تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 80 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علی رضاجان.
    مشکل اساسی بایرن جدا از دفاع مرکزی وعدم سیاست گذاری در این بخش، مصدومیت عجیب غریب روبن وریبری+تفکرات خاص ون گال هم بود.
    شما به بوندس لیگا نگاه کن سابقه نداشت تیم بایرن رفت وبرگشت بیاد واز یه تیم 5گل بخوره!وفقط1گل بزنه!
    باخت هایی ناامیدکننده مقابل تیم هایی فوق العاده ضعیف در بوندس لیگا...درclهم اوج تراژدی براش رخ داد.اون ها باید اینتر رو با تعدادگل بالا میبردن وشالکه رو به راحتی سرکشیدن لیوان شیر میبردن ومنچستر هم که مشتری همیشگی بایرن بود وبایرن متخصص شکست اون بود.
    بایرن این شانس رو داشت که حداقل یه جام بگیره اما همون طور که گفتم مصدومیت+تفکرات ون گال باعث شد که بایرن اون بایرن همیشه گی نباشه.
    اون بخش قرمز رنگ رو شايد اولش به نظر برسه متعصبانه گفتي
    ولي واقعا كمي فكر ميكنم ميبينم بايرن به راحتي ميتونست همين مسير رو طي كنه و به فينال بياد البته بردن منچستر واقعا سخت بود ولي اينتر رو خيلي بيمسئوليت بازي در اوردن نيمه اول بايد كار رو تموم ميكردن
    كلا بايرن سال گذشته از جام قهرمانان خيلي ساده كنار رفت
    تفكرات خاص ونگال رو هم خوب اومدي كرايوف زماني كه دربارسا بود ميگفت ونگال رو به زور ميشه بيشتر از يك فصل تحمل كرد

2. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- با توجه به گزارش های رسیده بایرن مونیخ کاملا وضعیت سمیر نصری هافبک بازیساز آرسنال را زیر نظز گرفته است و در تلاش برای جذب وی می باشد.

بایرنی ها برای این انتقال رقبایی همچون منچستر یونایتد و چلسی را در کنار خود می بینند و با توجه به عدم توافق نصری با سران باشگاه آرسنال باید دید کدام یک از تیم های فوق موفق به جذب وی خواهند شد.

برترین تیم باشگاهی آلمان مبلغ 20 میلیون پوند را برای راضی کردن سران باشگاه آرسنال در نظر گرفته اند و وی را برای جانشینی هافبک 28 ساله خود فرانک ریبری در مواقع ضروری در نظر دارند.

نصری 23 ساله تا پایان فصل آینده با باشگاه آرسنال قرارداد دارد و هنوز برای تمدید قرارداد با توپچی ها به توافق نرسیده است و در صورت عدم توافق طرفین ونگر او را در لیست فروش قرار خواهد داد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ ن : عاشق سمیر هستم ولی بایرن نیاد بهتره .
    اگه بخوایم جای خودش بازی کنه باید جانشین ریبری بشه و اگر بخواد وسط بازیش بده جای مولر ...
    نه ... به نظرم سمیر نمیاد نیمکت نشین بشه .
    امیدوارم توی ارسنال بمونه.

4. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به نظر من برا وسط خوبه مولر هم ببره بزاره مهاجم

6. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

البر: مانوئل خودت باش تو الیور نیستی

مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال برزیل و بایرن مونیخ در اظهارنظر تازه ای گفت مانوئل نویر، اولیور کان نیست و نباید به فکر تقلید از سبک دروازه‌بان سابق بایرن باشد.
    جیووانی البر در گفت‌وگویی با تاگ‌سایتونگ اظهار داشت: من با اولیور کان زندگی کرده‌ام. او دروازه‌بانی است که همیشه می‌جنگد، همواره با تمام وجود کار می‌کند و طلب برد می کند. در حالیکه مانوئل نویر واقعا آرام‌تر از اولیور کان است. مانوئل باید در مونیخ ابتدا خودش را تثیبت کند و سبک‌ بازی خود را آشکار کند. او الیور کان نیست و با تقلید بازی این دروازبان نباید مرتکب اشتباه شود.
    این چهره 38 ساله که خود روزگاری به‌عنوان لژیونر‌ برزیلی در خط حمله سرخ‌پوشان باوارایی‌ می‌درخشید و حتی همراه با آن به مقام قهرمانی اروپا در سال 2001 رسید، افزود: مانوئل، خرید تازه بایرن است. او باید خودش باشد، یعنی همانگونه که قبلا در شالکه و تیم ملی بود. اگر در مونیخ این‌گونه رفتار کند،‌ به مدارج عالی می‌رسد.
    وی که از سال 1993 تا 1997 بازیکن سرخ‌پوشان بود، دراین گفت‌وگو به نکات دیگری نیز اشاره کرده است:
    آقای البر، بایرن در قیاس با تیم سال 2001 چه چیزی کم دارد؟
    تصور نمی کنم فاصله با آن تیم زیاد باشد. سال گذشته بایرن حتی به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید. در آن شب متاسفانه همه چیز برای موفقیت اینتر‌ جور بود. نراتزوری‌ها نشان دادند یک درجه بهتر از بایرن هستند. فصل بعد به نظرم مونیخی‌ها می‌توانند یکبار دیگر مثل گذشته به جام حمله کنند. واقعیت این است که مونیخی‌ها همیشه یک تیم خوب بوده‌اند. البته فصل قبل در دفاع با مشکلاتی بزرگ مواجه شدند. معضلاتی که حتما باید برای فصل بعد برطرف شود. در آن صورت احتمال دارد حتی بازهم به فینال جام برسند. اگر این اتفاق رخ دهد و بایرن به بازی نهایی که خود میزبانش است ‌راه‌ پیدا کند، واقعا خوشحال خواهم شد.
    چرا فصل قبل وضعیت تیم خوب نبود؟
    در فصلی که بایرن تا فینال مادرید پیش رفت، همه چیز خوب بود. هنوز بازی با یوونتوسی‌ها را به خاطر دارم. اگر برنده نمی‌شدند، در مرحله گروهی ابتدای جام حذف بودند. ولی قدرت‌شان بعدا آشکار شد. آن هم در شرایطی که قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی بودند. بعد هم مساله حضور در جام جهانی پیش آمد. پس از آن پیکارهای سخت، بازیکنان ملی‌پوش بایرن فرصت بازسازی و رفع خستگی نداشتند. در پایان نیز تیم نتایجی معمولی گرفت. در حالیکه همیشه مردم از بایرن انتظار قهرمانی دارند. پس نباید فصل بعد آنچه در 12 ماه قبل تجربه شد، تکرار شود.
    به نظر شما لویی ونگال تابستان سال گذشته اشتباه کرد که بازیکن جدیدی به خدمت نگرفت؟
