تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 90 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دوستان ظاهرا فابرگاس هفته بعد با تیم بارسلونا قرارداد میبنده و ما باید کاپیتان خودمون رو فراموش کنیم.
    کسی میدونه ونگر چه بازیکنی رو جایگزین میکنه؟
    اینا همش شایعست، همشونم از طرف روزنامه های اسپانیایی که تو این چندسال زیادد شنیدیم از اینا. مگه نگفته بودن سسک تا دوشنبه بارسایی میشه؟؟؟ امروز که سشنبست!
    سه تا پست بالاتر حرفهای ونگر در مورد سسک همه چی رو مشخص میکنه.

باشگاه لیل مذاکرات با آرسنال را تایید کرد

پایگاه خبری GunnersTrust: مهاجم ساحل عاجی باشگاه لیل فرانسه تنها یک سال دیگر به پایان قراردادش باقی مانده و قصد دارد این باشگاه را ترک کند تا به تیم بزرگتری بپیوندد.

آرسناۀ، تاتنهام، لیورپول، نیوکاسل و منچستر سیتی از علاقه مندان به جذب او هستند اما مدیر کل باشگاه لیل فردریک پاکوت تایید کرد که آنها تماسی از سوی آرسنال داشته اند و به زودی با آنها ملاقات خواهند کرد.

" او واقعا می خواهد برود. ارتباط خود با آرسنال را بیشتر کرده ایم و به زودی با آنهه در رابطه با آنچه مد نظر دارند بحث خواهیم کرد.

او ابراز تمایل کرده که به انگلستان برود بنابراین خواهیم دید چه اتفاقی می افتد.

جروینیو تصمیم گرفته اینجا را به مقصد انگلستان ترک کند بنابراین یکی از باگاه های آنجا خواهد بود.

به زودی با مسئولین آرسنال ملاقاتی خواهیم داشت تا ببینیم پیشنهاد آنها چیست اما او بازیکن با ارزشی است."

2. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب خبر جروینیو رو که گذاشتین
    بریم سراغه مصاحبه های گازیدیس

گازیدیس: خریدهای جدید به تیم اضافه خواهند شد
    ایوان گازیدیس باور دارد آرسنال تابستان شلوغی را در نقل و انتقالات پیش رو دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جلسه پرس و پاسخ که روز گذشته با گروه هواداری ساپورت تراست انجام شد، مدیر اجرایی باشگاه آرسنال همدردی خود با هواداران آرسنال را ابراز داشت.

ایوان گازیدیس باور دارد نباید برجسب فاجعه را به عملکرد سال گذشته تیم زد اما او به هواداران اطمینان داد با تقویت تیم در نقل و انتقالات، آنها آماده خواهند شد تا در فصل 2011/2012 عناوین را به ارمغان آورند.

" با نزدیک شدن به پایان فصل، من نیز حس نا امیدی عمیقی را با شما شریک هستم. ما فصلی داشتیم که وعده چیزهای فوق العاده را به ما میداد و شبیه آن بود که می تواند به چیز بسیار خاصی تبدیل شود اما در پایان یک داستان آشنا به خودی خود شروع به بازگو کردن شد. حسی که همه ما داریم را درک می کنم.

کاملا واضح است که برخی کاستی ها در تیم خود داشتیم و برای فصل پیش رو تغییراتی در بازیکنان خواهیم دید. بعضی خرید های جدید به تیم اضافه خواهند شد و برخی دیگر نیز که در ترکیب ما حضور دارند باشگاه را ترک خواهند کرد. همانطور که آرسن گفت، فصل پیش روی شلوغی برای آرسنال خواهد بود.

اما مهم است که تاکید داشته باشید فصل قبل یک فاجعه نبوده. ما ترکیب جوانی داریم و نمی خواهیم به یکباره آن را کنار بگذاریم. زیر و بم کار شناسایی خواهد شد و اینکه کدام قسمت تیم باید حفظ شود و کدام قسمت باید تغییر کند و این کار را قابلیت های مالی خود انجام خواهیم داد."

