديرفني داشت و اينک عيان تر از هر زمان ديگر، اختيارات فني تيم محبوب نيمي از فوتبالدوستان ايران را برعهده گرفته است.
اولين آزمون پروين روز جمعه و در حضور تماشاگران خودي انجام خواهد شد. پروين امتحان سختي مقابل ذوب آهن دارد. اتفاقات پرشمار در محدوده جغرافيايي تيم پيروزي در حالي رخ مي دهد که تشکيلات باشگاه همچنان منتظر مشخص شدن تکليف مديرعامل است.
در حالي که به نقل از علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني گفته شد ، استعفاي خطيب هنوز پذيرفته نشده است ، نقل قول ديگري از وي حاکي است مديرعامل جديد تا دوشنبه هفته آينده معرفي مي شود. منابع نزديک به سازمان تربيت بدني از بررسي صلاحيت 3 نامزد و تلاش براي قانع کردن يکي از آنها خبر مي دهد. ايلنا گزارش مي دهد ، علي آبادي مشغول بررسي توانايي هاي عباس انصاري فرد ، عيسي اسحاقي و اکبر غمخوار است.
عباس انصاري فرد سالها نقش سرپرست و مدير داخلي باشگاه را برعهده داشت ، اکبر غمخوار هم 2 سال مديرعامل بود و اسحاقي در حال حاضر رياست فدراسيون گلف را برعهده دارد. در ميان اين 3 نفر احتمال حضور غمخوار و اسحاقي بالاست.
غمخوار ضمن تاييد تماس مسوولان سازمان از بي ميلي اش براي بازگشت به کادر مديريتي باشگاه خبر مي دهد. او همچنين اعلام کرده که در صورت بازگشت همان راهي را خواهد رفت که در 2 سال مديريتش رفته و دست از مربي خارجي نخواهد کشيد. با اين اوصاف گويا بايد منتظر بمانيم و اتفاقات بعدي را کنار هم بچينيم. تا معرفي مديرعامل جديد ، پيروزي با ذوب آهن بازي خواهد داشت. نتيجه آن بازي در شکل گيري بعضي تصميم هاي جدي و شجاعانه درباره اين تيم نقشي کليدي خواهد داشت.
منبع:jamejamdaily
مثل اينكه پروين از موافقان اومدن جلالي بود.وقتي هيئت مديره نميزاره جلالي بياد پروين چيكار كنه؟؟؟
ديشب خردبين گفت تا معلوم شدن مدير عامل جديد نميشه تغييري در كادر تيم داد.
حالا شما هي به سلطان گير بدين!
سلام به همگي
من واقعا مونده بودم كه پروين بازم طرفدار داره ؟؟؟!!!! (البته به جز جيره خورهاش و ***** )
اميدوارم زودتر بره و تيم ما بدون سلطان بهتر نتيجه بگيره !!!
البته من به خاطر اينكه همه به اسم سلطان ميشناسنش گفتم وگرنه پروين اندازه گاو هم نميفهمه
امید وارم تو پیروزی باقی بمونه و مثل باشگاه های دیگه تو کارش دخالت نکنند
کیو میگی ؟؟؟نوشته شده توسط aht
نکنه منظورت جلالیه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)