گلي كه بارسا رو تو فصل 2007-08 حذف كرد رو به ياد بيارين اون فصل منچستر قهرمان شد رو يادتونه I LOVE YOU POLE
گلي كه بارسا رو تو فصل 2007-08 حذف كرد رو به ياد بيارين اون فصل منچستر قهرمان شد رو يادتونه I LOVE YOU POLE
من قبلا هم تو یه پستم اشاره کردم! به نظرم ما اصلا به مهاجم احتیاج نداریم. خرید مهاجم = مهره سوزه و حروم شدن پول!اگه یه مهاجم عالی بیاریم ترکیب 3مهاجم با حضور اسنایدر یا مودریچ عالی میشه![]()
الان ما مهاجم زیاد داری.. هم درجه یک و هم درجه 2!
رونی، بربا و چیچا و اوون - ماکدا، ابرتون، ببه.
به نظرم پول مهاجم رو بدیم یه دفاع راست توپ بگیریم یا یه هافبک وسط دیگه (دقت کنید به غیر اسکولز، هارگریوز هم بازیکن آزاد هستش و باشگاه هم واسش ارزوی موفقیت کرد!) خیلی خیلی بیشتر واسمون صرف داره...من خودم بیشتر دوست دارم یه فول بک درجه یک خوب بگیریم...دفاع راستی حداقل تو مایه های گلن جانسن...
ستایش پل اسکولز توسط مربیان و بازیکنان بزرگ ^^
![]()
گری نویل:پل اسکولز بهترین بود. بازیکن,دوست و شخصی بزرگ
جرارد پیکه: یکی از بهترین بازیکنانی که من در زندگیم دیدم .بازی کردن با او لذت بخش بود.
کریستیانو رونالدو : اسکولز بهترین بازیکنی هست که من باهاش بازی کردم وقتی من جوان بودم کمک زیادی به من کرد.او عالیه
وین رونی: بدون هیچگونه سوالی بهترین بازیکنی که باهاش بازی کردم .لمس کردن توپش .پاسش.ارامشش فوقالعاده بود.من سعی میکنم از اون تقلید کنم.
روی کین: اسکولزی یک مدل حرفه ای است . من یادم می اد وقتی در اروپا بازی میکردیم در بین دو نیمه بازیکنان برای تعویض پیراهن پیش او می امدند.این ارزش های او را نشان میدهد.او یک استاد بود.
رایان گیگز: در تمرینات تیم او همیشه میبرد همه میخواستن تو تیم اون باشند.او همیشه انتخاب اول بود.
مسی: در لاماسیا (اکادمی بارسا) به نام او خیلی زیاد اشاره میشد.او یک معلم است.
فیگو: من از ستاره ها زده میشدم وقتی اسکولز را میدیدم چون هیچوقت نمیتونید او را ببینید.در زمین نمیتونید او را تعقیب کنید و بعد بازی هم او غیب میشود.
پله: اگه او با من بازی میکرد من خیلی بیشتر گل میزدم.
مارادونا: روش او منحصر بفرد است.
سر بابی چارلتون : او بهترین کسیه که من در الدترافورد دیدم.
دنیس لاو: دیدن او لذت بخش است.
جورج بست: صادقانه بگم او با ثبات ترین و با استعدادترین بازیکن ما برای یک زمان خیلی طولانی است.
ادگار داویدز : همه ما میتوانیم از اسکولز یاد بگیریم.
زیدان: اسکولز بدون شک بهترین هافبک نسل خودش است.
سسک فابرگاس : او بهترین بازیکن لیگ انگلیس است.
مارچلو لیپی: پل یکی از اولین انتخاب های من است.
مایکل کریک: من فکر میکنم او فوتبالیست فوتبالیست هاست.
ژاوی:در 15 سال گذشته او بهترین هافبک مرکزیست که من دیدم.او بازیکنی جذاب است که همه چیز دارد.
دیوید بکهام: بازیکنان رئال از من درباره او میپرسیدند" او چجوریه؟"ان ها به او احترام میگذاشتند.و داشتن ان احترام از بازیکنان عالیه.
ریو فردیناند: عاشق هر دقیقه بازی کردن با او هستم.
رونالدینهو : من میخوام مثل او پاس بدم.
گواردیولا: او بهترین نسل خودش است.
سر الکس فرگوسن: چه چیز بیشتری من درباره او میتوانم بگم که قبلا نگفتم.ما واقعا یک بازیکن باورنکردنی را از دست میدیم.
پ ن : همیشه ارزو داشتم اسکولز تو بارسا باشه یا بازیکنی مثل اسکولز داشته باشیم که ژاوی ظاهر شد (تنها بازیکنانی که مثل هم بازی میکردند و میکنند).
و تنها تیمی که از نبود اسکولز ضرر کرد تیم ملی انگلیس بود (البته خودش زود خداحافظی کرد ) ولی در هر صورت بنظرم راحت بین 5 تا هافبک برتر دنیا تو کل تاریخ میتونه محسوب بشهو حیف که خداحافظی کرد .
نه دیگه حسین....این حرفت رو قبول ندارم...ببین...الان تو چلسی ممکنه هیدینگ بیاد...انلکا دروگبا تورس....ارسنال ون پرسی ولکات ارشاوین....لیورپول تاتنهام سیتی...همه دست کم 3مهاجم تراز اول دارند....بعد هم من نمیدونم چه اصراری هست که با 2مهاجم بازی کنیم...ما باید مثل بقیه تیم ها با 3مهاجم بازی کنیم...یعنی اگه میخوایم از بقیه تیم ها چیزی کم نداشته باشیم....باید یه تفاوتی بین ما و بقیه تیم ها باشه...امسال بدون شک پریمر لیگ واقعا سخت میشه....همه تیم ها دارن خرج میکنند....الان بربا هم که رفتنی هست...اوون هم قبل پایان فصل میگفتند که تمدید نمیکنن باهاش....به نظر تو اگه اوون بره بهتر نیست؟هیچ سودی واسمون داشته؟دیگه اون کارایی رو نداره...باید بره...یونایتد جای بازیکنی که تاثیر نداره نیست...به به هم اول فصل بازی زیاد بهش داده فرگوسن اما هنوز خودش رو پیدا نکرده...پس نمیشه روش به عنوان فیکس حساب کرد....کاش سانچز رو بیارن....وقتی 3مهاجم بازی کنیم یه بازی ساز مثل اسنایدر بیاد وسط و نانی و والنسیا هم کناره ها...اونوقت فقط باید توپ بیاد و از همه طرف حمله کنیم...حالا یکی از مهاجم ها مثل رونی یه خط عقب تر هم اضافه بشه...یا تو مواقعی که با 2مهاجم بازی کنیم یه هافبک دفاعی به بازی بیاد...با وجود این مدافع هایی که ما داریم نیاز شدیدی به هافبک دفاعی نداریم اگه دفاع خودش رو به بازی ساز نزدیک کنه...در مورد دفاع راست هم به نظرم نه...هم رافائل هم فابیو میتونن ارضامون کنن...دقیقه 60 به بعد یکی بیاد جای اون یکی
اگه مصدومیت رافائل نبود الان خیالمون راحت بود....رافائل از 18 سالگی فیکس بوده
آخرین اخبار از باشگاه:
مایکل اوون 1 سال دیگه تمدید کرد
بربا گفته وقتی فهمیده در ترکیب 18 نفره تیم برای بازی فینال با بارسا نیست خیلی نا امید شده و بازی و از رختکن تماشا کرده . ولی با این وجود قصد داره که فصل دیگه هم در یونایتد بمونه و برای قهرمانی بیستم به همراه تیم مبارزه کنه
چقدر نظراتمون متفاوته سامان!
مگه ما مهاجم تراز اول نداریم؟ رونی چیه؟ دیمیتار آقای گل چیه؟ اوون پرتجربه چیه؟ چیچاریتوی فوق العاده چیه؟! (به قول بابا اتی کـــیـــه!!)
