مبارکتون باشه. یعنی اینا را نداره: (توی دفترچه انگلیسیش زده و فقط گفته تعداد عینک ها در کشورهای مختلف فرق داره)
![]()
مبارکتون باشه. یعنی اینا را نداره: (توی دفترچه انگلیسیش زده و فقط گفته تعداد عینک ها در کشورهای مختلف فرق داره)
![]()
دوست عزیز کنسول بازی خیر ریموت خودش از سامسونگی که برادرم داره خیلی بهتره الان زنگ زدم گفت موس مجیک موشن رو باید جدا تهیه کنی تا 48 ساعت دیگه زنگ میزنن قیمتش رو میگن گفت وب براوزرش به محض این که با adsl یا وایمکس کانکت بشی فعال میشه اپلیکیشنهاشو ماهه دیگه ال جی فعال میکنه کیبوردشو دقیق نمیدونم ولی اینی که اومد برا نسب گفت برای برای کسی که میخواد از امکانات این تلوزیون استفاده کنه موس مجیک موشن ضروریه
این تصویر اس دی با گوشی n70 دوربین 2 مگا پیکسل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز رفتم نمایندگی با magic remote کار کردم قیمتش هم می گفت که 180 تومنه ولی خیلی چیزه خوش دستیه
مباركتون باشه لطفا به چند سوال من جواب بديد
1- كيفيت تصاوير 2 بعدي چطوري هست ؟ نسبت به ساير دوبعدي ها چطوره؟
2- ايا تماشاي فيلم سه بعدي با چشم درد همراه نيست؟
3 - فيلمهاي سه بعدي سايد باي سايد رو با فلش ميشه تماشا كرد؟
4- كيفيت صداي تلويزيون چطوره؟ ايا مثل اكثر ال جي ها ضعيفه؟
5- 42 اينچ براي تماشاي فيلم هاي سه بعدي كوچيك نيست؟
6- شما چه قيمتي خريديد؟
7-تفاوت 6500 با 5700 كه شما خريديد چيه ؟ ايا ارزش خريد داره ؟
8- ايا فرمت AVCHD كه مخصوص دوربين هاي سوني هست رو پخش ميكنه ؟
9- سرعت عوض كردن كانالها چطوره ؟
ممنون ميشم اگه به سوالات جواب بديد.
1- بد نیست البته بنده زیاد از کیفیت ر.س.ی.و.ر.م راضی نیستم
2- خیر
3-من دو تا فایل سه بعدی دارم به صورت دو تصویر کنار هم به راحتی یو اس بی پخش میکنه
4- زیاد تعریفی نداره
5-بستگی به منزل داره برای منزل ما خیر
6-1.850.000
7-100 هرتز 6500 بالاتره و کنتراست بیشتری داره
8- اطلاع ندارم اما یو اس بی واقعا خوبی داره احتمال 99 در صد پخش میکنه
9- تو تیونر دیجیتال چند ثانیه تاخیر داره با ----- خیر
تنها چیزی که داره بنده رو اذیت میکنه تصاویر اس دی تلوزیونه که 50 درصدش برمیگرده به ر.س.ی.و.ر
بدبختیه ما که یکی دو چیز نیست امروز نصاب که اومده بود میگفت تو کشورهای دیگه اگر این تجهیزات تو کارتون نباشه اصلا کسی سمتش نمیره برای خرید
ضمنا حالا که دو دره کردید دیگه این همه نامردی 180 هزار تومن بدی تا چیزی که حق خودت هست رو بگیری
دو روز پیش فروشنده گفت اگر میخوای موس مجیک موشن رو تهیه کنی باید 70 الی 80 تومن پرداخت کنی
تو راهنماي دستگاه قطعاتي كه همراه تلويزيون بايد باشه رو ميزنه اگه نبود به نظرم حتما بايد بري شكايت كني با مركز ماديران تماس بگيريد
دوستان
کابل کامپوزیت رو با یه کابلی که داشتم عوض کردم هم پرش تصویر درست شد هم کیفیتش بهتر شد هم صدا با تصویر کاملا تطبیق پیدا کرد
الان از شرکت ال جی تماس گرفتند موس مجیک موشن 43 هزار تومن با هزینه ارسالش 46 هزار تومن فعلا لازم ندارم ولی ماه اینده خریداری میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)