    مردم می‌بینند کاری که او پارسال کرد اشتباه بود. لویی البته تلاش کرد، ولی کارش بازدهی نداشت. به نظرم الان وقت خرید است. به خصوص برای تیمی مثل بایرن که یک فصل را بدون مقام پشت سر گذاشته است. اما سئوال این است در کجا باید خرید کند؟ به نظرم در خط حمله نفرات خوبی حضور دارند. در عقب زمین نیز مشکلاتی وجود داشته و عملکرد مطلوبی دیده نشده است. هرچند با نویر و رافینا، دو بازیکن درجه یک برای کار دفاعی به توافق رسیده است.
    برای چنین هدفی، کادر بازیکنان موجود کافی است؟
    خیر.
    چرا؟
    چون باشگاه باید برود و خودش را با جذب نفرات جدید تقویت کند. هرچند نویر و رافینا خوب هستند. ولی باید دانست یک فصل فوتبال چقدر بلند و خسته کنننده است. بایرن حتما به یک مدافع برجسته تازه نیاز دارد.
    به نظر شما بایرن اکنون در قالب تیمی مثل بارسلونا یا حتی رئال‌مادرید است؟
    خیر، نسبت به این دو تیم خیلی ستاره کم دارد.
    فقط ستاره؟
    علاوه بر ستاره، از لحاظ عملکرد و دستاورد فنی نیز فاصله وجود دارد. آنچه بارسا در فصل اخیر ارائه کرد،‌ به واقع در عقل نمی‌گنجد. رئال مادرید هم هرچند کادری خوب داشت، ولی بارسا خیلی خوب از آن جلو زد. در حالیکه در بایرن،‌ اصل کلی همیشه بر تیم بوده و تک‌ ستاره کمتر دارد. درست مثل تیمی که در سال 2001 قهرمان اروپا شد و خیلی هم قوی بود. بایرن باید بخواهد به سطح کیفی آن تیم برسد. مونیخ باید از صفر شروع کند و به 100 برسد. فقط هم به روبن و ریبری تکیه نکند. چون آنها یک بخش از تیم هستند.
    ماریو گومز، مهاجم ملی‌پوش بایرن فصلی خارق‌العاده و موفق را پشت سر گذاشت. دلتان می‌خواست در کنار او بازی می‌کردید؟
    قطعا بله. من در کنار کارستن یانکر بازی می‌کردم که بازی‌اش به گومز خیلی شبیه بود. در کنار او، اگر بازی کنید خیالتان راحت است که گومز می‌جنگد و مفید بازی می‌کند. خوشحالم بایرن چنین مهاجمی دارد. همیشه هم گفتم بایرن باید او را حفظ کند. البته او در فصل اول حضورش قدری مشکل داشت. خیلی‌‌ها صحبت از خریداری اشتباه ‌کردند. ولی همان موقع گفتم که به مرور گومز خودش را جا خواهد انداخت. فصل اخیر هم به خوبی نشان داد از چه توان بالایی برخوردار است.
    شما در اظهارنظری گفتید مانوئل نویر، خرید جدید بایرن در درون دروازه، ‌حتی از اولیورکان هم بهتر خواهد شد. فکر می‌کنید این دو، سنگربانانی مشابه یکدیگر هستند؟
    مانوئل نویر واقعا آرام‌تر از اولیور کان است. من با اولیور کان زندگی کرده‌ام. او دروازه‌بانی است که همیشه می‌جنگد، همواره با تمام وجود کار می‌کند و خواهان برد است. مانوئل باید ابتدا سبک بازی خود را آشکار کند. او الیور کان نیست و با تقلید بازی این دروازبان نباید مرتکب اشتباه شود. مانوئل خرید تازه تیم است و باید خودش باشد. یعنی همانگونه که قبلا در شالکه و تیم ملی بود. اگر در مونیخ این‌گونه رفتار کند،‌ حتما به مدارج عالی خواهد رسید.

بایرن به دنبال ستاره فرانسوی

‌باشگاه بایرن مونیخ به شدت به دنبال جذب رافائل واران، مدافع مرکزی باشگاه لانس فرانسه است.
    واران یکی از با استعداد ترین مدافعان مرکزی جهان محسوب میشود، همچنین این امکان وجود دارد که واران، فصل آینده را در باشگاه لانس بماند.
    واران گفت: "من قصد دارم تا تجربه بیشتری کسب کنم و این امکان وجود دارد که فصل آینده در لانس بمانم. خیلی خوشحال هستم که باشگاه های بزرگی مانند بایرن مونیخ و منچستریونایتد به دنبال جذب من هستند. باید بگویم امکان جدایی من از لانس هم وجود دارد. فکر میکنم که اگر تصمیم بگیرم از لانس جدا شوم، اولین گزینه برای بررسی، باشگاه بایرن مونیخ خواهد بود. علاقه زیادی به لیگ انگلیس ندارم. همچنین باشگاه منچستر، باشگاهی نیست که خواسته های مرا برآورده کند."
    قرارداد این بازیکن با باشگاه لانس تا سال ۲۰۱۵ میلادی است اما مدیر برنامه های او با مدیران لانس در حال مذاکره درباره جدایی احتمالی این بازیکن هستند.
    وی افزود: "تا زمانیکه مدیر برنامه های من با مدیران باشگاه درباره من صحبت میکنند، باید تصمیم خود را بگیرم که خارج از فرانسه به فوتبال خود ادامه دهم و یا در فرانسه بمانم. به باشگاه هم بستگی خواهد داشت، اگر پیشنهاد خوبی از باشگاهی دریافت کنم، قبول خواهم کرد. من قصد دارم که به باشگاهی بروم تا در آنجا به طور ثابت بازی کنم و دوست ندارم که روی نیمکت بنشینم."
    واران در تیم زیر ۲۱ سال فرانسه دعوت شده و همیشه به عنوان مدافع ثابت این تیم به میدان رفته است.
    این بازیکن ۱۸ ساله یکی از بازیکنان آینده دار فرانسه محسوب میشود و بسیاری از کارشناسان فرانسوی اعلام کردند که یکی از ستارگان فراموش نشدنی فوتبال فرانسه خواهد شد.

8. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

* دورتموند با ارائه پیشنهادی 7 و نیم ملیون یورویی خواهان به خدمت گیری والتر گارگانو ستاره ناپولی شد.

*میلان به دنبال باستین شواین اشتایگر است.

*باشگاه لورکوزن با ارئه پیشنهادی 12 ملیون یوریی خواهان به خدمت گیری دنیل اگر مدافع لیورپول

شد.

*ماتیاس سامر ، موریتز لینتر ستاره 19 ساله جدید دورتموند را مخلوطی از مسی و اوزیل خواند.

*هامبورگ در آستانه خرید جفری بوما مدافع جوان چلسی قرار دارد.

* وردربرمن با پیشنهادی 6 میلیون یوریی خواهان پاپاستاتوپولوس مدافع میلان شد.

* باشگاه تازه بوندس لیگایی شده آگسبورگ مورنو داویدز ستاره ان ای سی هلند را به خدمت گرفت.

10. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حملـه ميلـان ، شـوان اشتـايگـر!

====================
    یه خبرایی شده!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

هینکس : به هواداران بایرن قول قهرمانی ندادم

اظهار نظر یوپ هاینکس درباره برنامه های باشگاه برای فصل آینده

سایت گل- یوپ هینکس، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای با بیلد اعلام کرد که قول قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را نداده است: " من با سیستم مدیریتی باشگاه بایرن مونیخ، آشنا هستم و کار کردن در این باشگاه برایم بسیار راحت است، این روزها خبرهای زیادی درباره این که من به هواداران قول قهرمانی داده ام، می شنوم، ما در حال حاضر باید از مرحله پلی آف لیگ قهرمانان اروپا عبور کنیم و بعد به فکر مراحل بعدی باشیم. "

او در ادامه گفت :" هدف اول ما، قهرمانی در بوندسلیگا است و تمام سعی خود را خواهیم کرد که قهرمان بوندسلیگا شویم، بازیکنان باید به سبک کاری عادت کنند تا بتوانیم در لیگ قهرمانان اروپا، موفق باشیم. "
    وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ ن:این دیگه چه حرفیه؟ موفق؟
    بابا باچه زبونی باید بگیم،فقط،قهرمانی

13. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

شوان اشتايگر در سن سيرو
    ميلان مبلغ پيشنهادي بايرن را پذيرفت

باشگاه ميلان ايتاليا بر اين باور است که مي‌تواند هافبک طراح بايرن مونيخ را به سن سيرو بياورد.