گازیدیس: قیمت ها کنترل شده و متعادلند
    پاسخ ایوان گازیدیس به منتقدین افزایش قیمت بلیط های ورزشگاه امارات.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ابتدای ماه می، باشگاه آرسنال اعلام کرد که علاوه بر مالیت 2.5 درصدی که از طرف دولت اعمال شده است، قیمت ها چهار درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

دوشنبه شب ایوان گازیدیس در جلسه پرسش و پاسخ هواداران آرسنال، این مسئله را اعلام کرد که این حرکت با انتقاد بعضی از هواداران روبرو شده است اما این مسئله را خاطر نشان کرد که در فصل های اخیر، باشگاه در این منطقه، کنترل شده و متعادل بوده است.

" در شش سال گذشته ما فقط دو قیمت بلیط داشته ایم و من فکر نمی کنم هیچ باشگاه دیگری این رویکرد را داشته باشد. قطعا هیچ باشگاه دیگری مطالبات ما را ندارد. بنابراین فکر می کنم از زمانی که به امارات نقل مکان کرده ایم، در مجموع بر روی قیمت بلیط ها، کنترل شده و متعادل بوده ایم.

هیچ سوالی نبوده است که ما می توانستیم قمیت ها را بالاتر ببریم. ما لیست های انتظار طولانی در بخش های اصلی داریم زیرا هنوز آنها را انجام نداده ایم. فکر می کنم توقعاتی وجود داشته است که قیمت بلیط ها زیاد نخواهد شد. بنابراین با این پیش زمینه، وقتی ما افزایش چهار درصدی قیمت ها را اعلام کردیم، برداشت های بدی انجام شد.

اما در این زمینه من همچنان بر این باورم که تصمیم معقولانه و مسئولانه ای بود تا توازنی میان آنچه تلاش می کنیم تا در این زمینه بدست آوریم و همچنین مشارکت بسیار مهم خود با هواداران به وجود آوریم.

هزینه ها به طور چشمگیر بالا می روند. به طور مثال در دو سال گذشته، قیمت خدمات رفاهی 100 درصد افزایش داشته است. ما دریافته ایم که این مسئله در زندگی مردم نیز افزایش داشته است و ما این را نادیده نمی گیریم و در قبال آن حساس هستیم. اما فکر می کنم این تفکر که قیمت بلیط ها برای همیشه ثابت بماند، واقع گرایانه نیست.

در بعضی شرایط ما باید افزایش قیمت داشته باشیم. انتظار ندارم که یک افزایش متداول و عمومی باشد اما این مسئله به دلیل چرخه خودکفایی که در آن هستیم، انجام پذیرفته است. "

گازیدیس: آقای کرونکه این باشگاه را درک می کن
    ایوان گازیدیس باور دارد استن کرونکه بعد از به عهده گرفتن مالکیت باشگاه می تواند قدم های بزرگی برای آرسنال بردارد
    .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاجر آمریکایی که از سپتامبر 2008 وارد هیات مدیره آرسنال شد سر انجام با خرید 66.64 از سهام باشگاه در ماه اپریل توانست هدایت آرسنال را بر عهده گیرد.

آقای کرونکه پیشینه موفقی در امر مدیریت تیم های ورزشی دارد و به گفته مدیر اجرایی باشگاه آرسنال ایوان گازیدیس، او می تواند تاثیرات مثبت خود را در ورزشگاه امارات ادامه دهد.

" با احترام به استن، ما کسی را داریم که باشگاه را درک می کند.

بیماری دنی فیزمن روند تغییر مالکیت باشگاه را سرعت بخشید و منجر به این شد که دنی سهام خود را به استن کرونکه بفروشد.

او استن را می شناخت و از اینکه سهامش را به او می فروخت آسوده خاطر بود، او به وی اعتماد داشت تا مسئولیت بزرگی را در باشگاه بر عهده گیرد.

آقای کرونکه از سوی مدیران شناخته شده است و آنها به او اعتماد دارند، هم در سابقه ورزشی اش و همچنین سابقه بسیار مهم او در آرسنال. او از الگوی خودکفایی استفاده کرده و موفقیت را برای تیم های ورزشی خود به ارمغان آورده و اکنون موفقیت ها را برای آرسنال می خواهد.

او عشق و علاقه خود به آرسنال را پرورش داده اما در حاشیه باقی خواهد ماند. او کسی نیست که قدم های رو به جلو بردارد و به نظر برسد که برای خودنمایی عمومی این کار را کرده."

ایوان گازیدیس به هواداران اطمینان داد که پیشنهاد استن کرونکه بدهی های آرسنال را پوشش خواهد داد و بر آن نخواهد افزود.

" یکی از تعهداتی که آقای کرونکه همراه با پیشنهادش ارائه داد این است که از الگوی خودکفایی باشگاه حمایت می کند و دوم اینکه این پیشنهاد بر علیه بدهی های باشگاه و یا نوع کسب و کار آرسنال نخواهد بود.

این دو معنی دارد و آن تعهدات و الزاماتی است که وی بر آنها تاکید دارد."

گازیدیس: هواداران باید قضاوت کنند
    ایوان گازیدیس باور دارد این هواداران هستند که باید با توجه به عملکرد آرسن ونگر در رابطه با آینده بلند او در آرسنال تصمیم بگیرند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشگاه آرسنال با تغییر مالکیت خود قدم در مسیر جدیدی گذاشت تا در 125 سالگرد تاسیس باشگاه، به 6 فصل ناکامی پایان دهد.

آرسن ونگر وعده تقویت تیم در این تابستان را داده و به نظر می رسد با حمایت کامل هیات مدیره نیز روبرو شده تا فصل آینده با دست پر کار را تمام کند اما آینده سرمربی 61 ساله توپچی ها همواره مورد پرسش قرار گرفته و ایوان گازیدیس باور دارد این هواداران هستند که باید در مورد آن قضاوت کنند.

" آرسن در نهایت پاسخگوی هواداران است و آنها هستند که در نهایت قضاوت می کنند.

اگر ببینید که رابطه میان هواداران و مربی در طول زمان شکر آب شده، این مساله غیر قابل تحمل است اما فکر نمی کنم ما به هیچ وجه حتی نزدیک آن نقطه هم باشیم.

ما 100 درصد پشتیبان آرسن هستیم. من 100 درصد از او حمایت می کنم و باور دارم او کاری خارق العاده را در دوره ای دشوار برای این باشگاه به انجام رسانده است.

باید این مساله را به خاطر بیاورید که ما در مقابل باشگاه هایی با بوجه نا محدود قرار گرفته بودیم و دیگر باشگاه ها مانند منچستر یونایتد نیز سودی بیشتر از آنچه ما به وجود آوردیم را ایجاد کردند."
    منبع :
    Gunnerstrust.com

4. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان ظاهرا فابرگاس هفته بعد با تیم بارسلونا قرارداد میبنده و ما باید کاپیتان خودمون رو فراموش کنیم.
    کسی میدونه ونگر چه بازیکنی رو جایگزین میکنه؟
    حتی اگه یه خورده یه سره سوزن شک داشتم که فابرگاس تیم رو ترک میکنه با مصاحبه های ونگر شکم برطرف شد
    دقیقا میگه :
    باید برایتان کاملا این موضوع را روشن کنم. از نظر من فابرگاس برای مدتی طولانی با ما خواهد بود و در آرسنال خواهد ماند.
    قبلا هم که مصاحبه هاش هست که گفته سسک کاپیتان تیمشه و تیم حول محور اون چیده شده و هیچ جوره حاضر به فروشش نیستیم

6. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آره. منم امیدوارم که فابرگاس و نسری هر دو تاشون تو آرسنال بمونن و یار گیری درستی هم داشته باشه تا فصل جدید یه آرسنال قوی رو ببینیم. البته امیدوارم که یکی دو تا بازیکن باتجربه به تیمش اضافه کنه. هر وقت آرسنال قهرمان شده چند تا بازیکن باتجربه داشته. به نظرم میاد که رائول به شدت به درد آرسنال میخوره.

8. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پارلر از نقل و انتقالات تیم می گوید...

ری پارلر هافبک سالهای نه چندان دور آرسنال در مورد شایعات روزهای اخیر در مورد فابرگاس و نصری و احتمال جدایی آنها از تیم گفت:

"این یک فاجعه خواهد بود.

نصری یکی از بهترین بازیکنان سال اخیر آرسنال بود و فکر میکنم او واقعا پیشرفت کرده و خودش را با لیگ برتر وفق داده بود. او به یک بازیکن سر سخت تبدیل شده بود و در این فصل عالی کار کرد.

اگر این دو بازیکن از تیم جدا شوند واقعا یک فاجعه برای آرسنال خواهد بود و آن موقع کار بزرگی در مقابل مربی و دیگر عوامل باشگاه وجود دارد.

امیدوارم سمیر به ونگر نگاه کند، کسی که او را به این سطح بازی رسانده و بگوید من واقعا دوست دارم با این مربی کار کنم، می خواهم برای یک، دو یا سه سال دیگر اینجا بمانم.

آرسنال باشگاه بزرگی است و در این شکی نیست. شما باید کسانی مثل برکمپ که 11 سال در اینجا بود یا ویرا که نه سال را در اینجا سپری کرد را در نظر بگیرید.

این باشگاه خاصی است و من امیدوارم او این مساله را درک کند و برای مدتی طولانی در اینجا بماند."

پارلر در مورد اهمیت این تابستان برای آرسنال هم حرفهایی زد:

"این تابستانی بزرگ برای آنهاست، بعد از اتفاقات فصل قبل هواداران واقعا کلافه شده اند. اتفاقات زیادی ممکن است در نقل و انتقالات بیفتد -اجازه دهید هنوز از آنها انتقاد نکنیم- و خوش بینانه به این قضیه نگاه میکنیم که پول هم برای خرج کردن وجود دارد ولی ما واقعا آن را نمی دانیم.

آرسن ونگر بر روش خود استوار است پول وجود دارد ولی ما باید بازیکنان مناسب را به خدمت بگیریم.

من فکر میکنم آنها نیاز دارند چهار یا پنج بازیکن جدید به خدمت بگیرند اگر می خواهند با تیم هایی مثل منچستر یونایتد رقابت کنند که شروع به خرید بازیکن کرده است یا منچستر سیتی که حتما در بازار خواهد بود یا مثل لیورپول و چلسی.
    این خیلی جالب خواهد بود."

مثل همیشه بازیکنان انگلیسی قیمتهای بالایی دارند و در همین تابستان هم بازیکنانی مانند جونز و هندرسون با مبالغ کلانی به تیمهای دیگر پیوستند ولی پارلر دوست دارد بازیکنان انگلیسی بیشتری را در تیم ببیند.

"همیشه گفته ام گری کیهیل می تواند یک خرید عالی برای آرسنال باشد. ولی این بستگی به این دارد که ارزش او چه قدر است. ونگر همیشه این عقیده را دارد که می تواند بازیکنان مشابهی را با همان کارایی با 5 میلیون پوند کمتر جذب کند! بنابراین قضیه خیلی جالب خواهد بود."

منبع: Arsenal.ir

10. 3 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

البته امیدوارم که یکی دو تا بازیکن باتجربه به تیمش اضافه کنه. هر وقت آرسنال قهرمان شده چند تا بازیکن باتجربه داشته.
    شما باید کسانی مثل برکمپ که 11 سال در اینجا بود یا ویرا که نه سال را در اینجا سپری کرد را در نظر بگیرید.

این باشگاه خاصی است و من امیدوارم او این مساله را درک کند و برای مدتی طولانی در اینجا بماند."
    دقیقاً منظور منم همین بود.اون قدیم ها خط دفاع آرسنال مسن بود و با تجربه. تونی ادمز و فکر کنم نایجل وینتربرن و لی دیکسون بود و یکی دیگه (حافظه یاری نمیکنه) + دیوید سیمن که کار رو برای حریفان مشکل میکردن. امسال تیم بیشترین ضربه رو از خط دفاع خورد.

12. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

2

سانيا: فابرگاس به بارسلونا مي‌رود

مدافع تيم فوتبال آرسنال لندن گفت: شک نکنيد که فابرگاس قطعا به بارسلونا مي‌رود.

به نقل از آس اسپانيا، باکاري سانيا که در تمرينات تيم ملي فرانسه حضور دارد به خبرنگاران از علاقه شديد سسک فابرگاس به بارسلونا گفت و تصريح کرد: او خودش هم مطمئن است که به بارسلونا مي‌رود. همه کارها انجام شده و هيچ مشکلي در اين ميان وجود ندارد.
    وي ادامه داد: فابرگاس خود نيز آرزوي بر تن داشتن پيراهن بارسلونا را دارد و قطعا هر کاري از دستش برآيد انجام مي‌دهد. او مي خواهد به کشورش بازگردد و براي اين منظور لحظه شماري مي‌کند.
    حضور پررنگ او در تيم ملي اسپانيا نيز وابسته به درخشش در لاليگا است.

منبع
    ورزش 3

پ.ن:بعید میدونم فابرگاس تو آرسنال بمونه.

14. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آرسن ونگر تمام تلاش خود را برای به خدمتگیری این هیولای بلکبرن میکند.

اسکای خبر داد : آرسنال برای خرید سامبا از بلکبرن بسیار پیشرفت کرده است .
    آرسن ونگر که یکی از مشکلات خود را در قلب دفاع تیمش میبیند قصد دارد تا کریستوفر سامیا را به آرسنال بیآورد.
    ونگر از این بازیکن کونگویی خوشش میآید و میخواهد وی را به تیم اضافه کند، با آمدم این مرد تنومد آرسنال از قدرت بدنی قابل قبولی در قلب دفاع برخوردار میشود.

آرسنال ظاهرا پیشنهاداتی برای سامیا در ژانویه هم داشته است
    آرسنال در ابتدای فصل تابستانی سعی داشت تا جونز را به خدمت بگیرد که بلکبرن و یونایتد با سرعت بالاتری به نتیجه رسیدند.
    شایان ذکر است سامبا تا سال 2015 با تیمش قرارداد دارد.
    هرچند این تیم علاقه ای به از دست دادن 2 مدافع اصلی خود ندارد اما "نه" گفتن به پیشنهاد آرسنال هم کار دشواری به نظر میآید

منبع: Arsenal .ir

16. این کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دقیقاً منظور منم همین بود.اون قدیم ها خط دفاع آرسنال مسن بود و با تجربه. تونی ادمز و فکر کنم نایجل وینتربرن و لی دیکسون بود و یکی دیگه (حافظه یاری نمیکنه) + دیوید سیمن که کار رو برای حریفان مشکل میکردن. امسال تیم بیشترین ضربه رو از خط دفاع خورد.
    آره اون قدیما آرسنال دفاع خوبی داشت. حتی همین 2003 - 2004 هم دفاع عالی داشت آرسنال.

سانيا: فابرگاس به بارسلونا مي‌رود

مدافع تيم فوتبال آرسنال لندن گفت: شک نکنيد که فابرگاس قطعا به بارسلونا مي‌رود.

به نقل از آس اسپانيا، باکاري سانيا که در تمرينات تيم ملي فرانسه حضور دارد به خبرنگاران از علاقه شديد سسک فابرگاس به بارسلونا گفت و تصريح کرد: او خودش هم مطمئن است که به بارسلونا مي‌رود. همه کارها انجام شده و هيچ مشکلي در اين ميان وجود ندارد.
    وي ادامه داد: فابرگاس خود نيز آرزوي بر تن داشتن پيراهن بارسلونا را دارد و قطعا هر کاري از دستش برآيد انجام مي‌دهد. او مي خواهد به کشورش بازگردد و براي اين منظور لحظه شماري مي‌کند.
    حضور پررنگ او در تيم ملي اسپانيا نيز وابسته به درخشش در لاليگا است.

منبع
    ورزش 3
    یعنی من نمیدونم چه فحشی به اینا بدم. کاملا یه طرفه ترجمه کردن مصاحبه رو. اصلان باک نگفته که فابرگاس قطعن میره یا همه کارا انجام شده. چه جوری همچین چیزی در آوردن؟! اینم مصاحبه باکاری سانیا:

سانیا: خواسته فابرگاس قابل درک است

پایگاه خبری GunnersTrust: غول های کاتالان چندین تابستان است که با پیشنهادات مختلف برای جذب سسک فابرگاس اقدام می کنند اما همواره در این مسیر با جواب قاطعانه آرسنال روبرو شده اند.

به هر حال باکاری سانیا، مدافع راست فرانسوی توپچی ها در گفتگو با رادیو RMC فرانسه اعلام کرد که علاقه سسک برای بازگشت به کشورش قابل درک است.

" می توانم بگویم که این واقعیتی است که سسک می خواهد به بارسلونا برود.

فابرگاس می خواهد به کشوری بازگردد که در آن متولد شده، به شهرش، جایی که خانواده اش هستند، او می خواهد برای یکی از بهترین تیم های جهان بازی کند - بارسلونا - و این قابل درک است.

در این لحظه به هر حال او هنوز کاپیتان آرسنال است."

سانیا همچنین امیدوار است سمیر نصری در آرسنال باقی بماند.

" سمیر در آرسنال خوشحال است اما نمی دانم بهترین چیز برای حرفه او چیست.

او در این فصل یکی از بهترین بازیکنان تیم بوده و یکی از سمبول های این باشگاه به شمار می رود. امیدوارم وقتی برای تمرینات پیش فصل باز می گردیم او را در اینجا پیدا کنیم."

18. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

وکیل نصری از ادامه مذاکرات خبر داد
    وکیل سمیر نصری اعلام کرد که مذاکرات انها با آرسنال به زودی ادامه خواهد یاقت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر به وضوح اعلام کرده که در تلاش برای حفظ سمیر نصری در آرسنال است اما با پایان یفاتن لیگ اخبار و شایعات پیرامون او هر روز بیشتر می شود.

با این وجود وکیل سمیر نصری ، Alain Migliaccio در مصاحبه ای اعلام کرد مذاکرات با آرسنال به هیچ وجه به بن بست نخورده و به زودی ادامه پیدا خواهد کرد.

" می خواهم این موضوع را روشن کنم که هیچ شکستی در جریان تمدید قرارداد با توپچی ها به وجود نیامده و ما به زودی با آرسن ونگر دوباره ملاقات می کنیم."

وکیل نصری ارتباط او با اینتر را رد کرد و اعلام داشت آنها قبل از توجه به دیگر پیشنهادات می خواهند با آرسنال مذاکره کنند.

" چندین باشگاه علاقه مند به سمیر وجود دارند اما انتشار نام آنها بی فایده است.

پیش از آنکه به حرف های دیگر تیم ها گوش دهیم، نیاز داریم و ابته می خواهیم با آرسنال صحبت کنیم."

منبع :
    Gunnerstrust.com

20. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •