سلام دوست عزيز ببخشيد دير جواب مي دم چون خيلي وقته اينجا سر نزدم منظورم فروشگاههاي شيراز هستند احتمالا شما تهران هستيد حالا اگر نكته اي مي دونيد ممنون مي شم راهنمايي كنيد
سلام دوست عزيز ببخشيد دير جواب مي دم چون خيلي وقته اينجا سر نزدم منظورم فروشگاههاي شيراز هستند احتمالا شما تهران هستيد حالا اگر نكته اي مي دونيد ممنون مي شم راهنمايي كنيد
سلام دوست عزيز ببخشيد كه دير جواب مي دم خيلي وقته اينجا سر نزدم منظور من فروشگاههاي تو شيراز هست حالا اگر كه نكته اي هست ممنون مي شم راهنمايي كنيد
ببخشید این ssd رو کجا وصل میکنید؟به z570 میشه وصلید؟
توی خود سخت افزار و داخل لپ تاپ هست نه بیرونش............!
راستیتش یادم رفت.......................
ولی برای شروع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین اولا که متوجه می شی که بهترینه لنوو.تا بقیش یادم بیاد راستش فردا امتحان دارم یه کم کمتر امروز میام ولی فردا بهت کمک می کنم.
همین الان شما دارین ازین ssd استفاده میکنید؟
سرعت لود ویندوز و باز شدن برنامه ها خیلی با z570 فرق داره؟خیلی؟
آره دیگه..............به طور پیش فرض ویندوز روی اون نصبه و بوت ویندوز من تقریبا توی 15 ثانیه هست.و کلا با لپ تاپ هایی که مقایسه کردم بسیار سریعتر بوده.
راستی y570 با ssd دیگه گیر نمیاداااااااااااااااا!
اگر گیر بیاد باید بالای 2300 براش پول بدی.
بالخره ماهم لپ دار دار شدیم
مبارکههههههه
z570 ci7 hdd:750 gt540
قیمت: 1540000 تومان.
ممنونم از همه دوستانی که کمک کردند.
فقط اینکه همین اول وقتی با کلیدهای ترکیبی تاچشو غیرفعال میکنم دیگه با اون دکمه فعال نمیشهه!!!1طرف گفت از ویندوزه بزار عوض کنم.منم گفتم عجله دارم خودم عوض میکنم.حالا به نظرتون عوض کنم درست میشه؟
خب به سلامتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مبارک باشه ایشالله همه جاش عللخصوص فن و سی دی رامش تا سالها برات بچرخه.
و اینکه اگه اولین تجربت با لنوو بوده تعریف کن ببینیم چی توی چنته داری...........................![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)