حالا این گوشی رو باگارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟؟؟
این گوشی رو هم که الان دارم باگارانتی هستش samsung galaxy5 i5503
حالا این گوشی رو باگارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟؟؟
این گوشی رو هم که الان دارم باگارانتی هستش samsung galaxy5 i5503
Last edited by majidshariat; 16-05-2011 at 14:28.
دوست عزیز همونطور که دوستمون گفتند گارانتی تو ایران به اون صورتی که باید باشه نیست .
تو شرایط گارانتی هم مینویسن : گوشی بشرطی گارنتی میشه که روشن نشه اصلا
بهتره بدون بگیری فکر کنم 30-40 تومنی فرق داشته باشه
موفق باشید
میشه آدرس یکجا تو شیراز یا تهران بدید که بدون گارانتی بفروشه و قیمت مناسب و ارسال برای شهرستان داشته باشه
کجای علاالدین این گوشی رو بدون گانتی می فروشن ؟؟؟؟
سلام
خواهش می کنم
خوب گرفتی
ولی من هزار تومن ارزون تر خریدم
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
فارسی کامل ساپورت می شه
این طور که نیست سامسونگ فقط برای مایکروتل سفارشی بزنه
یه سری کلا می زنه برای خاور میانه اونم نسخه عرب که در کنارش فارسی هم ساپورت می کنه
اونایی که با گارانتی گرفتم و اونهایی که بدون گارانتی گرفتن بگن گوشیشون ساخت کجاست؟
راستی کیفیت LCD کلا چطوره؟زیر نور خورشید چطور؟بعد کیبر 3 حرفه داره؟اگر میشه یه عکسی ازش بزارید
سلام بچه ها سایت gsmaria بررسی تخصصی گوشیه samsung galaxy gio s5660
رو گذاشته هرکسی که می خواد این گوشی رو بخره حتما این رو بخونه
Last edited by majidshariat; 16-05-2011 at 17:37.
بچه ها من امروز علائدین بودم گوشی با گارانتی اصلی 250 تا 255 و بدون گارانتی من 235 هم پیدا کردم که البته گفت بدون اینکه بابات نرم افزار پول بگیره!!! از این حرفهای علائدینی!!!. اما نکته مهم به نظرم اینکه من به شخصه گارنتی پارس مایکروتل رو گارنتی خوبی می دونم چون دوبار بهش سر زدم و کارم رو راه انداخته اما مهمترین نکته در خصوص بدو گارنتی و با گارنتی اینکه لوازم گوشی مثل باطریشو رو عوض نکرده باشن چون خیلی مهم هست.فعلا که این تفاوت حدودا 15 تومن هست.باید دید این 15 تومن ارزش با گارانتی و بی گارنتی رو داره یا نه!
یک بار بیشتر این گوشی رو شارژ نکردم و تقریبا دو روز رو با استفاده متوسط میانگین 3 ساعت استفاده از وای فای 20 دقیقه مکالمه و نیم ساعت دیدن ویدیو و 2 ساعت موسیقی (با هندزفری) و یک ساعت ور رفتن با دیگر قابلیت های گوشی هنوز 25 % شارژ داره (البته تا آب بندی بشه چند وقتی طول میکشه)
بیشتر استفاده ی من از اینترنت هست و کار با شبکه های اجتماعی (البته با وای فای و استفاده از وی پی ان) کیبورد خوبی داره ...تاچ گوشی خیلی حساسه. فقط یه چیزی رو من نتونستم پیدا کنم و اینکه گوشی های لمسی دیگه یی که داشتم (مثل ایکس 10 مینی) وقتی تایپ میکردی یه ویبره کوچیک میزنه اما تو کیبورد این من پیدا نکردم . کار با دکمه های بک و منو که لمسی هستند کمی سخته (برای من که به دکمه های سخت افزاری عادت دارم) اما نمیشه نکته ی منفی محسوب کرد...نور سفید زیر این دو کلید جلوه ی زیبایی به گوشی میده (مثل گالکسی آرمانی)
برای عکاسی دوربین خیلی خوبه (من انتظار نداشتم اینقدر با کیفیت عکس بگیره ) یکی از عکس ها رو هم آپ میکنم که با افکت ماکرو گرفتم و تقدیم میکنم به دوستان
فیلم برداریش بد نیست .
متاسفانه چون بازی با کیفیت نداشتم و سرعت اینترنت این یکی دو روز افتضاح بود (همه در جریان هستید که چرا ) فقط پرندگان خشمگین ورژن ریو رو نصب کردم...بدون لگ و تیک اجرا میشه و اونجور که نشون میده با بازیهای با گرافیک بالا هم راه میاد
من اهل روت کردن گوشی نیستم (البته نیازی هم نیست چون فارسی رو ساپورت میکنه گوشی و آندروید 2.2 هم قابلیت نصب نرم افزار در مموری کارت رو داره) اما تو یکی از فروم های خارجی گوشی رو روت کرده بودن . پس منتظر کاستو رام های خوشمزه هم باید بود.
صداش خیلی خوبه انصافا
من با موزیک پلیرش خیلی حال کردم. با تاچ ویز 3 نیازی به لانچر احساس نمیشه. هر چند سلیقه ها متفاوته.
فیلم اچ دی رو نمیتونه پخش کنه (البته تلویزیون رو برای فیلم اچ دی ساختن کی با گوشی فیلم نگاه میکنه !! ) اما ال سی دی گوشی کیفیت خوبی داره
یک مموری 2 گیگ توی جعبه بود
برای اجرای نرم افزارها هم 278 ram داره که بعد از بالا اومدن نزدیک 90 مگابایت صرف فایلهای سیستمی میشه
کیفیت ساخت گوشی در حد قابل قبولی هست...برای کسانی که انگشتهای بزرگی دارن (در حد هالک) این گوشی توصیه نمیشه
این رو اکثرا با ال جی اوپتیموس پی 500 مقایسه میکنن . با توجه به قیمت و ارگونومی خرید این گوشی کار عقلانی تری هست (البته با گارانتی و بدون گارانتیش به عهده خودتون)
این هم عکس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)