محض یاداوری
فیس بوک 334
پتیشن 196
آره.میشه.گوشی باید ببری آفلاین ایرپلین مودبعد بری مارکت.ولی امضا کن.1200 300 نفر این تاپیک رو دیدن ولی یک سومشون امضا کردن و لایکیدن.عجبا!
اگه فکر کردین من ول میکنم سخت در اشتباهید
224 Total Signatures
371 people like this
دیس همون پیجه![]()
دستت درد نکنه....ای کاش تو انجمن اندروید ایرانی معرفیش میکردی،به هزار که میرسید،ارسالش میکردیم برا گوگل!!
احساس میکنم باز نشدن مارکت خیلی داره طولانی میشه :|
بقیه سرویس های گوگل خیلی وقت پیش باز شدن!
همزمان با اینجا اونجا هم زده شده.البته بخش گفتگوی آزاد زدم.حتی 1 نظر هم داده نشد.بخاری از این ملت بلند نمیشه.دستت درد نکنه....ای کاش تو انجمن اندروید ایرانی معرفیش میکردی،به هزار که میرسید،ارسالش میکردیم برا گوگل!!
متاسفانه گوگل برنامه ای مثل ارث رو که میشد ازش استفاده های نظامی کرد باز کرد،ولی اندو رو بسته!!!لعنت بهشون...بقیه سرویس های گوگل خیلی وقت پیش باز شدن!
یه سرویس چیز پی ان راه انداخته بودن هر روز پیغام میدادن که جهت مارکت هست فقط و هیچ استفاده ی دیگه ای ازش نکنید....همزمان با اینجا اونجا هم زده شده.البته بخش گفتگوی آزاد زدم.حتی 1 نظر هم داده نشد.بخاری از این ملت بلند نمیشه.
بله ملت ترسویی هستن......
پست مربوطه رو بذار اینجا ادرسش رو تا بریم لااقل بکشیمش بالا اونو....
والا اسمش رو ترس هم نمیشه گذاشت.اصلا غیر قابل توصیف هست این رفتار ملت.
من زیاد اون فروم رفت و آمد ندارم.پست اول رو میتونی توی یه تاپیک همونجا بزنی.توی امضا هم بزارید بد نیست.
بابا اون انجمن که پرشده از کاربر با عنوانهای رنگارنگ که فقط بلدن از خودشون تشکر کنن. همینجا ادامه میدیم. بزار برن چی پی انشونو بفروشن اونا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)