تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

رئيس رم: به درآمد منچستر ميرسيم

رئيس رم اعلام کرد باشگاهش از نظر درآمد به زودي با يونايتد رقابت خواهد کرد.

به نقل از بلومبرگ، توماس دی‌بندتو چندی پیش با تعدادی از سرمایه‌گذاران آمریکایی توانست باشگاه رم را از خانواده سنسی بخرد.

دی‌بندتو در مورد وضعیت کنونی رم گفت: امروز باید تاوان گناهان گذشته را بپردازیم. تصور می‌کنم این خیلی مهم است که شما بتوانید بر مشکلات گذشته غلبه کرده و به سوی آینده‌ای بسیار روشن قدم بردارید. رم در ترکیب خود بازیکنان جوانی نداشت که بتواند با آن‌ها به آینده خوبی برسد. ما 2 تصمیم گرفتیم که یکی از آن‌ها اضافه کردن بازیکنان جوان و با انگیزه به ترکیب جالوروسی است.

دی‌بندتو ادامه داد: تصمیم دیگر ما ساخت ورزشگاه اختصاصی برای رم است تا بتوانیم این باشگاه را به یکی از بزرگان ایتالیا تبدیل کنیم. با داشتن ورزشگاه می‌توانیم از نظر درآمدی پیشرفت بسیار کنیم، اسپانسرهای بزرگی را جذب کنیم و در ادامه بازهم بازیکنان بهتری را به خدمت بگیریم. بدون شک این اتفاق‌ها تا 5 سال آینده در جالوروسی به وقوع می‌پیوندند و می‌توانیم از نظر درآمدی و مالی با باشگاهی چون منچستریونایتد رقابت کنیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نیمه اول رم واقعا خوب بازی می کرد اگر چه لاتزیو هم حریف دست و پا بسته ای نبود اما رم یه سر و گردن از لاتزیو بالا تر بود .
    پاس کاری های خوبی می کردن.توپ روی زمین خوب می چرخید ...
    نیمه ی دوم هم رم رو داور واقعا قربانی کرد...
    هیچ مسابقه ی فوتبالی به یاد ندارم که وقتی پنالتی می گیره ،بازیکن هم اخراج بشه... خطا هم اونطوری نبود که بازیکن لاتزیو
    براش خطری ایجاد کنه و بگیم بازی خطرناک بود ...
    با اون اخراج عملا بازی دیگه دست لاتزیو افتاد و منصفانه است که بگیم حقشون برد بود . موقعیت های زیادی داشتن. اما خب فکر نمی کنم تا این حد جریمه ی سنگین واسه یه تیم در نظر گرفت ...
    اگه می بردیم می رفتیم جزو 4 تا ... 3 امتیاز طلایی رو از دست دادیم

4. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ مسابقه ی فوتبالی به یاد ندارم که وقتی پنالتی می گیره ،بازیکن هم اخراج بشه... خطا هم اونطوری نبود که بازیکن لاتزیو
    بستگی به موقعیت خطاکننده داره،خطرناک بودن یا نبودنش زیاد مهم نیست
    من ندیدم و ویدئوی یوتوب هم واسم لود نمیشه ولی شنیدم که بروکی جلوتر از کیائر بوده و تو موقعیت تک به تک بوده پس هرگونه خطایی صرف نظر از شدت و ضعفش اخراج داره،حتی اگه خارج از محوطه جریمه انجام میشده بازم اخراج داشته،حالا چه فقط پیراهنشو کشیده باشه چه با لگد زده باشتش و در هر2حال اخراج میشه
    ولی به هر حال تا صحنشو نبینم نمیتونم دقیق بگم

6. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بستگی به موقعیت خطاکننده داره،خطرناک بودن یا نبودنش زیاد مهم نیست
    من ندیدم و ویدئوی یوتوب هم واسم لود نمیشه ولی شنیدم که بروکی جلوتر از کیائر بوده و تو موقعیت تک به تک بوده پس هرگونه خطایی صرف نظر از شدت و ضعفش اخراج داره،حتی اگه خارج از محوطه جریمه انجام میشده بازم اخراج داشته،حالا چه فقط پیراهنشو کشیده باشه چه با لگد زده باشتش و در هر2حال اخراج میشه
    ولی به هر حال تا صحنشو نبینم نمیتونم دقیق بگم
    می تونی ویدیو رو اینجا ببینی:

کد:
    تنه به تنه بودن ... ولی سرعت روکی بالاتر بود و کژیر در ادامه جا می موند .. قبل از اینکه جا بمونه پیراهن رو کشید .
    داور خیلی مغرضانه کارت داد. وقتی یه موقعیت مسلم گل مثل پنالتی به حریف می ده دیگه تیم رو 10 نفره نمی کنن .
    من هر چی فکر می کنم مشابه این صحنه رو کجا دیدم چیزی یادم نمی یاد . تنها چیزی که شبیه به این بود گل لودویک ژولی به آرسنال بود که داور نپذیرفت عوضش لمن رو اخراج کرد.

8. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نیمه اول رم واقعا خوب بازی می کرد اگر چه لاتزیو هم حریف دست و پا بسته ای نبود اما رم یه سر و گردن از لاتزیو بالا تر بود .
    پاس کاری های خوبی می کردن.توپ روی زمین خوب می چرخید ...
    نیمه ی دوم هم رم رو داور واقعا قربانی کرد...
    با اون اخراج عملا بازی دیگه دست لاتزیو افتاد و منصفانه است که بگیم حقشون برد بود . موقعیت های زیادی داشتن. اما خب فکر نمی کنم تا این حد جریمه ی سنگین واسه یه تیم در نظر گرفت ...
    اگه می بردیم می رفتیم جزو 4 تا ... 3 امتیاز طلایی رو از دست دادیم
    داور كه به شدت رو اعصاب رمي ها رژه ميرفت. همه صحنه هاي برخورد 50 -50 رو به نفع لاتزيو سوت زد!
    انريكه هم نشون داد با اينكه تو بعضي كارها رم رو خيلي پيشرفت داده ولي درك موقعيت و تغيير تاكتيك بلد نيست. بازي هاي قبلي كه تيم جلو نبود و احتياج به گل داشت همينجوري 2 ساعت وسط زمين پاس كاري ميكردن و حفظ توپ ميكردن،اين بازي كه جلو بود و بايد حفظ توپ ميكرد،تيم سريع ضد حمله ميزد و اصلا توپ و بازي رو نگه نميداشت !!

10. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

معلوم نبود دفاع های رم نیمه دوم چشون شده بود. تو 5-6 دقیقه اول 4 بار گذاشتن مهاجم های لاتزیو تک به تک بشن تا آخرش هم یه خطای بی مورد و پنالتی و اخراج (که به نظر من درست نبود چون توپ اصلا در کنترل بروکی نبود و 100% واضح بود که استکلنبرگ زودتر به توپ میرسه)

اگر نیمه اول اون توپ رو اسوالدو گل میکرد همه چی تموم بود. بعد از اخراج میشد حدس زد که دیر یا زود گل دوم رو میخورن که خب تو دقیقه 93 خوردن و بدتر رفت رو اعصابم
    نیمکت تیم خیلی ضعیفه و نبود توتی باعث شده بود تقریبا هرکی رو که داشتن و سرش به تنش می ارزید تو زمین باشه. تعویض اجباری روسی هم راست رو کرده بود اتوبان
    از تعویض خوب پیزارو اما نباید گذشت، انصافا با اومدنش جریان بازی رو کند کرده بود و توپ رو خوب حفظ میکرد
    یه چیزی هم درباره داوری که رو اعصابم رفت (جدای از اخراج کیائر) تصمیم های کوچیکش بود که همه به ضرر رم بود. شاید 7-8 تا اوت و کرنر که تابلو بود مال رمه به نفع لاتزیو سوت زد و همین باعث میشد اعصاب بازیکن ها بریزه به هم و به لاتزیو هم فرصت میداد جریان بازی رو بگیره دستش

12. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر چند برخورد شدید نبود اما به نظر من هم پنالت و هم اخراجش درست بود
    تفاوتی هم نداره که خطا توی 18 باشه یا بیرون
    بارها بوده که دروازبان نفر آخر بوده و خطا کرده و اخراج شده ، هم توی 18 هم بیرونش

در کل با احترام به رم فکر میکنم از نظر بدنی واقعا مشکل دارن چون یه بازیکن کمتر نباید اینقدر تاثیر داشته باشه
    دقایق آخر تقریبا هر حمله ای که لاتزیو میکرد یه خطر جدی میشد

من انریکه رو واقعا دوست دارم دلایلشم واضحه ولی فکر میکنم هنوز جا داره تا ریزه کاریهای مربیگری رو تمام کمال یاد بگیره و فکر میکنم برای شروع یکی از بهترین لیگها رو انتخاب کرده

14. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هر چند برخورد شدید نبود اما به نظر من هم پنالت و هم اخراجش درست بود
    تفاوتی هم نداره که خطا توی 18 باشه یا بیرون
    بارها بوده که دروازبان نفر آخر بوده و خطا کرده و اخراج شده ، هم توی 18 هم بیرونش
    برای اخراج باید دوتا چیز محرز بشه، اول اینکه توپ در کنترل بازیکن باشه و یا اینکه بتونه در ادامه کنترلش کنه، دوم اینکه موقعیت 100% گل باشه.

حالا اینجا داور تشخیص داده که بروکی میتونست توپ رو کنترل کنه که به نظر من اصلا نمی تونست. استکلنبرگ تقریبا همون موقع که بروکی داشت می افتاد توپ رو گرفته بود. به هیچ وجه هیچ بازیکنی (حتی مسی و کریس رونالدو) هم نمیتونستن به اون توپ برسن

16. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در کل جدای از همه ی این حرفا چیزی که مشخص هست اینه که رم با تیم های مطرح ایتالیا (مثل اینتر {فصل پیش}و میلان و یووه) فاصله داره.از جهات مختلف. هم بازیکن هم ارائه بازی. تیم خیلی کار می بره تا به شرایط 3-4 فصل پیشش برگرده. اگر چه 3-4 فصل پیشش هم نایب قهرمانی های متعدد می اورد و قهرمان نمی شد. حالا تازه با تیم های مطرح اروپایی مقایسه اش نکردم.
    همین که باشگاه مالک ثروتمندی داره نوید بخش سال های خوبی رو در آینده می ده. من به شخصه به آینده ی رم خیلی امیدوارم.
    مطمئنا شرایط رم از چلسی 10 سال پیش یا منچستر سیتی 3 سال پیش خیلی بهتره.
    +
    امسال لیگ ایتالیا لیگ جذابی خواهد شد ...

18. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

انريکه: هميشه پيروزي مهمترين مسئله است

لوئيس انريکه، سرمربي رم، از پيروزي 1-0 تيمش مقابل پالرمو ابراز خوشحالي کرد.

تک گل اریک لاملا، ستاره جوان آرژانتینی، پیروزی رم در این دیدار را رقم زد و جالوروسی را به مکان ششم جدول رده بندی رساند.
    سرمربی اسپانیایی رم در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نتیجه همیشه مهمترین مسئله است اما ما همیشه تلاش می کنیم خوب بازی کنیم و برای پیشرفت کردن، تلاش می کنیم. وقتی خوب بازی کردن با نتیجه گیری همراه می شود، شرایط خیلی بهتر می شود. پیروزی مقابل پالرمو بسیار مهم بود، به ویژه اینکه ما مقابل یک تیم فوق العاده، نمایش بسیار خوبی ارائه دادیم."
    انریکه همچنین لاملا را مورد ستایش قرار داد و گفت:" او بازیکن خوبی است که هنوز نیاز به پیشرفت دارد. من شیوه بازی او و شخصیتش در بازی را دوست دارم."

کد:

20. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •