تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 280 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

خوب بازی کردیم و یردیم....
    ولی بعضی دوستان تو انجمن میخوان این برد رو با دلایل واهی خراب کنن!؟
    ایشالا که موفق باشن!!

2. 4 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظر من اینه که اصلاً خوب نبودیم.تو آزادی با این همه تماشاچی با دو تا یار بیشتر این نتیجه!
    دایی به جای اینکه فشنگچی رو با هاشمیان عوض کنه باید فشنگچی رو به جای شکوری میاورد و اگه می خواست هاشمیان را تعویض کنه به جاش آرفی رو میاورد.منصوری هم گزینه خوبی بود برای ورود به زمین

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فکر کنم بازی بعد مازیار زارع و نوروزی رو نداریم
    غلامرضا رضایی، مجتبی شیری، علیرضا محمد، سعید حلافی ، تیاگو فراگو ، محمد نوری ، هادی نوروزی ، مازیار زارع ، حسین بادامکی ، حمیدرضا علی عسگر، سامان آقازمانی 11 بازیکن یک اخطاره پرسپولیس را تشکیل می دهند که با دریافت اخطار در مسابقه رفت از حضور در مسابقه برگشت محروم خواهند شد.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سیلام ....

من همین الان از استودیم رسیدم خونه ! :دي عحب بازی ای بودش ... خیلی خوب بازی کرد پرسپولیس مخصوصا توی نیمه ی دووم ...قشنگ ترین بازی ای بودش که من از استودیم دیدم ! البته 6 بار هم فک نکنم شد باشه در کل رفتم استودیم که 2 بارش هم تیم ملی بوده :دي
    اقا این وحید هاشمیان چرا این جوریه ؟ 5 6 بار قبل از بازی صداش کردیم بیاد اصلا محل نمی زاشت ...
    ولی در عوض علی عسکر و مازیار و حقیقی ... اینا خیلی با حالن ولی ..
    .راستی لیدرهای پرسپولیس ضعیف ترن از استقلالی ها ... بازی استقلال رفته بودم تا مردم فحش می دادن یکی از اون پشت که آرنلودی بودش برای خودش ! دي لیدر هم بود داد می زد خفه شو ! :دي همه ساکت می شدن ...
    ولی تماشا چیای پرسپولیس امروز هرچی از دهنشون در اومد گفتن ! دي ( نمی گم منم نگفتما ! :دي ولی من با ادب گفتم ! :دي )
    ولی با چند تا از پرسپولیسیا که اشنا شدیم باهاشوت خیلی بچه های گلی بودن ...

7. 7 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

2 تا بازیکنی که حضورشون به نظرم میتونست خیلی مهم باشه
    مخصوصا زارع!

9. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اول تبریک میگم بابت برد پرسپولیس ...
    نیمه‌ی دوم یه جاهایی واقعاً خوب بودیم ...
    اما باید قبول کنیم دفاع تو نیمه‌ی اول اصلاً خوب نبود ... به خصوص تو 30 دقیقه‌ی اول که گل سرسبدش پاس رو به جلوی پژمان نوری بود! چقدر دفاع خالی بود ...

نباید 2 تا می‌خوردیم ... البته الحق ملوان خیلی خوب بازی کرد، به خصوص با داشتن اولادی و نوری و نزهتی ... اما حالا کارمون تو انزلی با استرس همراه میشه ... پرسپولیس کاملاً غیر قابل پیش بینیه !! یهو تو انزلی 4 تا می‌زنیم و همه چیز تموم میشه! اما باخت 0-2 هم واسه ما هوادارا خیلی دور از ذهن نیست !!
    می‌ترسم یه کم ...

در مورد محرومای بازی بعد، خود علی دایی تو کنفرانس خبریش می‌گفت نوروزی و محمد فقط محرومن ... اسمی از مازیار نبرد ...

11. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

در مورد بازی بخوایم صحبت کنیم به نظر من پرسپولیس نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد ... موقعیت بسیار داشت که کاش یکی دیگش گل شده بود !
    این تیم واقعا غیر قابل پیش بینیه ! نشانه هایی از یه تیم فوتبال بلد رو داره ... اما دفاع تیم واقعا آسیب پذیره ... جای حیدری خالی بود ... رویه هر دو گل دفاع 100% مقصر بود ( رویه چه حسابی خیابانی می گفت اشتباه جا گیریه حقیقی من نمیدونم ! در حالی که یه مهاجم به نسبت کوتاه قامت دقیقا بین 2تا مدافع اونطوری سر زد و البته بی نظیر بود ! )
    در مقابل خط هافبک و خط حمله خیلی خوب بازی می کنن ... به پاس هایی که امروز رد و بدل دقت کنید . واقعا خوب بود ! برای این تیم پرسپولیس که چنین فصلی رو پشت سر گذاشته جای تحسینه ...

