امروز دمو بازی برای ایکس باکس و پی اس 3 اومده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز دمو بازی برای ایکس باکس و پی اس 3 اومده
اینم جدید ترین تریلر بازی از Lamborghini Gallardo که مال دیروز هست
گرافیک بازی فوقالعادس هست و همونطور که میدونید موتور این بازی همانند Battlefield 3 هست
وقتی که ترمز میگره ماشین دوربین نزدیکتر میشه و جزئیات داخل تلق چراغ عقب به خوبی نمایش داده میشه، گیم پلی هم خوب به نظر میرسه، وقتی هم که تو جاده خاکی میرن ماشینها نمیشه جلو چشم خودتونو ببینید مگه اینکه جلوتر از همه باشید
من با کیفیت hd دیمدم
این با حجم کمتر برا دوستا ن
بتل فیلد 3 با نسخه ی سوم همین انجین ساخته شده.موتور این بازی همانند Battlefield 3 هست
این نسخه ی دومه و واسه بتل فیلد دو هست![]()
این بار کمپانی گیم سازی بلک باکس قصد دارد تا سری محبوب NFS خود یعنی سری رانندگی کراس کانتری (رانندگی در شهر) رو با بهره گیری از موتور DICE's Frostbite 2 (موتور گرافیکی که برای بازی بتلفیلد 3 هم از آن استفاده شده است) برای کنسول های ایکس باکس 360 - پلی استیشن 3 - نینتندو وی - نینتندو 3DS , و پلتفورم کامپیوتر آماده سازی کند.
پ.ن: تو پست اول همین تایپیک توضیحات کاملش اومده
شباهت خیلی زیادی ب Hot persuit داره،مثه Most wanted نیس...
این clean pass و dirty pass هم فک کنم جدیده ،من تو سریای قبلی ندیده بودم
گرافیکش ک فوق العادس ،اما وقتی رو هوا ب جایی میخوره انگار ماشین اسباب بازیه ! این یتیکش زد تو ذوقم!
راس میگی !
اصلا نسخه ی سومش رو هنوز نساختن حواسم نبود![]()
یکی نیس بم بگه آخه EA مرض داره از انجین بتل فیلد 2 استفاده کنه تو سال 2012![]()
موافقمشباهت خیلی زیادی ب Hot persuit داره،مثه Most wanted نیس...
این clean pass و dirty pass هم فک کنم جدیده ،من تو سریای قبلی ندیده بودم
گرافیکش ک فوق العادس ،اما وقتی رو هوا ب جایی میخوره انگار ماشین اسباب بازیه ! این یتیکش زد تو ذوقم!
اینو اضافه کنم به نظر میاد شتاب ماشینها نسبت به hp بهتر باشه ....
من دمو رو بازی کردم به نظرم از نظر بصری که یه افتضاح کامل بود . Screen Tearing از ابتدا تا انتها چشمان شمارو مورد عنایت قرار میده ! Textureها افتضاح . یه چیزی میگم یه چیزی میخونید !
گیم پلی هم من شدیدا HP رو به این ترجیح میدم . اصلا حس نمیکردم دارم 180 مایل میرم
اون قسمتی که در کوهستان برفی هم بود و بهمن و سنگ میامد سر راهت یه جورایی خیلی شبیه به S/S یا این نسخه ی جدید MotorStorm بود
کلا اصلا خوشم نیمد خیلی ناامید کننده بود برام
دوست عزیز شما با چه ماشینی بازی کردی ؟
نهاتیت سرعتی که باهاش رفتی چقدر بود؟
چن درصد بازی رو رفتی؟
برا من ماست وانتد از 60 درصد به بعد هیجان داشت !!
Last edited by manreza71; 19-10-2011 at 23:46.
دوست عزیز بنده دمو رو دانلود کردم و بازی کردم . نسخه ی نهایی که هنوز نیمده . توی دمو هم لطف کردن 2 تا ماشین قرار دادن . یه مدل Lamborghini و این Porsche جدیده که اصلا ازش خوشم نمیاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)