من هم مشکلم حل شد
همه چیز رو هم آپدیت کردم
من بازی رو که گرفتم روسیه.همه جاش انگلیسی صحبت می کنه بجز حافظه گرالت.پچی نداره انگلیسیش کنم
دوستان به این عکس توجه کنید.این بازی نمیتونه از تمام قدرت cpu وgpuاستفاده کنه. حداکثر 30 فریم میده .درحالت مبارزه هم 20 میده . به نظر شما چرا فقط از نیمی از قدرت سیستم استفاده میکنه؟ اگه میشه راهنمایی کنید.درضمن آخرین ورژن کارتم رو وصل کردم .amd_catalyst_11.5a_hotfix_8.85.6rc1_win7_may5
![]()
Last edited by alireza2099; 21-05-2011 at 15:56.
دوستانی که این بازی رو دارن چطوره خوبه که دانلود کنم؟
تریلر از بازی نیست کسی بذاره؟
اینا که همش فیl تره بابا ......... اگه میشه لطفا لینک غیره فیlتر بدین ...
Download Links:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این دورو زمونه باید یه "لیچر" یا یه "قندشکن" یا یه "چیز پی ان" داشته باشید!
به هر حال 2 تا لینک دیگه اضافه کردم که هیلتر نیستن...
Last edited by marmolak kocholo; 21-05-2011 at 20:37.
خدایی کسی نیست راهنمایی کنه ثواب داره تو کفم
یه فایل آپدیت تو سی دی بازی داره وقتی نصب میکنم ارور میده یعنی نصب نمیشه بعد هم که میخوام برم تو بازی این ارور رو میده
ویندوزم هم سون 64 بیتی
از ویندوز که نیست
چه کنم خواهشا کمک کنید![]()
به احتمال زیاد مشکل از ورژن بازیت هست، یک باز کامل بازی رو پاک کن، دوباره نصب کن.
بعد از نصب هیچ کرکی رو نریز بزار لانچر بازی رو آپدیت کنه(اگه موقع اجرای لانچر اکتیویژن کد خواست یا بزن بره یا اگه کامل اومد بیرون فقط Paul.dll رو کپی کن تو پوشه ی Bin، دقیق یادم نیست)، بعد از این که بازی آپدیت شد دوباره Paul.dll رو کپی کن و برو تو بازی... تو این مراحل هم سعی کن فایل هارو با Run as administrator باز کنی
واقعا" بهتر کرد قضیه رو . این GoG هم داره اسکیدرویی میشه واسه خودش
آقا یکی به من بگه Yeneffer کی بوده ؟ من یکش رو بازی نکردم نمیدونم
دوستان
این Witcher 2 1.0.0.2 Unprotected Exe چی هستش ؟
یه پچ 1.02 هم هست که 27 مگ حجم داره . اون رو دانلود کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)