تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 339 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اینطور که معلومه پرویز فصله بعدیم هست.....
    این قوله جام داده که یه فصله دیگه هم بمونه.....نهایتش شاید جام حذفی ساله بعدو بگیره.....قهرمانی استقلال تو لیگ یه سال عقب افتاد
    به امید برگشته قلعه نویی
    از همین الان قهرمانی سپاهانو باید به اصفهانیا تبریک گفت
    هیچ وقت به این صحبتها اطمینان نکنید الان که نمیاد بگه اخراجش کنم حاجی حتما با قلعه نویی مذاکره میکنه اگه جواب بگیره مظلومی اخراجه

2. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

حالا باید تو استادیوم بودیمو میگفتیم امیره قلعه نویی
    دوست عزيز ... ايشون اگه استقلالي بود كه نميرفت سپاهان و هرچي بازيكن خوب استقلال داره رو تار و مار كنه !! ( حيدري و جان واريو و ...)

همون بهتر كه نياد ... من ترجيح ميدم تيم رو بدن دست محمود فكري كه غيرت و تعصب داره ... تا يه آدمي مثل قلعه نوعي ...

تيم بره دسته 3 اما اين آقا برنگرده !! هنوز رفتارش با استاد خودش ناصر خان حجازي رو فراموش نكردم ! آدم انقدر نمك نشناس ...

درود بر ناصر خان حجازي و استقلالي هاي واقعي ...

پ.ن: اين نظر شخصي من بود ... اگه دوستي مخالفه طبيعه هست.

4. 8 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمود فکری سر مربیه استقلال بشه!!!!؟شیرین فرازو مگه یادتون نیست اون سال فکری یه مدت سر مربیش شد؟هنوز خیلی براش زوده.
    3 تا گزینه میمونه.صمد.قلعه نویی.مظلومی
    بدونه قلعه نویی نهایتش همین میشیم که با یه نایب قهرمانی باید خوشحال باشیم و اینم نباید فراموش کرد همراهه قلعه نویی بهترین بازیکنا به تیم میان

6. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باید ببینیم عکس العمله حاجی چیه.....
    یه بار نشد ما گل عقب بیفتیمو بتونیم بازیو ببریم البته خیلی شد جلو باشیمو ببازیم
    خیلی دلم سوخت..هر تیمی جایه ما بود باور کنید دومیرو %100 میزد.....
    ارشو میدیدین؟توپارو ارومه اروم نازشون میکرد اونم یا میزد بالایه چارچوب یا میزد بیرون

حالا باید تو استادیوم بودیمو میگفتیم امیره قلعه نویی
    اگه هر سال هم بدترین نتیجه رو بگیریم به از اینه کسی رو بیاریم که شخصیتی دارد که باعث نفرت استقلالی های متعصب میشه.کسی که فقط در حرف دم از استقلال میزنه ولی در عمل بارها و بارها ثابت کرده که منافع خویش رو به همه چی (دقیقا همه چی)ترجیح میده .بی خود نبود که حجازی این قدر با این ادم بد بود.

يک سال ديگر با استقلال قرارداد دارم
    مظلومي: دنبال قهرماني در جام حذفي بوديم، اما به ناحق حذف شديم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه اتفاقا ما کاملا هم حقمون بود که ببازیم.در این بازی چه کردیم که شایسته بردن باشیم و حقمون رو از دست داده باشیم؟
    حالا خوبه که داور یه پنالتی رو هم نگرفت وگرنه معلوم نبود الان چه نتیجه ای بر جای مونده بود.
    در ضمن هر داوری که بود تو اون جو کارت زرد دوم رو نمی داد.

من از اول از آرش خوشم نمیومد از 100 موقعیت 20 تا رو شاید گل کنه مهاجم از این بدتر نداریم خدا کنه از استقلال بره
    خدا کنه بره البته بازیکن خوبیه و باشخصیت هم هست اما تو تیمی مث استقلال(یا پرسپولیس)نمیتونه بازیکن شاخصی بشه.
    البته ما نیاز به مهاجم شش دانگ هم داریم که بتونه کنار فرهاد خوب بازیکنه
    نکته:از این شریفات خیلی بدم میاد تا حالا هم چیزی نشون نداده که بشه بهش امید داشت.
    الان خیلی راحت میشه لیسته مازادو داد
    کیانوش رحمتی
    وحید طالبلو
    مهدی امیر ابادی
    هادی شکوری
    ارش برهانی
    فرزاد اشوبی
    محسن یوسفی

از این پرویز بر نمیاد تیمه خوبی ببنده.....باور کنید تعریفه بازیکنه خوب برایه ما با تعریفی که پرویز واسه خودش داره فرق داره
    خدا کنه اگه میخواد خدایی نکرده خدایی نکرده بمونه یه تیمه خوبو با تعصب ببنده
    به نظره من تو گرفتنه بازیکن باید با فرهاد مشورت کنه...البته عمرن یه منیجر بیاد با بازیکنش مشورت کنه درباره ی جمع کردنه تیمه فصله بدی....ولی خدایی فرهاد خیلی میتونه کمک کنه اگه قراره مظلومی باشه(یا بشیم مثله رم خوده فرهاد سر مربی بشه البته یه مدت با قلعه نویی کار کنه میتونه اینده خوبی برایه استقلال باشه
    نه متاسفانه فرهاد اون جنمی رو که باید داشته باشه ،نداره.فک نکنم بتونه مربی خوبی بشه.
    اخه یه سری از فاکتور ها رو باید داشته باشی که فرهاد علارقم توانایی منحصر بفردی که داره متاسفانه خالی از اون فاکتورهاست.
    ---------------
    خدا کنه تو لیست جدید کیروش بزرگترین غاین این چند ساله هم باشه.کسی که تو این چند فصل به نظر من همیشه جزو 5 بازیکن برتر بوده.فرهاد خان مجیدی

8. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ارش طبق قرارداد دو ساله ای که با باشگاه داره سال بعد هم مهمون اعصاب تماشگران هست!

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

محمود فکری سر مربیه استقلال بشه!!!!؟شیرین فرازو مگه یادتون نیست اون سال فکری یه مدت سر مربیش شد؟هنوز خیلی براش زوده.
    3 تا گزینه میمونه.صمد.قلعه نویی.مظلومی
    بدونه قلعه نویی نهایتش همین میشیم که با یه نایب قهرمانی باید خوشحال باشیم و اینم نباید فراموش کرد همراهه قلعه نویی بهترین بازیکنا به تیم میان
    مگه تا الان استقلال تمام قهرمانی هاش رو با قلعه نویی کسب کرده در اینکه ژنرال واسه استقلال خوبه شکی نیست بدون قلعه نویی هم میشه قهرمان شد ولی من صمد و مظلومی رو هم قبول دارم اینا هم چند سال تو جام قهرمانان باشن تجربه شون بالا میره
    خدا کنه بره البته بازیکن خوبیه و باشخصیت هم هست اما تو تیمی مث استقلال(یا پرسپولیس)نمیتونه بازیکن شاخصی بشه.
    البته ما نیاز به مهاجم شش دانگ هم داریم که بتونه کنار فرهاد خوب بازیکنه
    نکته:از این شریفات خیلی بدم میاد تا حالا هم چیزی نشون نداده که بشه بهش امید داشت.
    میداودی مصدوم نمیشد مطمئنم هم از گروهمون تو جام قهرمانان بالا اومده بودیم و هم ملوان رو برده بودیم ولی حیف میلاد اگه بتونه زود خودش رو آماده کنه با فرهاد یه خط حمله بینظیر داریم با اینکه از آرش متنفرم ولی واسه 20 دقیقه پایانی بازی به خاطر سرعتش واسه تیم خوبه ولی میگم بره بهتره

11. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اون زماني كه يه ماه به آغاز ليگ مونده بود و نه سر مربي داشتيم و نه مدير عامل و نه بازيكن !
    همه ميگفتن استقلال امسال سقط نكنه خوبه !
    حالا آخر فصل وقتي قهرمان نشد استقلال همه حسرت خودند ...!
    وقتي نرفت فينال جام حذفي همه حسرت خوردند ...
    اونم تو وضعي كه يكي از بهترين بازيكن هاي ليگ يعني ميلاد ميداوودي رو يه نيم فصل از دست داد !
    بعد ميگين قلعه نوعي !
    با تمام احترامي كه به خاطر استقلالي بودنش براش قائلم ولي بايد بگم كه اينكه با يه بازيكناي مشخص ! و يه تيم چنديد ميلياردي اگه نتونه قهرمان آسيا بشه بايد تعجب كرد ...!
    يه سرمربي مثله پرويز مظلومي كه متعصب و با غيرت باشه و با اين تيم اينقدر خوب بازي كرد ميتونه فصل بعد با يه تيم بهتر راحت قهرمان بشه ..
    پس بهتره پس يه باخت بياين ازش حمايت كنيد تا فصل بعد قوي تر بشيم ...

13. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mositanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

خب مثل اینکه دوباره اسم قلعه نوعی اومد . به هیچ عنوان دوست ندارم سال آینده تیم دست قلعه نوعی بی غیرت باشه . دست همین مظلومی باشه بهتره . به نظر من استقلال این فصل نتیجه بدی نگرفته . بدون بازیکن نایب قهرمان لیگ شد. این هم یادتون باشه که تیم فقط 9-10 ماه است که دست مظلومی است .

توی چند جا دیده بودم که لیست خرید استقلال رو زده بودند که بازکنان بسیار بزرگی توی لیست بودند

مهدی رحمتی یا شهاب ، سیدمحمد حسینی، سیدجلال حسینی، هادی عقیلی، کرار جاسم، ادینهو، خلعتبری، کریم انصاری فر و آندرانیک تیموریان

ولی نمیدونم چرا اسم حدادی فر توی لیست نیست . به نظر من خرید حدادی فر برای استقلال واجب است.
    به گفته خودشون مثل اینکه فقط یکی از بازیکنان هافبک دفاعی استقلال ( آشوبی و رحمتی ) باید جدا بشه، یعنی باید سال آینده هم یکی از این دو بازیکن رو تحمل کنیم .

15. 3 کاربر از mositanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام به دوستان.
    بازی دیروز یه بازی کاملا متفاوت بود!
    قرار دادن 2مهاجم طراز اول وپشت سرشون قرار دادن 2هافبک حرفه ای نوید یه بازی سراسر حجومی رو به من القاء کرد.
    اما رفته رفته متوجه اون شدم که استقلال بی برنامه است اون قدر این مسئله توی چشم میزد که به جرات میتونم بگم زمان سکوموروخف هم استقلال این قدر بی برنامه نبود....از بلاتکلیفی خط حمله گرفته تا گم بودن ایمان مبعلی ومجتبی جباری وسردرگمی پرویز خان مظلومی...پاس های اشتباه،راه رفتن در زمین،بی تفاوتی برخی،باری به هرجهت بازی کردن.....
    زمان گذشت وهرچه به پایان بازی میرسیدیم جرات وجسارت ملوانیها بیشتر میشد...توهین ها وپرخاشگری های پژمان نوری..بی تربیتی و وحشی گری دروازبان ملوان و....بیشتر وبیشتر میشد وسکوت عجیب غریب نیمکت استقلال به این فضا بیشتر دامن میزد..
    تا این که دقیقه 70استقلال دست به تعویض همه چیز زد! اما افسوس که خیلی دیر شده بود..
    با تعویض برهانی وآوردن یه مدافع به عنوان مهاجم سرزن وتعویض پیستون های کناری استقلال درپی کسب برد بود! اما غافل از اینکه دیگه کار از کار گذشته بود واستقلال در عین شایستگی از دور رقابت ها حذف شد...
    غم ما زمانی بیشتر شد که نظاره گر تقدیم مجوز فینال توست مظفری به پرسپولیس بودیم.
    میشد از بازی طوفان شن 100ها کتاب نوشت ومظلومیت خوزستان وفوتبال ایران رو به رخ همگان کشید.
    اما افسوس که گوشی بدهکار این حرفها نیست،وفقط میتوان این راگفت:
    قهرمانی پرسپولیس رو پیشاپیش به فدراسیون وشخص شخیص!مظفری تبریک میگیم.

17. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب مثل اینکه دوباره اسم قلعه نوعی اومد . به هیچ عنوان دوست ندارم سال آینده تیم دست قلعه نوعی بی غیرت باشه . دست همین مظلومی باشه بهتره . به نظر من استقلال این فصل نتیجه بدی نگرفته . بدون بازیکن نایب قهرمان لیگ شد. این هم یادتون باشه که تیم فقط 9-10 ماه است که دست مظلومی است .

توی چند جا دیده بودم که لیست خرید استقلال رو زده بودند که بازکنان بسیار بزرگی توی لیست بودند

مهدی رحمتی یا شهاب ، سیدمحمد حسینی، سیدجلال حسینی، هادی عقیلی، کرار جاسم، ادینهو، خلعتبری، کریم انصاری فر و آندرانیک تیموریان

ولی نمیدونم چرا اسم حدادی فر توی لیست نیست . به نظر من خرید حدادی فر برای استقلال واجب است.
    به گفته خودشون مثل اینکه فقط یکی از بازیکنان هافبک دفاعی استقلال ( آشوبی و رحمتی ) باید جدا بشه، یعنی باید سال آینده هم یکی از این دو بازیکن رو تحمل کنیم .
    این لیسته خیلی خیلی خوبیه ولی مصطفی جان خودت که بهتر میدونی نصفه بیشترشونو نمیشه گرفت.....
    مثلا خلعتبری هر سال بازار گرمی میکنه یه سال با پرسپولیس امسالم با این تیمایه اماراتی که به احتماله زیاد امسال واقعا بره امارات(به خاطر پول پارو کردن)
    رحمتی رو بگیریم که دیگه خیلی عالی میشه ولی احتماله اینم خیلی خیلی کمه(اون احتماله کمم بره اینه که خودش تو 90 گفت برایه خانوادم اصفهان سخته احتمال داره بیام تیمهایه تهرانی)
    جلال حسینی و عقیلی و انصاری فر هم......
    فقط میمونه گردانو محمد حسینی و ادینهو کرار جاسم

19. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •