تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 143

نام تاپيک: پروژه ساخت یک جفت باند استریو به همراه آمپلی فایر (راهنمایی کنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر شما... متاسفانه مشغله و گرفتاری های شغلی زمان اندکی برای من باقی گذاشته.... همین کمی وقت باعث شده نتونم به کارهای مورد علاقه بپردازم... متاسفانه قطعاتی که برای ساخت آمپ و باند خریداری کرده بودم کما فی سابق (چند ماه قبل) گوشه انبار در حال خاک خوردن است.... ولی عید نوروز فرصتی پیش آمد و حداقل نقشه باندها رو کشیدم تا سر فرصت چوب مناسب پیدا کرده و اونا رو به دست کسی بسپارم که برش های دقیقی بزنه... مطئمن باشید وقتی کار آماده بشه بهتر و جزئی تر تو همین تاپیک شرح ماوقع را ذکر می کنم....

2. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    ببخشید من یه سوال دارم میخواستم بدمنم چطور میتونم یک آمپلی فایر کوجیک برای 2 باند طراحی کنم باندا آمپلی خور هستن
    دوست عزیز ساخت یه آمپلی از یه نظر کار ساده ای هست و از هزار جهت کلی دردسر داره به خصوص اگه سلیقه و گوش حساسی به صداها داشته باشی... نتیجه کار به سختی دلچسب خواهد بود.... ببنید بردها و نقشه های مختلفی برای ساخت آمپ تو بازار هست که با کمی اطلاعات از الکترونیک... خیلی ها می تونن یه آمپ جمع کنن ولی به نظرم هر چیزی که توان مورد نیاز جهت تولید صوت را داشته باشه نمی شه ازش به عنوان یه آمپ برای موسیقی استفاده کرد.... این نکته رو هم باید بگم که متاسفانه قطعات الکترونیک موجود در بازار ایران کیفیت خاص و مورد نظر برای آمپ های مخصوص موسیقی رو ندارند و بکل نتیجه کار متفاوت از آن چیزی خواهد بود که انتظار می رود... پیشنهادم به شما اینه که از آمپ های دو کانال جدید و یا آمپ های قدیمی برندهای معروفی چون sansui و... استفاده کنید که هم قدرت های خوبی داشتند و هم اینکه به نسبت صدای استانداردی تولید می کنند... از طرفی قیمت چندانی هم ندارند.

4. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز مدل اکائی بخرید باکیفیت بالا دارای ریموت کابلی باامکان گوشی ومیکروفن -درصورت خرابی احتمالی قطعات ارزان سری-TDA2030-موفق باشی.

6. 2 کاربر از pro get بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

10

درود بر شما... متاسفانه مشغله و گرفتاری های شغلی زمان اندکی برای من باقی گذاشته.... همین کمی وقت باعث شده نتونم به کارهای مورد علاقه بپردازم... متاسفانه قطعاتی که برای ساخت آمپ و باند خریداری کرده بودم کما فی سابق (چند ماه قبل) گوشه انبار در حال خاک خوردن است.... ولی عید نوروز فرصتی پیش آمد و حداقل نقشه باندها رو کشیدم تا سر فرصت چوب مناسب پیدا کرده و اونا رو به دست کسی بسپارم که برش های دقیقی بزنه... مطئمن باشید وقتی کار آماده بشه بهتر و جزئی تر تو همین تاپیک شرح ماوقع را ذکر می کنم....
    سلام دوست عزیز
    خوشحالم که دارید به مراحل پایانی کار نزدیک میشید. امیدوارم موفق باشید..وبه نتیجه دلخواه برسید.
    اگر سوالی داشتید من خوشحال میشم کمکتون کنم
    بدرود.

8. 2 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdi3693456's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام یک جفت باند سونی مدل ss-s9سونی در حد نو بفروش میرسد 100000تومان کیفیت صدا عالی

داره خودمونی میشه mahdi3693456's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شماره تماس برای خرید باند 09193726723 محمدپور

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    بعد از کلی گشتن تو فروم آخر سر تاپیکی رو که مدتی پیش درست کرده بودم رو از زیر یه خروار خاک بیرون کشیدم!!!
    پروژه ای که قرار بود مدتی قبل تموم بشه به دلیل مشغله کاری همینجور رها شده بود تا اینکه هفته پیش MDF قطور با طرح چوب طبیعی خریدم و دادم برش زدن... یه صفحه مشکی از جنس MDF با قطر کم هم دادم با لیزر برش زدن که صفحه رویی حسابی دقیق و تمیز باشه... البته هنوز رو یه سری آیتم ها دو دلم.... دارم روش کار می کنم... به زودی توضیحات تکمیلی و عکس رو می گذارم.

12. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم از طرح و رنگ MDF که برای ساخت باندها خریدم البته رنگش خیلی زنده تر از اون چیزی هست که تو عکس افتاده....

درباره جعبه باندها، با نرم افزار طراحی کردم و اگه اگه نتیجه نهایی دلچسب باشه می ذارم همین جا.... فعلا برش کاری ها انجام شده و بخش هایی هم متصل شدن... فقط نمی دونم خروجی فرکانس پایین (اسمش یادم نیس) از چه لوله ای با چه قطری و طولی استفاده کنم که صدا خراب نشه...(همونی که صدای بم ووفر رو به بیرون هدایت می کنه...

مضافا اینکه یه نمد خوب هم لازم دارم که بعد از مونتاژ داخل باندا بگذارم که انعکاس صدا رو کم کنه....

دوستان اگه نظری دارن خوشحال می شم بگن
    Last edited by sound.vision; 03-12-2012 at 15:04.

14. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینم از طرح و رنگ MDF که برای ساخت باندها خریدم البته رنگش خیلی زنده تر از اون چیزی هست که تو عکس افتاده....

درباره جعبه باندها، با نرم افزار طراحی کردم و اگه اگه نتیجه نهایی دلچسب باشه می ذارم همین جا.... فعلا برش کاری ها انجام شده و بخش هایی هم متصل شدن... فقط نمی دونم خروجی فرکانس پایین (اسمش یادم نیس) از چه لوله ای با چه قطری و طولی استفاده کنم که صدا خراب نشه...(همونی که صدای بم ووفر رو به بیرون هدایت می کنه...

مضافا اینکه یه نمد خوب هم لازم دارم که بعد از مونتاژ داخل باندا بگذارم که انعکاس صدا رو کم کنه....

دوستان اگه نظری دارن خوشحال می شم بگن

دوست عزیز بدون حساب کتاب داری میری جلو
    اون لوله ای که گفتی برای خروج صدای بم نیست. اون باس رفلکس یا Vent هست که برای تنظیم فشردگی هوای داخل کابینت بلندگو استفاده میشه. قطر و طولش بستگی به مشخصات باکس و بلندگو داره. شما از چه ووفری داری استفاده میکنی؟ کراس اور طراحی کردی؟

طراحی و ساخت بلندگو مقوله ای بسیار پیچیده ست. بدون اطلاعات جلوبری نتیجه چیزی میشه که بعد از مدتی سر از انباری در میاره

16. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

1

دوست عزیز بدون حساب کتاب داری میری جلو
    اون لوله ای که گفتی برای خروج صدای بم نیست. اون باس رفلکس یا Vent هست که برای تنظیم فشردگی هوای داخل کابینت بلندگو استفاده میشه. قطر و طولش بستگی به مشخصات باکس و بلندگو داره. شما از چه ووفری داری استفاده میکنی؟ کراس اور طراحی کردی؟

طراحی و ساخت بلندگو مقوله ای بسیار پیچیده ست. بدون اطلاعات جلوبری نتیجه چیزی میشه که بعد از مدتی سر از انباری در میاره

عکس و مشخصات ووفر همون اول تاپیک آورده شده ولی ووفر پیرلس هست+میدرنج JVC+یه تویتر آلمانی که صدای فوق العاده ای داره ولی اسمش رو نمی دونم.... در مورد حجم و اندازه باکس ها متاسفانه همونطور که گفتید پایه و اساس علمی نداره ولی اندازه را براساس یه سری از باندهای مشابه بدست آوردم که قاعدتا چندان دلچسب خودم هم نیست ولی تو سایت های داخلی که هیچ ولی خیلی از سایت های خارجی رو هم بررسی کردم که نمونه های مشابه انجام دادن ولی اون چیزی که منو متقاعد کنه که براساس فرمول یا دستور العمل خاصی عمل شده پیدا نکردم.... بنابراین : اگر دستور العمل خاصی وجود داره که بتونه نتیجه کار رو تضمین کنه خوشحال می شم راهنمایی کنید ... مهم نیست که در حال حاضر چقدر کار انجام شده یا هزینه شده مهم اینه که کاری دلچسب انجام بشه که هر بار می بینم ازش لذت ببرم و نه تحملش کنم و با به قول شما به گوشه انباری منتقل کنم....

در مورد کراس اوور فکرایی براش دارم مضافا اینکه کراس اورهای آماده معلوم نیست که 100 درصد مچ باشه.... به هر حال کراس اوور هم خیلی مهمه ولی در حال حاضر برام ساخت باکس مهمه که باید انجام بشه.......

سوال : آیا براساس نوع بلندگوها+ وات خروجی + پاسخ فرکانسی آنها فرمول خاصی برای طراحی و حجم باکس وجود داره؟ حتی مقوله جنس MDF و یا ضخامت آن؟

سوال : باس رفلکس رو از چه جنسی و با چه اندازه و قطری باید در نظر گرفت؟

از هر گونه پیشنهاد و راهنمایی شما به شدت استقبال می شود.
    Last edited by sound.vision; 03-12-2012 at 20:55.

18. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •