مطمئنی کم نمی اره؟چه جوری تست کردی؟
دقیقا میزان کش و قدرت i7 دوبرابرi5 چه جوری کم نمی اره!!!!عجیبه
![]()
مطمئنی کم نمی اره؟چه جوری تست کردی؟
دقیقا میزان کش و قدرت i7 دوبرابرi5 چه جوری کم نمی اره!!!!عجیبه
![]()
دوست عزیز همه چیز یه قدرت cpu برنمیگرده ... کارایی Cpu خیلی مهمتر از هز چیز دیگه هست ...
در تست هایی معتبری که انجام شده نتیجه که بدست آمده به صورت زیر :
در صورتی که قیمت i5 حدود >>> 235$ و قیمت i7 حدود >>> 378$ است ( در سایت Intel )... به نظر من این تفاوت قیمت 143دلاری تغییر چندانی در کارایی آن ایجاد نکرده...
از طرف دیگه موضوع بحث ما استفاده از این cpu در لپ تاپ ها است که یک موضوع بسیار مهم در لپتاپ ها نگه داشتن شارژ باتری است که مصرف باتری i7 >> 45w و مصرف i5 << 35w است . در قوی بودن مدل i7 هیچ شکی نیست ولی i5 در حالی که قدرت بسیار خوبی دارد ... بسیار کارآمد تر است ...
سلام
قیمت asus n53sn در حال حاضره چنده؟
امروز قرار بود یه n53sv بگیرم که گفتم اینم یه بررسی کنم ببینم کدومشون بهتره.
دوست عزیز نمی دونم این عکسو از کجا اوردی اما منبع حرفای من سایت معتبر notebookcheck هست و تو بخش مقایسه cpuها می بینی که این دو cpu اختلاف کارایی فاحشی دارن.تقریبا 2 برابر
اگه کمکم کنید ممنون میشم، من بین مدل ایسوس n53sn و n55sf نمیدونم کدوم را بخرم، لطفا با ذکر دلیل راهنماییم کنید
عزیز هر دو این لپ تاپ ها با کانفیگ های یکسان هم دیگه هستن ... هر دوشون i7 هر دو 8 رم ولی 55sf کارت گرافیکش 555 هست ولی 53sn کارت گرافیکش 550 هست و تفاوت دیگه این هست که n55 یک بوفر جدا داره و بلندگو نسبت به 53 ضعیف تر هست به همین دلیل اون بوفرو گذاشتن و با بوفر صداش بیشتر از 53 هست ولی 53 اسپیکر فوق العاده ای داره و نیازی هم نیست با خودت بوفر اینور اون ور ببری صدای خودش کافیه..و اون مدلی که من دارم n53sn i5 هست مدل SX207V فکر نمیکنم گیرتون بیاد چون به تعداد خیلی کمی وارد ایران شد ( نسبت به مدل های دیگر )
نتیجه :
فقط میمونه سلیقه شما نسبت به قیافه لپ تاپ ...![]()
بچه ها ASUS N53SN-SX068V با کانفیگCore i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
DDR3 8GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 550M 2GB
و ویندوز اورجینال الان توی بازار تهران با گارانتی سازگار یا ویستا هست یا نه ؟؟ من تو اصفهان به هیچ ترتیبی نتونستم پیدا کنم این مدلا
سلام به همه.......کسی میدونه n53sn من چرا گاهی هنگ می کنه؟ممکنه ویندوز مشکل داشته باشه؟
درود
اقا من 3 ماه هست این لپ رو گرفتم
اما از خوش قدمیش دستم شکست و....تا اینکه 2 هفته پیش تونستم تازه باهاش شروع به کار کنم
3 تا مشکل برخوردم:
-1: برای من dvd هست نه بلوری, ,کلا هربار میخواد cd یا dvd بخونه هد dvd rom یه ریز سرصدا میکنه و قیژ و قوژ
کند میخونه,تاخیر داره و سر صدا-مخصوصا با dvd درایور های خود asus حسابی مجل داره و سر صدا میکنه و لفت میده !!!!
اینو چه کنم ؟
-2: چون تازه به جونش افتادم نمتونم 100% بگم ولی فنه لپ تاپ از زمانی که دیگه شروع بکار میکنه دیگه قطع نمیشه
3,4 بار که بیش از 2 ساعت روشن بوده اینو عینا دیدم
دیگه ولش هم کنی صدای فن میاد و خلاصه تمومی نداره
این رو کسی داشته؟ راه حله علمی هست؟
و اما
-3 : همه درایور هارو نصب کردم تو سون 64 بیتی
وایرلسش تو network adaptor هم فعال هست یعنی disable نیست و میشه مثلا IP داد-اپدیت هم هست
ولی...
هیچ SSID رو پیدا نمیکنه-در حالیکه پر شبکه وایرلس هست اینجا !
حتی با یه لپ تاپ دیگه بغل به بغلش قرار دادم اون پیدا میکرد این پیدا نمیکرد
در واقع وقتی fn با f2 میگیرم علامت ضربدر روی شکل ظاهر شده برای وایرلس و بلوتوث نمیره و همش غیر فعال هست
100 بار هم میزنم فعال نمیشه
حداقل disable بود و enable نمیشد یه چیزی-
کلا انگار وایرلس نداره
تو ساختن adhoc هم error میده
اینو دیگه فک کنم کسی تالا باش مواجه نشده نه؟
فک کنم اساسی مشکل داره
حالا جدا از راه حل گارانتی , دوستان راهی پیشنهاد میکنند؟!؟!؟
سپاس
سلام دوست عزیز ....
مشکل اول : برو تو سایت Asus قسمت Download لپ تاپ خودت و بایوس 208 رو بگیر .... تو همون جا هم بگردی نرم افزار Winflash واسه آپدیت کردن بایاست هست .... ( نرم افزار و باز میکنی یه Warrning میده OK میکنی فایل 208 رو بهش میدی ... بایاس قبلی رو پاک / بعدی جایگزین / تایید میکنه ... بعد لپ تاپ خاموش میشه )
مشکل دوم : این لپ تاپ ها به دلیل چند هسته ای بودن دما بالایی داره و همچنین گرافیک 2 گیگش اگر فعال باشه بازم فن کار میکنه ... اگر غیر عادی هست با همون آپدیت کردن بایاس حل میشه. ( ان شاالله )
مشکل سوم : درایو وایرلس تو دوباره نصب کن و همچنین درایو ATK hotkey .... شایدم کلید سمت راست لپ تاپ کنار دی وی دی رامت رو حالت قفل هستش ....
امیدوارم مشکلت حل بشه .... این لپ تاپ حرف نداره .... N53SN .... دستت خوب شده ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)