تیمای دیگه حسرت مهاجمای تراز اول ما رو میخورن (سوای از مهاجم های درجه دو و جوونمون)...
از طرفی ما وینگر هایی داریم که دست کمی از مهاجم ندارن... نانی رو ببین... جی رو ببین... این دو نفر 18 گل برامون فصل اخیر زدن... تازه هر دوشون خصوصا پارک قشنگ یه دوره مصدوم بودن... امثال والنسیا یا گیگزی اگه مصدوم نمیشدن یا 90 دقیقه ای بودن، الان آمار وینگرهامون هم شگفت انگیزتر از این بود...
بعد سبک سرالکس جوریه که اکثرا به با دو مهاجم نوک کار رو شروع کرده... شاید زمانی که رونالدو تو یونایتد بود ما شاهد این بودیم که منچستر تو خیلی از بازی ها عملا سه مهاجمه میشد بازی می کرد... اما این سه مهاجمه شدن مشروط بر هافبک های بازی ساز فوق العادست... اگه ما فصل 08-2007 قهرمان اروپا شدیم یکی از دلایلش فوق العاده بودن کریک + 3 سال جوونتر بودن اسکولز و آمادگی فلچر بود...
حالا با این تفاسیر تو حساب کن مثلا بیایم یکی مثل نگردو رو سویا بگیریم! حالا اومدن مهاجم، باعث ایجاد رقابت بین مهاجمین میشه یا تنزل عملکرد ماجمین؟
اون موقع ما شاهد 5 مهاجم قطعی برای تیم هستیم... سبک ساف هم به ترتیبیه که یکی از مهاجمین رو برای چند بازی پیاپی ثابت میزاره... مثلا تو فکر کن رونی... بازی اول رونی و چیچا! بازی دوم رونی و نگردو، بازی سوم رونی و بربا... این وسط با افزایش تعداد مهاجم، بازی به مهاجمین کم میرسه، مهاجمینی که کم بازی می کنن طبیعتا گلزنیشن کم میشه و شاید هماهنگیشون با سایر مهاجمین... همین باعث میشه انگیزه اونا بیاد پایین و عامل عدم نتیجه گیری تیم... تازه این وسط به مهاجم های جوون هم فرصتی نمیرسه برای بازی...
به نظر من خریدن مهاجم اصلا ضرورتی نداره... شاید تو نقل و انتقالات زمستانی بسته به شرایط فصل (مثلا ممکنه مصدوم بدیم یا ممکنه یه مهاجممون فصل افتضاحی رو سپری کنه) تیم بتونه به فکر خرید یه مهاجم خوب باشه...
درباره دفاع راست: سامان! رافائل و فابیو هنوز جا دارن برای رشد! اما قرار تیست تیم تئون رشد برادران دا سیلوا رو بده!تو بازی با بارسا واقعا فابیو چی کار کرد؟ اون سمت دنی آلوز چی کار کرد... الان اکثر تیمای بزرگ دفاع راست رو واقعا جدی میگیرنش... آلوز، لام، مایکون، ایوانوویچ، جانسن و... کلا یه مدافع راست خوب میتونه اتوبان راست تیم رو شدیدا تقویت کنه... همونطور که نانی و اورا سمت چپ رو بیمه کردن... + اینکه دیگه سر الکس هم مجبور نمیشه به ناچار اوشی رو همه جای دفاع استفاده کنه یا والنسیا رو گاهی اوقات بیاره تو دفاع راست تیم...+ وجود گری نویل با وجود با به سن بودنش و کم بازی کردنش، باز وزنه سنگینی برای سمت راست خط دفاع تیم بود... اما الان گری هم نیست...
حسین میدونی اشکال کجاست؟
من دارم شرایط رو با رفتن بربا و اوون پیش بینی میکنم شما داری با بودن اوون و بربا رو میگی
من میگم این 2تا باید برن...با این وضعیت که میگن اوون تمدید کرده نا امید شدم...کلا دوس ندارم تیمم زیر فشار باشه...فقط حمله....البته خریده شدن یک مهاجم بعید نیست از تیم....
چند سال اینده با وجود رافائل و فابیو دفاع راست مشکلی نداریم اما وقتی اورا بره حالا چپ مشکل دار میشه...حالا با اون هم کاری نداریم....اما مدافع راست احتیاج نیست![]()
با قسمت قرمز کاملا موافقم![]()
اما با قسمت ابی مشکل دارمخوب نگاه کن داری بهترین دفاع راست دنیا رو دوتا جوان 19 ساله مقایسه می کنی. اره قبول دارم الوز کجا رافائل و فابیو کجا ؟ اما ما یونایتدیم تیمی که همیشه به جوان هاش اعتماد می کنه . واسه اثبات حرفم یه سر به فصل 2004 و 5 بزن ببین رونالدو تو اون بازیها چطوری بازی می کرد . صدای ون نیستلروی رو در اورده اینقدر پاس نمی داد اما نگاه کن الان چی شده .
فابیو و رافائل هر روز پیشرفت می کنن . در ضمن اکه ما یانگ رو بخریم می تونیم والنسیا دفاع راست هم بذاریم.فوقوالعاده کار می کنه.و هیچوقت فراموش نکن منچستر تیمی نیست که مثل رئال از رو شکم سیری خرید کنه . الان رئال می خواد نصری رو بخره .یکی نیست بگه اخه مرد مومن نصری رو کجات می خوای بذاری ؟ می خوای بذاری دروازه ؟![]()
در هر صورت قبل از هرکاری ما باید یه فکری به حال جانشین های ون در سار و اسکولز بکنیم.فصل دیگه پریمر لیگ خیلی سخت می شه . طبق معمول چلسی خرید انچنانی می کنه . السیتی هم که مطمئن بیکار نیست و لیورپول جون دوباره گرفته , ارسنال هم اگه ستاره هاش رو حفظ کنه و چندتا خرید بکنه خیلی تیم خوبی میشه پس ما هم باید تیممون رو تقویت کنیم .
به امید کسب بستمین جام![]()
در محله جالیسکا در شهر گوادالاخارا در مکزیک به دنیا آمد. او اولین بار در سن هفت سالگی در لیگ آماتور نونهالان بازی کرد. پدر او خاویر هرناندز گوتیرز که خود مهاجم اسبق تیم ملی مکزیک نیز بود گفته است که هیچگاه فکر نمیکرده پسرش تبدیل به بازیکن حرفهای فوتبال شود. هرناندز در نه سالگی به تیم سی. دی گوادالاخا پیوست و اولین قرار داد حرفهای خود را در پانزده سالگی امضا کرد. او برای مسابقات جام جهانی زیر ۱۷ سال آماده بود اما مصدومیت ناگهانیاش باعث دوری او از این مسابقات شد که در نهایت مکزیک توانست قهرمان شود .باشگاه منچستر یونایتد اولین بار در اکتبر ۲۰۰۹ و در تور مکزیک این تیم با این بازیکن آشنا شد و بعد از مشاهده چند بازی از هرناندر گزارشهای مثبتی درباره او دریافت کرد. به دلیل سن کم هرناندز باشگاه میبایست مدتی برای امضای قرارداد با چیچاریتو صبر میکرد اما به دلیل بازیهای خوب هرناندز و نزدیکی بازیهای جام جهانی از آنجایی که ترس آن وجود داشت که فرصت امضای قرارداد با او را از دست بدهد باشگاه زودتر از موعد مقرر برای خرید هرناندز اقدام کرد.
در آوریل ۲۰۱۰ منچستر یونایتد موفق به امضای قرارداد با هرناندز شد
خاویر هرناندز بالکازار(به اسپانیایی: Javier Hernández Balcázar) (زاده ۱ ژوئن ۱۹۸۸) که بیشتر با لقبش چیچاریتو ((به اسپانیایی : به معنای نخود فرنگی کوچک)) شناخته می شود.
امروز تولد ۲۳ سالگی این مهاجم جوان و آینده داره شیاطین سرخ است .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)