دمت گرم چجوری تونستی تو یه نصف روز یه دور بخونی؟ ... من هنر کنم تا فردا عصر ترم 2 رو تموم کنم ترم 1 هم خودازمایی ها با
3 تا درس مهمش رو بخونم ...
*** راستی کسی معنی شعر ازماست که برماست رو نداره ؟ ... گم کردم ندارم یکی کمک کنه توروخدا !!!![]()
دمت گرم چجوری تونستی تو یه نصف روز یه دور بخونی؟ ... من هنر کنم تا فردا عصر ترم 2 رو تموم کنم ترم 1 هم خودازمایی ها با
3 تا درس مهمش رو بخونم ...
*** راستی کسی معنی شعر ازماست که برماست رو نداره ؟ ... گم کردم ندارم یکی کمک کنه توروخدا !!!![]()
من هنوز شروع نکردم!
حسش نیس بخدا...
نیاز به سرزنش دارم
بیا حاجی سیوش کن کیفیتش درست شه بعد بچرخون و بخون ! مال جزوه جواد امیرسالاریه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقيقا مثل من هنوز فقط درس اولو خوندمو دارم اقليم عشقو ميخونم همه ي دوستام شروع كردن غير من جيكار كنم يكي يه كم استرس به من بده
منم فقط فصل آخرو خوندم.
در طول سال هیچی ادبیات نخوندم ولی 3 تا شعرو نصفه نیمه حفظم 3 سوت حفظ میشم.
ولی فکر می کردم زیاده 4 برگ زدم دیدم زیاد نیست.(کلی از کتاب حذف شده خدا رو شکر)
من کلاَ پاسخ نامه هندسه رو دیدم روحیه ام پرید.(البته دیدم همه تو مایه های خودم نوشتن مطمئن شدم نمره رو می گیرم)
ولي همه ميكن خيلي زياده اونايي كه امتحان ندارن به جاي اميد دادن به ما بيشتر ناميدمون ميكنن
يعني تا فردا ميشه اين كتابو تموم كرد؟تا الان من فقط ٣ فصلو خوندم به همون ترتيبي كه مشاوره كزينه ٢ ميكفت خداروشكر تو سال خيلي ازمون امتحان كرفته وكرنه بيجاره ميشدم(ببخشيد اون جهار حرف رو نميتونم بنويسم اخه با ايبادم دارم ميام اينجا)
کجاش حذف شده؟
سلام
دیدم بد نیست یه مدت اینجا پست بدم .
هندسه و دینی که تموم شدن رفت .
اگه راضی نبودید اشکال نداره . تمام تلاشتونو بکنید برای امتحانای بعد . اگه هم دیدید حسش نیست یاد اون 30 درصد تاثیرش تو کنکور بیفتید .
ادبیات من تا آخر درس 6 خوندم امروز ! از گاج هم خوندم . از همون اولشم میدونستم این سنگینترین امتحانمونه . احتمالا پسفردا نیم ساعت مونده به شروع امتحان کارم تموم شه و احتمالا این چند ساعت خواب الان رو باید قدرشو شدید بدونم . الان ساعت 5 صبحه
(من شبا درس میخونم صبا میخوابم چون گرمه )
2-3 درس از کتاب پارسال و یه سری بیت از شعراکجاش حذف شده؟
من کتاب پارسالو خریدم رت تو پاچم.
یه 15-20 صفحه میشه فکر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)