تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 21 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 202

نام تاپيک: استفاده از منابع اماده در بازی ((صحیح/غلط))

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب تو که اصلا ظرف دو ثانیه گیر میاری , حرفه ای
    آره بی شوخی یه چندتا سایت بگو منم بدونم.

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

من اسم محسن هست.

محسن جان کاقیه تو گوگل سرچ بزنی free 3d model یا free 3ds max model پیدا میشه.
    اگه پیدا نکری یادم بنداز بعدا برات آدرسشو بفرستم.

بعدشم یه راه دیگه هم هست : یه نرم افزاره که اینستال میکنی و میری تو بازی و بعد هر جا خواستی یه دکمه میزنی(مثلا F11 ) بعد تمام مدل های اون صحنه از بازی رو میکشه بیرون واست!

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه خوب آخه ماد یه چیز هست و بازی یه چیز دیگه کسی که میخواد رو هرکدوم کار کنه باید مشخص کنه ! استفاده از مدل آماده ماد سازی نیست اما بازی رو شبیه ماد میکنه . در مورد تکسچر هم واقعا نمیشه با مدل مقایسه اش کرد چون حتی شرکت های خیلی بزرگ بازی سازی هم خودشون از تکسچرها عکس نمیگیرن . حتی بازی مافیا 2 که من خیلی از تکسچرهاشو تو سایت CGtextures دیدم . ولی خوب مدلسازی فرق میکنه چون مدلسازی یعنی قسمت اصلی و سنگین ترین قسمت بازی ! با ارزش ترین قسمت بازی سازی هم هست . چون ما بازی میکنیم که تو یه دنیای مجازی قرار بگیریم و همین مدلها هستن که این محیط رو شکل میدن و قسمت های دیگه فقط شاخه و برگ هستن ...

مثل این میمونه که یکی بره تو ساختمون یکی دیگه و دیوار هاش رو رنگ بکنه و یه موسیقی بزار تو ضبط و بشینه یه گوشه بگه اینجا ماله منه ! ولی در اصل اونجا مال کسی هست که اونجا رو ساخته ! یا کسی که اونجا رو خریده ...

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما به اون کاری نداشته باش
    الان ویندوزی که داری ازش استفاده میکنه کپی هست ... پس الان هرکی با این ویندوز کپی یه کاری انجام بده و ازش پول در بیاره پولش حرامه ؟!
    این بحث هارو پیش نکشید لطفا که کلا همه چی قاطی پاتی میشه آخرم نتیجه میگیریم کلا بیخیال کامپیوتر بشیم
    اولا من ویندوزم اورجیناله.رو خود لپ تاپ بوده!

اما شما درست میگی، حق با شماست.
    بحث رو نباید ببریم به این سمت.وگرنه هممون رو باید اعدام کنن این آمریکایی ها!

خب عزیز ما میشیم سه نفر نه یه نفر تک و تنها این میشه بازی سازی گروهی نه مستقل .

من انگلیسیم خوب نیست پس اینچیزها رو حالیم نمیشه

من متوجه نشدم چی میگی؟
    یعنی منظورت رو نفهمیدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بیا فعلا این رو داشته باش مدلاش خیلی با کیفیتن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی خیلی از اینها هم هست که تعداد مدل هاشون فکر کنم به میلیون هم برسه اگه بخوام سایت هاشون رو ردیف کنم تا صبح طول میکشه

5. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

. ولی خوب مدلسازی فرق میکنه چون مدلسازی یعنی قسمت اصلی و سنگین ترین قسمت بازی ! با ارزش ترین قسمت بازی سازی هم هست .

این رو قبول ندارم.مهمترین قسمت بازی ایده و گیم پلی هست و مدل ها فقط ابزار پیاده سازی اون ایده ها و گیم پلی هستند.

مثل این میمونه که یکی بره تو ساختمون یکی دیگه و دیوار هاش رو رنگ بکنه و یه موسیقی بزار تو ضبط و بشینه یه گوشه بگه اینجا ماله منه ! ولی در اصل اونجا مال کسی هست که اونجا رو ساخته ! یا کسی که اونجا رو خریده ...
    این مثالتم اصلا جالب نبود و ربطی نداشت!

7. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرچ گوگل هم خودم بل بودم , ولی یا پولی ان یا مزخف سایت های حرفه ای رو معرفی کنین.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

نه خوب آخه ماد یه چیز هست و بازی یه چیز دیگه کسی که میخواد رو هرکدوم کار کنه باید مشخص کنه ! استفاده از مدل آماده ماد سازی نیست اما بازی رو شبیه ماد میکنه . در مورد تکسچر هم واقعا نمیشه با مدل مقایسه اش کرد چون حتی شرکت های خیلی بزرگ بازی سازی هم خودشون از تکسچرها عکس نمیگیرن . حتی بازی مافیا 2 که من خیلی از تکسچرهاشو تو سایت CGtextures دیدم . ولی خوب مدلسازی فرق میکنه چون مدلسازی یعنی قسمت اصلی و سنگین ترین قسمت بازی ! با ارزش ترین قسمت بازی سازی هم هست . چون ما بازی میکنیم که تو یه دنیای مجازی قرار بگیریم و همین مدلها هستن که این محیط رو شکل میدن و قسمت های دیگه فقط شاخه و برگ هستن ...

ماد مگه یه نوع بازی نیست ؟! مدل آماده چه ربطی به ماد داره ؟!
    شما میگی توی بازی های بزرگ از تکسچر آماده استفاده میشه من هم بازی تجاری مثال زدم توش مدل آماده استفاده شده پس طبق استدلال خودتون استفاده از مدل آماده توی بازی ها نباید ایرادی داشته باشه
    شما مدلسازی رو با ارزش ترین و سنگین ترین قسمت بازی میدونی ؟! پس همون مدلسازی رو ادامه بده چون کلا تفسیرت از بازی از پایه غلطه
    الان همه ی گیمر های حرفه ای میان میگن گرافیک هر چی باشه مهم نیست .. مهم گیم پلی هست شما میای این حرف رو نقض میکنی ؟!
    مثالت هم که هیچ ربطی نداشت. همون محیط بازی از شیدر و متریل و اینجور چیزا هم ساخته شده و فکر نمیکنم یه مدل Low Poly تمام کیفیت بازی رو تأمین کنه !
    Last edited by saeed_cpu_full; 15-05-2011 at 20:57.

10. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

البته بزار یک چیزی رو اعتراف کنم کله خودم رو با 3d me now ساختم و دست بازیکن اصلی هم کش رفتم

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیگه دوستان جواب کامل رو در مورد اون پستت دادن.
    انتی جان یکم اطلاعاتت رو تو بازیسازی ببر بالا چون تفکرت از بازی سازی و تفکر گیمر از پایه غلط هست عزیز.

13. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خب ربطی نداره . اینها هم مثل شما میگن اخ و اوخ . می گیم حرف شما درست صوت چی ؟
    در ضمن کی گفته که مدل سازی سه بعدی مهمتریمن بخشه . شما می تونی یه خطکد نویسی هم بکنی ؟ الان
    اگه UDK نبود چیکار می خواستی بکنی ؟ اگه هیچ انجین رایگانی نبود چیکار می خواستی بکنی ؟ میرفتی چند سال وقت میزاشتی برنامه نویسی یاد میگرفتی ؟ به هیچ وجه مهمترین بخش این نیست پس تکلیف لول دیساین و همین برنامه نویسی و امثال اینا چیه ؟ ما که نمی خنوایم کارتون انیمیشنی بسازیم که هرچی مدل داریم بریزیم رو صحنه ما داریم بازی میسازیم.
    اولا من ویندوزم اورجیناله.رو خود لپ تاپ بوده!

اون رو هم خود ایرانی ها نصب کردن

من متوجه نشدم چی میگی؟
    یعنی منظورت رو نفهمیدم
    کدوم رو میگی متوجه نشدی؟

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

البته بزار یک چیزی رو اعتراف کنم کله خودم رو با 3d me now ساختم و دست بازیکن اصلی هم کش رفتم
    I DoN't Underestand

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •