MP3 Dancers are tiny video figures of real dancers who dance at the bottom of your computer screen. After just a few seconds of rhythm testing, a dancer appears on the toolbar of your computer and begins to dance to the exact rhythm of the music, whatever music player you currently use.
Whenever the rhythm changes, the software evaluates the new beat per minute and gives to the dancers a new tempo to dance on.
The free version allow you to see Dancers in silhouette. To change from silhouette figures to true color dancers, you have to join the MP3 Dancers Club.
Some features:
• Customization available (color change, true color appearance, or body transparency).
• Dancers can even dance in silence if you want them to.
• Plus extra plug-ins for special effects
allison white:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدYamsonred:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBahiasisters:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHuggyred:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Jessicajaune:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKayla:
Losgemelos:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTangofever:
MikeSandy:

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

آقا عجب چیز خنده داریه.از خنده مردیم.
 آقا عجب چیز خنده داریه.از خنده مردیم. 
  راستی دو تا سوال.1:اینو چجوری رجیسترش کنیم.کسی داره؟دوم :اینا با آهنگ میرقصن؟پس چرا اینایی که من گرفتم نمیرقصن؟همش میان جلو دسکتاب،هی با خودشون ور میرن،بعدشم میرن بیرون.
 راستی دو تا سوال.1:اینو چجوری رجیسترش کنیم.کسی داره؟دوم :اینا با آهنگ میرقصن؟پس چرا اینایی که من گرفتم نمیرقصن؟همش میان جلو دسکتاب،هی با خودشون ور میرن،بعدشم میرن بیرون. آیا باید کار خاصی بکنیم؟یعنی منظورم اینه که نرم افزار خاصی میخواد؟در ضمن اینایی که من گرفتم همشون اون قسمت دمو(demo) شون فعاله.بقیه باید دانلود بشه.یعنی واسه همینه که با آهنگ نمیرقصن؟و سوال آخر:هر آهنگی که با پلیرها پخش بشه اینا میان وسط باهاش میرقصن؟ممنون از همگی.
 آیا باید کار خاصی بکنیم؟یعنی منظورم اینه که نرم افزار خاصی میخواد؟در ضمن اینایی که من گرفتم همشون اون قسمت دمو(demo) شون فعاله.بقیه باید دانلود بشه.یعنی واسه همینه که با آهنگ نمیرقصن؟و سوال آخر:هر آهنگی که با پلیرها پخش بشه اینا میان وسط باهاش میرقصن؟ممنون از همگی. 

نوشته شده توسط AKBAR132
 نوشته شده توسط AKBAR132