دوستان نمایشنامه های برتولت برشت رو از کدوم انتشارات میشه گرفت و خریداری کرد؟
دوستان نمایشنامه های برتولت برشت رو از کدوم انتشارات میشه گرفت و خریداری کرد؟
قسمت اطلاعات اگر بپرسی بهت میگه کدوم انشارات و کجا این رو دارن .البته اگه توی نمایشگاه باشه
انتشارات نيلوفر، قتره، خوارزمی و معين چندين نمايشنامه از اين نويسنده به فارسی برگرداندند
![]()
خیلی وقته که کتابی از برتولت برشت به برگردان فارسی ندیدم ام ،
کتبی هم که بدست آوردم ، مربوط میشه به ترجمه های قدیمی محمود حسینی زاد از انتشارات خوارزمی ...
نمیدونم در حال حاضر هم تیراژی برای چاپ داره یا خیر ...
پ.ن : خبر توقیف " نشر چشمه " در نمایشگاه امسال ، خیلی ناراحت کننده و مایوس کننده بود ...
خیلی دوست دارم بدونم بر چه اساسی و معیاری نشری که پر است از رمان های عالی و و کتب ادبی و هنری غنی رو اینگونه تخریب میکنن ؟!! ...
Last edited by Ssarshar; 02-05-2012 at 19:01.
نشر قطره داره کتاب هاش رو ، من دیدم .
البته این که تو نمایشگاه داشته باشه یا نه نمیدونم .
من نمایشنامه مرگ فروشنده رو قبل نمایشگاه از کتابفروشی خریده بودم ولی پارسال تو نمایشگاه مرگ فروشنده رو نداشت !!
این سه کتاب و خریدشو به گرافیست ها پیشنهاد میکنم.
فرهنگ مصور طراحی گرافیک
تالیف: گوین امبروز- پل هریس
ترجمه: لادن رضایی| ناشر: مؤسسه فرهنگی پژوهشی چاپ و نشر نظر
نوبت چاپ: چاپ نخست، تابستان ۱۳۹۰| قيمت : ۹۵۰۰۰ ریال
قطع کتاب: ۱۱×۱۷ س.م
تعداد صفحات: ۲۷۵ ص مصور رنگی
مرکز فروش: : تهران، خيابان ایرانشهر جنوبی، کوچه شریف، شماره ۲ و تلفن: ۸۸۸۲۰۲۱۲
پ ن : این کتاب خیلی از اصطلاحاتی که ممکنه تو طول تحصیل باهاش روبه رو بشینو توضیح داده.روش مطالعه شم با توجه به اینکه خودم این کتاب و دارم روزی 3 الی 4 صفحه کفایت میکنه.چرا که پایین هر صفحه شمارو به خوندن مطالب مرتبط به هم وصل میکنه و ممکنه همون 4 صفحه اول تبدیل بشه به 20 صفحه از کتاب و خوندن.
مرجع خلاقیت در گرافیک
تالیف: جيم كروز
ترجمه: صبا سعادت نیاکی| ناشر: انتشارات فرهنگسرای ميردشتی
نوبت چاپ: چاپ اول ۱۳۸۹| قيمت : ۹۵۰۰۰ ریال
قطع کتاب: جیبی
تعداد صفحات: ۳۱۲ ص مصور رنگی
مرکز فروش: : تهران، خيابان کارگر جنوبی، نبش خيابان وحید نظری، مجتمع تجاری نادر، شماره ۳۲، واحد ۴ کد پستی : ۱۴۱۳۶ و تلفن: ۶۶۴۹۰۶۶۰
پ ن : مروری به روی انچه که تا به امروز ممکنه در زمینه گرافیک مطالعه کردین.دادن ایده به شما برای خلق یک اثر جدید.
تفکر خلاق در گرافیک
تالیف: نیما ورامینی
ناشر: انتشارات فرهنگسرای ميردشتی
نوبت چاپ: چاپ دوم ۱۳۸۸| قيمت : ۹۰۰۰۰ ریال
قطع کتاب: وزیری
تعداد صفحات: ۱۵۹ ص
مرکز فروش: : تهران، خيابان کارگر جنوبی، نبش خيابان وحید نظری، مجتمع تجاری نادر، شماره ۳۲، واحد ۴ کد پستی : ۱۴۱۳۶ و تلفن: ۶۶۴۹۰۶۶۰
پ ن : برای درس تحلیل آثار هنری کتاب خوبیه.چرا که با خلاقیت هایی روبه رو میشین که تا به امروز ممکنه علت استفادشو نمیدونستین.
سواد بصری
تالیف: ریچارد وایلد- جودیت وایلد
ترجمه: نازمریم شیخها| ناشر: انتشارات کتاب آبان
نوبت چاپ: چاپ اول ۱۳۸۸، چاپ دوم ۱۳۸۹| قيمت : ۱۲۰۰۰۰ ریال
قطع کتاب: وزیری
تعداد صفحات: ۱۹۲ ص
مرکز فروش: : خ. انقلاب، خ. فخر رازی، کوچه فاتحی داریان، پلاک ۲، واحد ۱۰و تلفن: ۶۶۹۵۵۰۱۲
پ ن : پیشنهاد یکی از استادای دانشگاه بود برای آشنا شدن با عناصر بصری.به قول خودم آسمون بری زمین بیایی برای زدن پوستر تا یه لوگو ساده باید با اصول گرافیک که همون مبانی هنرهای تجسمیه آشنا بشی.این کتاب کتاب خوبیه برای شروع کار.
+
یه سریم کتاب گرافیک هست فک کنم 5 تاست پارسال که تو نمایشگاه نتونستم بخرم چون تموم شد.به جاش پیشنهادم خرید CD های هست که همون کتابارو به صورت وکتور داره.متاسفانه اسم نویسنده و انتشاراتشو نمیدونم.
تو این دوروزه کسی نرفته نمایشگاه بیاد امار بده؟؟؟
از کتاب های جدید چه خبر؟؟؟
مثل هر سال شلوغه؟؟؟
قیمت ها چقدر با پارسال فرق میکنه؟؟؟
غرفه ها کوچيکتر شده
کتاب کلا گرون تر شده به خاطر اينکه يارانه مربوت به کاغذ باسه خيلی از انتشارات حذف شده
مثل هر سالم شلوغه چون يه سری از خانواده های ايرانی نمايشگاه کتاب رو با مراکز تفريحی اشتباه گرفتنت و فکر ميکنند اومدند پيک نيک
من امروز سری به نمایشگاه زدم ...
شلوغ تر از همیشه ، پسرفت نسبی سطح کتب ...
نمایشگاه لبریز شده از کتب عرفانی ، اعتقادی و مذهبی مراجع و حکومتی ها ...
بسیار بسیار بیشتر از ظرفیتی که باید به این بخش اختصاص داده بشه ...
قیمت کلی کتب بطور چشمگیری افزایش داشته نسبت سال های قبل ...
نشر های ادبی و هنری بسیار محدود تر شدن ( مثل نشر مرکز ، قطعه و یا حتی سروش )
یک نمایشگاه تقریبا سفارشی و تحمیلی ...
ما که بعد از کلی توی ذوق خوردن ، رفتیم نشر چشمه تو خیابان کریمخان ...
کلی از کتاب هایی که برای ورود به نمایشگاه در نظر گرفته شده بود و توقیف شده بود رو برای فروش قرار داده بودن ...
بهترین رمان ها از مشاهیر ادبی ایران و جهان ، کتب ناب هنری و فلسفی و ...
تمام خرید ها رو از اونجا کردم... تا 25 اردیبهشت هم نشر چشمه همین برنامه رو داره ...
نمیشه کتاب رو آنلاین سفارش داد؟ امکان جست و جوی اینترنتی کتاب وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)