تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 171 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه سوالم بی جواب موند.
    این مدل کلا یو اس بی3 هستند یا 2 هم دارن؟؟
    ممنون
    مدل من یکی از یو اس بی ها ش 2 هستش
    و دوتا یو اس بی 3 داره
    میخوای از این بخری؟

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

با سلام و عرض خشته نباشید من هم تازه ها این لب تاب رو گرفتم همه چیز عالیه ولی یه چیزی برام خیلی ضروری مشکل داره اونم بلوتوث است هر کاری کردم نشد بردم از اونجایی که خریدم اونم هر کاری کرد گفت نمیشه فعال کرد چون درایور ناقص است وقتی ویندوز 32 بیت نصب میکند فقط بلوتوث فعال است ولی بالعکس 64 بیت نصب میکند فقط بلوثوت غیر فعال است گفت برو بعد از یه مدت بیا ببینم درایور بلوتوث جدید اومده یا نه حتی دستگاه بلوتوث کوچک خارجی رو نشناخت آیا مال شما هم همین طور است ؟ چون من با اینترنت از طریق موبایل خیلی سرو کار دارم خواهش میکنم هر چه زود تر به من جواب بدین من می ترسم خراب باشه ممنون
    مال من خیلی راحت نصب شد
    از سایت دل گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مدل من یکی از یو اس بی ها ش 2 هستش
    و دوتا یو اس بی 3 داره
    میخوای از این بخری؟

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

مال من خیلی راحت نصب شد
    از سایت دل گرفتم

بله
    usb3
    cpu i5
    vga gf 525m
    فقط حیف که دور هاردشون پایینه از نوع +
    مدل5010 نوع ++ هم داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

14 مشکل با تاچ پد در هنگام شبکه کردن

با سلام

من لپ تاپ 5110 دارم (core i7( موقعی که لپ تاپم را با کامپیوتر دسکتاپم شبکه میکنم (از طریق کابل LAN( تاچ پدم از کار می افتد و نمی تونم نشانگر موس را حرکت بدم تا زمانی که کابل را از لپ تاپم جدا کنم.

می خواستم بدونم کسی دیگری هم این مشکل رو داره یا نه؟یا راه حلی برای این مشکل سراغ دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام از جوابتون ممنون راستی تو سایت دل چک کردم دیدم درایورها کامل نیست حتی درایور بلوتوث شما از گجا پیدا کردید حتی شماره سرویس پک سریال لب تاب رو وارد کردم میگه شناخته نشده است دوباره سعی کنید بعد بردم از اونجایی که خریدم میگه جدیده به خاطر اون باید کمی صبر کنید درایورها در حال ساخت است خالا من موندنم همش شک میکنم میگم دروغ میگه حالا نظر شما چیه؟از کجا درایور رو آوردید میشه آدرس کامل بگذارید ممنون.....

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

دوستان ما هم رفتیم یه 5110 corei5 گرفتم که سندی بریج هست . خیلی خوبه و من ازش راضیم تنها مشکلی که در حال حاظر دارم اینه که گرافیک اینتل پیش فرض هست و نمی دونم چطوری 525 رو گرافیک اصلی کنم. البته تمام صفحات این تاپیک رو خوندم راه حلی که ارائه کرده بودن این بود که هنگامی که خوده سیستم لازم بدونه میره رو گرافیک اصلی ولی مشکل اینجاست که بازی ای مثل ساکر 2011 تا گرافیک مورد نیازش رو سیستم نباشه نمیشه تنظیمات رو بالا برد.یا مثلا من اخرین درایور رو گرفتم اما موقعی که میخوام نصب کنم میگه شما روی سیستمتون سخت افزار جی فورس ندارید. برای این مشکل کسی راه حلی داره ؟

راستی این یه لپ تاپ فوق العادست یه چیزه دیگه اینکه بچه یه مقدار بالا قیمت میدن من i5 با 4 گیگ رم و 500 هارد با گارانتی خریدم 830 تومن. البته شاید ارزون شده ( از پاساژ ایران خ ولیعصر)

6. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

دوستان این سیستم سیم کارت میخوره ؟؟؟؟ تو کاتولوگ سیستم که می خوندم نوشته محل قرار گیری سیم کارت زیره باطری.

اما ما چیزی پیدا نکردیم.

8. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

دوستان ما هم رفتیم یه 5110 corei5 گرفتم که سندی بریج هست . خیلی خوبه و من ازش راضیم تنها مشکلی که در حال حاظر دارم اینه که گرافیک اینتل پیش فرض هست و نمی دونم چطوری 525 رو گرافیک اصلی کنم. البته تمام صفحات این تاپیک رو خوندم راه حلی که ارائه کرده بودن این بود که هنگامی که خوده سیستم لازم بدونه میره رو گرافیک اصلی ولی مشکل اینجاست که بازی ای مثل ساکر 2011 تا گرافیک مورد نیازش رو سیستم نباشه نمیشه تنظیمات رو بالا برد.یا مثلا من اخرین درایور رو گرفتم اما موقعی که میخوام نصب کنم میگه شما روی سیستمتون سخت افزار جی فورس ندارید. برای این مشکل کسی راه حلی داره ؟

راستی این یه لپ تاپ فوق العادست یه چیزه دیگه اینکه بچه یه مقدار بالا قیمت میدن من i5 با 4 گیگ رم و 500 هارد با گارانتی خریدم 830 تومن. البته شاید ارزون شده ( از پاساژ ایران خ ولیعصر)
    بچه ها قیمت گارانتی زیگورات رو میدن.معلومه که گرونتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام ، ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم ، میدونم اینجا جاش نیست
    آخه تاپیک زدم ولی میگه باید تایید بشه
    سوال در مورد سی شارپ هست
    کسی میتونه کمک کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام از جوابتون ممنون راستی تو سایت دل چک کردم دیدم درایورها کامل نیست حتی درایور بلوتوث شما از گجا پیدا کردید حتی شماره سرویس پک سریال لب تاب رو وارد کردم میگه شناخته نشده است دوباره سعی کنید بعد بردم از اونجایی که خریدم میگه جدیده به خاطر اون باید کمی صبر کنید درایورها در حال ساخت است خالا من موندنم همش شک میکنم میگم دروغ میگه حالا نظر شما چیه؟از کجا درایور رو آوردید میشه آدرس کامل بگذارید ممنون.....
    درایور بلوتوث و وایرلس Dell5110 با کانفیگ core i7 رو میتونید از لینک زیر بگیرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

دوستان این سیستم سیم کارت میخوره ؟؟؟؟ تو کاتولوگ سیستم که می خوندم نوشته محل قرار گیری سیم کارت زیره باطری.

اما ما چیزی پیدا نکردیم.
    درسته توی کاتولوگ نوشته ولی این قسمت سفارشی هست باید با همون خاصیت سفارش بدید و به صورت پیش فرض روی همه نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها داستان سرعت هارد که تو لیست قیمت زیگورات هست چیه؟
    مدلهای 5010 اکثرا ++ هستند ولی 5110 کلا + هستند.تاثیر زیادی تو عملکرد هارد داره؟
    صبر کنیم ++ هم میاد تو بازار؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •