تو EManual نوشته به دلیل حق کپی رایت فایلهای ضبط شده رو فقط میشه روی این تلوزیون(LCD که باهاش ضبط کردید) دید من روی DVD blure raySamsung هم نتونستم ببینم!!!
تو EManual نوشته به دلیل حق کپی رایت فایلهای ضبط شده رو فقط میشه روی این تلوزیون(LCD که باهاش ضبط کردید) دید من روی DVD blure raySamsung هم نتونستم ببینم!!!
مدل (d8880 ) سایز 46 اینچ از فروشگاه سامسونگ کرج وقیمت باسینما خانگی سه میلیون وصدوپنجاه تومان که ششصدوپنجاه سینما را برذاشتند و ما دو میلیون و نیم دادیم.....
یعنی اگه بخواهم باهاش از برنامه های دلخواهم آرشیو تهیه کنم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
سایز 46 اینچ از فروشگاه سامسونگ کرج -قیمتش هم سه میلیون و صدو پنجاه تومن که ششصدو پنجاه سینما خانگی را برداشتند و ما دو میلیون و نیم دادیم............
والا ما که نتونستیم راستی فلشت باید سرعت بالا باشه وگرنه تو تست سرعت ردش میکنه اگه کسی برنامه ای برای تبدیل فرمت سامسونگ سراغ داره بگه ممنون میشیم
1-ایا با ورود به منوی مخفی پلاسما ی الجی می توان فریم وهرتز را تنظیم کرد pt3510
از همه چیش راضیم تصویرش از ال ای دی هم بهتره.فقط تو تصاویر تند مثل فوتبال گاهی اشیا متحرک کمی تار میشه .
2- ایا مشکل پلاسما هاست یا تو ال سیدی ال ای دی هم هست؟
3-به هرتز مربوط میشه یا به فریم تصویر؟ چون این مدل در هردو تراز بالایی داره.600 hz
1- خیر - تو منوهاش باید یه تنظیماتی برای هرتز باشه.
ممکنه اسمش متفاوت باشه. مثلاً در تلویزیونهای پاناسونیک تنظیم هرتز اسمش Intelligent Frame Creation هست که برای بالاترین هرتز باید روی MAX باشه.
2 - پلاسماها بالاترین سرعت پاسخدهی رو دارند و این یکی از برتریهای پلاسما نسبت به LED LCDهاست.
3 - ممکنه از منبع تصویری تون باشه. سورسهای بی کیفیت و SD که بیت ریت پایینی دارند تو حرکات سریع تار میشن.
خلاصه مشکل از TV نیست و پلاسما مشکلی با سرعت تصویر نداره.
سلام
من یه سوال دارم . امیدوارم خنده دار نباشه !
فیلم 3d روی مانیتور معمولی با عینک به خوبی دیده میشه ! یعنی بصورت سه بعدی ( احتمالا در tv معمولی هم همینطور) . پس این تکنولوژی tv 3d چیکار میکنه ؟!
تلویزیون ال ای دی LV3710-TB چطوری بروزرسانی می شودبدون وصل شدن به اینترنت منظورم این هست به سایت وصل بشی وفایل بروز رسان رادریافت وازطریق USB آپگرید کنی ؟
کسی با KDL-32CX520 کار کرده؟ چطوره؟ کیفیتش خوبه؟ تلویزیونی با این رنج قیمت بهتر از این سراغ دارید؟ البته لطفا کسی نظر بگه که کیفیت این تلویزیون رو دیده
یک ال ای دی 40 اینچ سامسونگ خریدیم UA40D5550PMSHD
U : LED
A:ASIA
40: INCH
بقیه مشخصاتش را میشه از کد خارج کنید .
ایرادی که دارد تصاویر را خیلی معمولی نشان می دهد . با کابل اچ دی 1.3A اصلا تصویر شفافی ندارد. تصاویر به سمت آبی تمایل دارد . رنگها را بخوبی نشان نمی دهد . تصویر را با سونی 46 اینچ سری وی مقایسه می کنم کلی تفاوت دارد و کیفیت رنگ سونی بالاتر است . تصویر یک حالت مات هم دارد. نصابش آمد و گفت باید از کابل HDMI سامسونگ استفاده کنید که با کابل HDMI سونی تفاوت می کند . شبکه های دیجیتال استانی را با تیونر داخلی اش گرفت اصلا رنگ بندی جالبی ندارد و همانطور که گفتم به آبی متمایل است .قرار شده آخر هفته کابل سامسونگ بیاره و امتحان کنه اگر خراب بود برگشت بزند.
یک مورد دیگه هم قسمت ناحیه و ریجین در منوی دستگاه غیر فعال است . فقط روی آسیا ست شده است
Last edited by minero; 30-01-2012 at 22:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)