جدا از این موضوع نمی دونم چرا بعضی دوستان اینقدر این برد رو با مسایل حاشیه ای خراب می کنن !! شاید کمی سخت بود واسشون که پرسپولیس اینطوری به بازی برگرده ... !
    این فصل اینقدر مظلوم واقع شدیم کسی ندید ... ! این بازی اینقدر حاشیه داشت ؟! اینقدر مشکل داوری داشت که همه چیز اینطوری بره زیر سوال ؟!
    امیدوارم پرسپولیس طوری تویه انزلی قهرمان بشه که جای حرفی واسه هیچکس باقی نذاره !!!
    Last edited by Mohammad; 07-06-2011 at 23:56.

13. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

مازیار که اصلا محروم نیست شماها هی میگید محرومه ما فقط تو انزلی محمد و نوروزی رو نداریم.
    Last edited by moh3en_sh; 08-06-2011 at 02:19.

15. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نظر من اینه که اصلاً خوب نبودیم.تو آزادی با این همه تماشاچی با دو تا یار بیشتر این نتیجه!
    دایی به جای اینکه فشنگچی رو با هاشمیان عوض کنه باید فشنگچی رو به جای شکوری میاورد و اگه می خواست هاشمیان را تعویض کنه به جاش آرفی رو میاورد.منصوری هم گزینه خوبی بود برای ورود به زمین
    البته يه بازيكنشون كه دقايق آخر اخراج شد و تا به خودمون اومديم بازي تموم شد
    داور هم خيلي وقت اضافه كم گرفت بازي شش گل داش شش تعويض و كلي اخطار كه زمان بازي رو گرفت مصدومين بمانند
    به نظر منم تعويض فشنگچي با وحيد اشتباه بود در اينكه وحيد بايد بيرون ميرفت شكب نبود چون نود دقيقه اي نيست
    اما با توجه به بازي خوب عسگر و نوروزي در كناره ها بهتر بود آرفي رو مياورد و نوروزي رو همون كنار نگه ميداشت
    بايد منتظر ديدار برگش موند چون ملوان خيلي تيم خوبيه
    بازي خيلي زيبايي بود و فكر كنم بازي زيبايي هم در انتظارمونه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدا از این موضوع نمی دونم چرا بعضی دوستان اینقدر این برد رو با مسایل حاشیه ای خراب می کنن !! شاید کمی سخت بود واسشون که پرسپولیس اینطوری به بازی برگرده ... !
    این فصل اینقدر مظلوم واقع شدیم کسی ندید ... ! این بازی اینقدر حاشیه داشت ؟! اینقدر مشکل داوری داشت که همه چیز اینطوری بره زیر سوال ؟!
    امیدوارم پرسپولیس طوری تویه انزلی قهرمان بشه که جای حرفی واسه هیچکس باقی نذاره !!!
    كلا فضايي كه دوستان به وجود ميارن خيلي ناعادلانه اس
    به خدا تو اين بازي داوري صد در صد به ضرر پرسپوليس بود و به نظر من داور جلوي برد قاطع پرسپوليس رو گرفت
    فردوسي پور جواب خوبي به جلالي و هم انديشانش داد گفت اگر بازيكناي فولاد موقعيتاي گلشون رو استفاده ميكردن باز هم پرسپوليس به فينال ميرفت؟
    فدراسيون گفته بازيكن فولاد به جاي دروازه بزنه به تير
    اگر فوتبال ما اينقدر سياسي و از پيش تعيين شده اس كه بايد به دو قهرماني سپاهان هم شك كرد
    كلا خيلي بده كه هنوز پرسپوليس قهرمان نشده اين قهرماني رو كار فدراسيون ميدونيم
    جالبه ميگن فدراسيون استقلا رو حذف كرد كه پرسپوليس قهرمان بشه ولي عملكرد داور در بازي استقلال با ملوان خلاف اين رو ميگه
    داور خيلي بيهوده يه بازيكن ملوان رو اخراج كرد پنالتي آشكار روي نوري رو هم نگرفت و دقايق آخر اگر موقعيت استقلال گل ميشد به احتمال خيلي زياد الان استقلال توي فينال بود پس اين چه برنامه ريزيه كه داور داشت برخلافش عمل ميكرد
    به خدا بعضي اوقات دوست دارم ملوان قهرمان بشه ببينيم اين دوستان چه حرفي براي گفتن دارن

18. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •