برای بازی هاش محدودیت زیاده یا تمام اون هایی رو که ورژن آندرویدش پشتیبانی می تونه بکنه براش قابل اجراس ؟
یا اگه راجع به این چیزاش مطمئن نیستین، چند بازی رو که تونستید روش اجرا کنید بگید ببینیم وضعش چطوره، ممنون میشم![]()
برای بازی هاش محدودیت زیاده یا تمام اون هایی رو که ورژن آندرویدش پشتیبانی می تونه بکنه براش قابل اجراس ؟
یا اگه راجع به این چیزاش مطمئن نیستین، چند بازی رو که تونستید روش اجرا کنید بگید ببینیم وضعش چطوره، ممنون میشم![]()
سلام دوست عزیز مبارکه. ایشاللا که رضایتتونو جلب کنه.
اما در مورد زیرنویس باید بگم (حتما اینا رو می دونید پس ببخشید اگه براتون تکراری هست و ایتدایی) که اگه زیرنویس انگلیسی رو نشون میده باید فارسی رو هم نشون بده. ولی می تونه فونتهاش به هم بریزه، که تو کامپیوترها هم امر رایجی هست. من معمولا این گونه زیرنویسهای با فرمت srt رو با word باز می کنم (با encoding auto یا arabic) که درست نشون میده بعد هم تو notepad کپی کرده و موقع save با فرمت srt به صورت unicode ذخیره می کنم. در این صورت زیرنویس فارسی مشکلش برطرف میشه.
یه حالت دیگه هستش که احتمالا زیرنویس شما به فرمتی هست که تبلتا نمی شناسن مثل فرمت sub.
من قبلن که با گوشیم فیلم نگا می کردم با یه نرم افزار فیلما رو تبدیل می کردم و زیرنویس رو هم می چسبوندم به خود فیلم که در انصورت هم شما می تونید زیرنویس رو داشته باشین.
بهترین راه حل به نظرم اینه که از پلیرهای مختلف استفاده کنین و ببینین که کدوم می تونه بهترین گزینه برا شما باشه.
از پلیرهای خوب میشه به moboplayer اشاره کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویا این پلیر هم هست: Dice player
rockplayer هم خوبه:
اینم به نظر خوبه mVideoPlayer :
به جای خط چین ها و لینک عکس h a n d h e l d u s e r s (هندهلدیوزرز) رو به صورت چسبیده کنار هم بگذارید.
عزیزجان من خودم هنوز امتحان نکردم. ولی اگه شما چک کردین لطف کنین تجربیاتتون رو به ما هم بگید.
با تشکر.
Last edited by haniballecter1; 17-01-2012 at 12:25.
تبلت های 10 اینچی G9 وارد بازار ایران شده؟
سلام
من تبلت آرکاس 101 16 گیگ رو هفته پیش خریدم و دارم باهاش کار میکنم
چند سوال دارم
کیف و لوازم جانبی این تبلت رو از کجا میشه گیر آورد
من تو بازار رضا رفتم کیف فابریکشو میداد 45 تومان و مثل کیف موبایل بود ولی شنیدم تو منوچهری کیف دردارش پیدا میشه
برای محافظ صفحشم هنوز چیزی پیدا نکردم
ضمنا تبلت خوش دستی فقط چند تا ایراد داره
1- صفحشش کیفیت چندانی نداره ولی وقتی روشنه قابل تحمله ولی در نور حالت مشبک داره
2- نقشه گوگل و ویجت گول روش کار نکرد حتی بعد از به روز رسانی
3- بازار برنامش وقتی ثبت نام میکنی هیچ برنامه ای رو نشون نمیده ولی به صورت مهمانبرنامه های خوبی داره
4- برنامه که نصب میشه پیش فرض میره تو حافظه سیستم که خیلی کمه و باید هی به حافظه داخلی منتقل بشه البته شاید راهی داشته باشه ولی من پیدا نکردم
5- فایل های آفیس فارسی رو اصلا نشون نمیده
ولی مزایا:
سبکه
بدنه خوبی داره
ظاهرا صفحه ضد خشه
فلش به راحتی بهش وصل میشه
باطری خوبی داره
فیلم و موسیقی رو بدون مشکل نشون میده
با اپرا فلش رو پخش میکنه
همه جور فرمت فیلمی رو نشون میده
برای خوندن فایل های پی دی اف ایده آله
در کل نسبت به قیمتش که 450 تومن خریدم البته 16 گیگ - تبلت خوبیه ظاهرا گارانتی خوبی هم داره ( یک ماه تعویض یکسال گارانتی)
Last edited by vahid103; 23-01-2012 at 00:37.
سلام ایا میشود فارسی کرد از کجا نرم افزار بگیرم
من هم تبلت آرکاس 101 8 گیگ دارم
دستگاه بدی نیست مشکلش زبان فارسیه که بصورت مقطع از چپ به راست نوشته میشه که با فایر فاکس میشه راحت تو اینترنت رفت و فارسی رو درست می نویسه.
در مورد پخش ویدئو همه فرمت هارو ساپورت می کنه
در مورد زیر نویس هم هم sub رو اجرا میکنه هم srt فقط srt بصورت فارسی مقطع از چپ به راست هستش
رزولیشن تصویر پایینه
بلند گوهاش صدای خوبی داره
باطریش هم خوبه
کسی میدونه چطوری روت میشه؟![]()
يه سوال دوستان
اين آپديتي که خود سايته ARCHOS داده به اسمه : Archos 70b internet tablet Android 3.2
مال همين مدله ؟ : Archos 70 Internet Tablet
اينم لينکشه :
و يه سوال مهم ديگه دوستان:
اين تبلت حسگر ژيروسکوپ و شتاپ سنج نداره
يعني نميشه باهاش بازي هايي مثل نيد فور اسپيد و آسفالت رو انجام داد؟؟؟
Last edited by Abolfazl_Real; 25-01-2012 at 00:59.
میشه با این تبلت ها از قلم هم استفاده کرد؟ اصلا قلم فقط ماله مدلهای خاصیه یا به همه میخوره؟
سلام
مبارکتون باشه
براش کیف و محافظ ال سی دی تونستی پیدا کنید؟
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
سلام مبارکتون باشه
براش تونستی کیف یا محافظ ال سی دی پیدا کنید ؟
تورو خدا جواب بدين دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)