فردوس مرد... و اینجاست که بیمارستان خصوصی یعنی کشک !
فردوس مرد... و اینجاست که بیمارستان خصوصی یعنی کشک !
منم خیلی خوشم آمد که طاهر مرد .
بابای ستایش هم بمیره خیلی خوب میشه![]()
ستایش و پدرش تو تصادف بمیرن...پسره طاهر بیفته دست بابای طاهر...دختر طاهر رو بندازن پرورشگاه...اون دختر فلجه هم خوب بشه: دیمنم خیلی خوشم آمد که طاهر مرد .
بابای ستایش هم بمیره خیلی خوب میشه
اوه یه "اینجا جایی برای پیرمرد ها نیست میشه "ستایش" : دی
دوستان تو این عکس دقت کنید! نوشته پرونده قتل ؟؟؟؟
من دیشب که طاهر مرد گفتم:بچه رو از ستایش می گیره!!!
وقتی دختره هم عطر زد گفتم شاید صابر(داداش طاهر) از کلفته خوشش می یاددد
چون خانواده مرد در صورت فوت همسر می تونن بچه ها رواز لحاظ قانونی بگیرن بگیرن.البته قبلا تا سه سالگی بوده حالا هفت سالگی شده
نون را حتما گذاشت تو یخچال چون یخچال داشت.
ناخن گرفتنش را هم مستقیما نشون نداد ولی گرفت شاید شما متوجه نشدید
جدای از این بحث ها من نمی دونم مشکل از ماست یا از فیلم ها که بجای اینکه بشینیم و فیلم را ببینیم و پندها و عبرت ها و ....... را درک کنیم همش به دنبال این هستیم که کجا سوتی داده ............
وقتی به ستایش گفتن که بابات کارت داره و فوری هم هست، یه سکته ناقص زدم. همون جا بود که گفتم الآن می گن طاهر زنده شده. ولی وقتی مرد، خیالم راحت شد.
به نظرم داستان سریالو عوض کردن. آخه تو قسمت پیش تو در آینده خواهید دید نشون دادن که صابر می فهمه همه کارا تقصیر انیس بود ولی تو این قسمت نشون دادن که انیس نمی تونه حرف بزنه و صابر هم از هیچی خبر دار نمیشه.
.
.
.
خدایی قبول دارین سریال و آب دوغ خیاری کردن رفت.طاهر که به طرز تابلویی توی طول خیبون داشت فرار میکرد سر چهار راه زدن کشتنش.آخه کیو دیدین وقتی از پلیس فرار می کنه.از وسط خیابان بدوه.مثل این میمونه که یکی بره وسط اتوبان بدوه.
بعدش انیس خیلی تابیل اینجوری شد.آخه مگه میشه فشار عصبی اینقدر فشار بیاره اونم تو این سن وسال.
درسته.ولی در حین این که فیلم رو نگاه میکنیم باید سوتی هاشو هم بگیریم. به نظر من مشکل از فیلمهاست
(اکثرا ایرانی) چون شما کدوم فیلم رو دید که توش سوتی نباشه؟؟
من مطمئنم خیلیا با مرگ طاهر سوپرایز شدن !
چون ما ایرانیا عادت کردیم به اینکه تو همچین مواقعی صد در صد معجزه میشه و طرف شفا پیدا میکنه !
این دیگه واقعا کلیشه ای شده ...
اگه این فیلمم اینجوری میشد واقعا مسخره و کلیشه ای بود و مطمئنم کارگردان به خاطر همین که از حالت کلیشه ای فیلمشو در بیاره گفته طاهر بمیره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)