مدل من یکی از یو اس بی ها ش 2 هستش
و دوتا یو اس بی 3 داره
میخوای از این بخری؟
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
مال من خیلی راحت نصب شد
از سایت دل گرفتم
مدل من یکی از یو اس بی ها ش 2 هستش
و دوتا یو اس بی 3 داره
میخوای از این بخری؟
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
مال من خیلی راحت نصب شد
از سایت دل گرفتم
بله
usb3
cpu i5
vga gf 525m
فقط حیف که دور هاردشون پایینه از نوع +
مدل5010 نوع ++ هم داره
با سلام
من لپ تاپ 5110 دارم (core i7( موقعی که لپ تاپم را با کامپیوتر دسکتاپم شبکه میکنم (از طریق کابل LAN( تاچ پدم از کار می افتد و نمی تونم نشانگر موس را حرکت بدم تا زمانی که کابل را از لپ تاپم جدا کنم.
می خواستم بدونم کسی دیگری هم این مشکل رو داره یا نه؟یا راه حلی برای این مشکل سراغ دارید؟
با سلام از جوابتون ممنون راستی تو سایت دل چک کردم دیدم درایورها کامل نیست حتی درایور بلوتوث شما از گجا پیدا کردید حتی شماره سرویس پک سریال لب تاب رو وارد کردم میگه شناخته نشده است دوباره سعی کنید بعد بردم از اونجایی که خریدم میگه جدیده به خاطر اون باید کمی صبر کنید درایورها در حال ساخت است خالا من موندنم همش شک میکنم میگم دروغ میگه حالا نظر شما چیه؟از کجا درایور رو آوردید میشه آدرس کامل بگذارید ممنون.....
سلام
دوستان ما هم رفتیم یه 5110 corei5 گرفتم که سندی بریج هست . خیلی خوبه و من ازش راضیم تنها مشکلی که در حال حاظر دارم اینه که گرافیک اینتل پیش فرض هست و نمی دونم چطوری 525 رو گرافیک اصلی کنم. البته تمام صفحات این تاپیک رو خوندم راه حلی که ارائه کرده بودن این بود که هنگامی که خوده سیستم لازم بدونه میره رو گرافیک اصلی ولی مشکل اینجاست که بازی ای مثل ساکر 2011 تا گرافیک مورد نیازش رو سیستم نباشه نمیشه تنظیمات رو بالا برد.یا مثلا من اخرین درایور رو گرفتم اما موقعی که میخوام نصب کنم میگه شما روی سیستمتون سخت افزار جی فورس ندارید. برای این مشکل کسی راه حلی داره ؟
راستی این یه لپ تاپ فوق العادست یه چیزه دیگه اینکه بچه یه مقدار بالا قیمت میدن من i5 با 4 گیگ رم و 500 هارد با گارانتی خریدم 830 تومن. البته شاید ارزون شده ( از پاساژ ایران خ ولیعصر)
سلام
دوستان این سیستم سیم کارت میخوره ؟؟؟؟ تو کاتولوگ سیستم که می خوندم نوشته محل قرار گیری سیم کارت زیره باطری.
اما ما چیزی پیدا نکردیم.
بچه ها قیمت گارانتی زیگورات رو میدن.معلومه که گرونتره
سلام ، ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم ، میدونم اینجا جاش نیست
آخه تاپیک زدم ولی میگه باید تایید بشه
سوال در مورد سی شارپ هست
کسی میتونه کمک کنه ؟
درایور بلوتوث و وایرلس Dell5110 با کانفیگ core i7 رو میتونید از لینک زیر بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته توی کاتولوگ نوشته ولی این قسمت سفارشی هست باید با همون خاصیت سفارش بدید و به صورت پیش فرض روی همه نیست
بچه ها داستان سرعت هارد که تو لیست قیمت زیگورات هست چیه؟
مدلهای 5010 اکثرا ++ هستند ولی 5110 کلا + هستند.تاثیر زیادی تو عملکرد هارد داره؟
صبر کنیم ++ هم میاد تو بازار؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)