بستگی به نظر خودتون داره.
بله میشه دزدگیر نصب کرد اینو خودتون تصمیم میگیرید که امنیت ماشین چقدر براتون مهم هست
بستگی به نظر خودتون داره.
بله میشه دزدگیر نصب کرد اینو خودتون تصمیم میگیرید که امنیت ماشین چقدر براتون مهم هست
سلام
یه دزد گیر برای 405 میخواستم
چه مارک و چه مدلی رو پیشنهاد میدید
ترجیحا ماهواره ای هم باشه
محدوده قیمت رو ذکر کنید
(نظرم تا 400 تومن هست)
با تشکر
سلامدوستان معذرت میخوام اگه سوالمو جای بدی میگممن یه 405 دارم که دوتا سوییچ دارهیکیش کار میکنه اما اون یکی وقتی میخوای استارت بزنی ماشین استارت میزنه اما روشن نمیشهچندجا بردم گفتن باید کارت کد بیاریدرحالی که من ماشین رو کارکرده گرفتم و طرف اونو بهم ندادهحالا چیکار کنم؟
سلام
باید بهتون تحویل میداد.پیگیری بفرمائید که حتما تحویل بگیرید.
البته فکر کنم نمایندگیهای مرکزی بتونن مشکل رو برطف کنند. ایا باهاشون مشکل رو در میان گذاشتی؟
اتفاقا رفتم نمایندگی ایران خودرو کارت ماشینمو دادم به یارو فک کنم شماره شاسیو نوشت بعد گفت که بهتون زنگ میزنم
الن 2هفتس که خبری ازش نیست![]()
سلام. میخواستم بدونم دزدگیری تو بازار هست که GPS داشته باشه که یعد از دزدیده شدن ماشین موقعیت رو به تلفن همراه بفرسته یا چیزی شبیه این؟
یه سوال دیگه برای 405 چه دزدگیری بخرم خوبه؟ جنس خوب با قیمت مناسب.
میشه راهنمایی کنید که برای 131 های جدید که سیستم ضد سرقت دارن چه دزد گیری مناسبه؟؟ مثلا تصویری بزارم زیاده از حد نیست؟؟ بعد قیمت هم اگه میشه بگیرد. مثلا تصویری ماجیکار با کیفیت نسبتا خوب برای پراید چقدره؟؟؟
با سلام خدمت دوستان . من خودرویی خریداری کردم که دزدگیز تلمتیکس اسپات روش نصبه ولی فعال نیست . کسی می تونه من و راهنمایی کنه چیکار باید بکنم ؟
دوستان خواهش میکنم یه دزدگیر خوب تصویری که خیلی هم گرون نباشه برای پراید معرفی کنید. حداکثر تا 250 تومن . از ادمین عزیز هم معذرت میخوام میدونم اینجا جاش نیست. باور کنید اینقدر از این و اون پرسیدم و جواپی نگرفتم خسته شدم. ممنون از همه دوستان.
سلام
دزد گیر ساده و معمولی سوکت فابریک واسه پراید چی پیشنهاد میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)