به نقل از سايت تراي بال، هافبک ملي پوش آلمان يکي از بازيکنان مورد علاقه ماسيميليانو آلگري سرمربي ميلان است.
    روسونري‌ها پس از برقراري تماس با سران بايرن، دريافتند که مبلغ درخواستي باواريايي‌هاي براي شوايني 35 ميليون يورو است که گفته مي‌شود سيلويو برلوسکوني نيز با پرداخت اين مبلغ موافقت کرده است.
    پس از آن، ميلاني‌ها به سراغ مارک فان بومل رفته و از بازيکن خود خواسته‌اند تا شوان اشتايگر را براي پيوستن به ميلان ترغيب کند. اين دو بازيکن از زمان حضور فان‌بومل در بايرن مونيخ دوستان صميمي يکديگر به شمار مي روند.
    آدريانو گالياني، نايب رئيس ميلان نيز در اين خصوص اظهار نظر کرد و رو به هواداران گفت: همان‌طور که گفته بوديم براي جذب بازيکنان بزرگي اقدام کرده‌ايم تا با تقويت تيم به قول‌مان عمل کرده و ليگ قهرمانان اروپا را در فصل آينده به دست آوريم.

پ ن:به قول مسعودجان خرید نویر نکته مثبت داستان بود.الان نقطه منفی رو هم دیدیم.پس بگو بی خود نبود نصری نصری میکردن این مسئولین بایرن.
    شواینی هم ؟
    اون پیشنهادهای بزرگتری رو رد کرده بود.
    آخه35میلیون هم شد پول؟

15. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سمير نصري اگر بياد كه خيلي خوب ميشه 80 درصد همون هافبكيه كه ميگفتم
    به راحتي ميتونه بين دو وينگر بازي كنه وزنه اي ميشه براي خودش
    به نظر من بهترين خريده اگر بشه براي سالها ميتونه بايرن رو از اين نظر بيمه كنه
    اينهمه گفتم مثلا فابرگاس مثل اينكه هم تيميش فهميد داره مياد

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شوان اشتايگر در سن سيرو
    ميلان مبلغ پيشنهادي بايرن را پذيرفت

باشگاه ميلان ايتاليا بر اين باور است که مي‌تواند هافبک طراح بايرن مونيخ را به سن سيرو بياورد.

به نقل از سايت تراي بال، هافبک ملي پوش آلمان يکي از بازيکنان مورد علاقه ماسيميليانو آلگري سرمربي ميلان است.
    روسونري‌ها پس از برقراري تماس با سران بايرن، دريافتند که مبلغ درخواستي باواريايي‌هاي براي شوايني 35 ميليون يورو است که گفته مي‌شود سيلويو برلوسکوني نيز با پرداخت اين مبلغ موافقت کرده است.
    پس از آن، ميلاني‌ها به سراغ مارک فان بومل رفته و از بازيکن خود خواسته‌اند تا شوان اشتايگر را براي پيوستن به ميلان ترغيب کند. اين دو بازيکن از زمان حضور فان‌بومل در بايرن مونيخ دوستان صميمي يکديگر به شمار مي روند.
    آدريانو گالياني، نايب رئيس ميلان نيز در اين خصوص اظهار نظر کرد و رو به هواداران گفت: همان‌طور که گفته بوديم براي جذب بازيکنان بزرگي اقدام کرده‌ايم تا با تقويت تيم به قول‌مان عمل کرده و ليگ قهرمانان اروپا را در فصل آينده به دست آوريم.

پ ن:به قول مسعودجان خرید نویر نکته مثبت داستان بود.الان نقطه منفی رو هم دیدیم.پس بگو بی خود نبود نصری نصری میکردن این مسئولین بایرن.
    شواینی هم ؟
    اون پیشنهادهای بزرگتری رو رد کرده بود.
    آخه35میلیون هم شد پول؟
    شاید زود باشه بخوایم در رابطه با این انتقال صحبت کنیم

ولی قبلا گفتم
    گالیانی آدم مرموزیه کاراش رو زیز زیرکی انجام میده .اینم تیتر روزنامه کوریه دلا اسپورت در رابطه با خرید شواینی توسط روسونری

18. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •