سلام خدمت شما همکارگرامی این دوستی که این دو تا عکس گذاشته بودن فایل minidump قرارنداده بودن منم برحسب این دوتاعکس ایشون راهنمایی کردم حالااگرمشکلشون حل نشد باز میان اینجا مطرح میکنن اگربه فایل minidump دسترسی دارن ازشون درخواست میکنیم اینجا قراربدن![]()
سلام خدمت شما همکارگرامی این دوستی که این دو تا عکس گذاشته بودن فایل minidump قرارنداده بودن منم برحسب این دوتاعکس ایشون راهنمایی کردم حالااگرمشکلشون حل نشد باز میان اینجا مطرح میکنن اگربه فایل minidump دسترسی دارن ازشون درخواست میکنیم اینجا قراربدن![]()
CPU: intel core2 G6950 @ 2.80GHz
RAM:4GB DDR3
Graphic: GeForce GTX 260
فایل minidump
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر همین یک خطا بوده جدی نگیرید ولی اگر تکرار میشه یک برنامه مربوط به EAX توی سیستم دارید. یک چیزی مثل PunkBuster یا هرچیز دیگه.OS: Windows 7 ultimate (32bit )
CPU: intel core2 G6950 @ 2.80GHz
RAM:4GB DDR3
Graphic: GeForce GTX 260
فایل minidump
دلیل خطا به احتمال 90درصد از همونه.
سلام من با این خطا مواجه میشم علت چیه؟
Dump File : 060811-12776-01.dmp
Crash Time : 6/8/2011 355 PM
Bug Check String : DRIVER_POWER_STATE_FAILURE
Bug Check Code : 0x0000009f
Parameter 1 : 0x00000003
Parameter 2 : 0x848d1230
Parameter 3 : 0x8297aae0
Parameter 4 : 0xa95c28c8
Caused By Driver : ntkrnlpa.exe
Caused By Address : ntkrnlpa.exe+dcd10
File Description : NT Kernel & System
Product Name : Microsoft® Windows® Operating System
Company : Microsoft Corporation
File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)
Processor : 32-bit
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\Minidump\060811-12776-01.dmp
Processors Count : 2
Major Version : 15
Minor Version : 7600
این هم مشخصات سیستم
System Information report written at: 06/08/11 1635
System Name: PEDRAM-PC
[System Summary]
Item Value
OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate
Version 6.1.7600 Build 7600
Other OS Description Not Available
OS Manufacturer Microsoft Corporation
System Name PEDRAM-PC
System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model EP43T-UD3L
System Type X86-based PC
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz, 2266 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date Award Software International, Inc. F2, 7/24/2009
vga:gainward GT 9800
SMBIOS Version 2.4
Windows Directory C:\Windows
System Directory C:\Windows\system32
Boot Device \Device\HarddiskVolume1
Locale United States
Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7600.16385"
User Name pedram-PC\pedram
Time Zone Iran Daylight Time
Installed Physical Memory (RAM) 2.00 GB ddr3
Total Physical Memory 2.00 GB
Available Physical Memory 918 MB
Total Virtual Memory 4.00 GB
Available Virtual Memory 2.59 GB
Page File Space 2.00 GB
Page File C:\pagefile.sys
این هم فایل دامپ
در ضمن از eset smart security ver:4.2.71.2 استفاده میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pirlo62; 08-06-2011 at 16:36.
کسی ما رو راهنمایی نمیکنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من در این پست جواب شما رو دادم و یک سری چیزها خواستم که ندادین:کسی ما رو راهنمایی نمیکنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخطای شما خیلی پیچیده و ناقصه یه طورایی!سلام من با این خطا مواجه میشم علت چیه؟
Dump File : 060811-12776-01.dmp
Crash Time : 6/8/2011 355 PM
Bug Check String : DRIVER_POWER_STATE_FAILURE
در چه هنگامی این خطا رو دارید؟
همیشه میاد یا باید کار خاصی بکنید؟
اما به مسائل زیر دقت کنید:
در تنظیمات بایوس اگر CPU Power Saving دارید غیرفعالش کنید.
در Properties کارت شبکه در Device Manager تنظیمات سربرگ Power Managment رو تغییر بدین. مهم نیست چیه. تغییرش بدین.
اگر این مشکل فقط موقع Shutdown کردن میاد حتما اعلام کنید.
اگر دستگاه USB دارید که Not Recognize میشه حتما بگید.
اگر دستگاه USB غیر از ماوس و کیبردهای معمولی دارید اسمش رو بگید. بررسیش بکنید که بدون اون هم خطا دارید یا نه.
با سلا م خدمت مدیران عزیز من چند وقت پیش سیستمم خطای hal میداد که با راهنمایی مدیران عزیز مشکلم با برداشتن بلوتوث حل شد الان تقریبا سه هفته گذاشته وسیستم با اینکه 24 ساعت روشنه هیچ گونه خطایی نداده حالا میخواستم بدونم که ایراد صد دذر صد از اون بلوتوثه در ضمن من به بلوتوث نیاز دارم میشه بگید راهی هست که از اون استفاده کنم یا باید برم یکی بخرمدر مورد این باید بگم وقتی بو لوتوث وصل می کنی یک علامت تعجب زرد رنگ در دیوایس مسنجر دیده میشه و حتی ویندوز هم نمی تونه درایوش رو اپدیت کنه الان که انو برداشتم
بلوتوث رو بزارید و از طریق Windows Update چک کنید برای آپدیتهای جدید و بعد در لیست آپدیتهای Optional ببینید آپدیت جدیدی برای بلوتوث اومده یا نه؟با سلا م خدمت مدیران عزیز من چند وقت پیش سیستمم خطای hal میداد که با راهنمایی مدیران عزیز مشکلم با برداشتن بلوتوث حل شد الان تقریبا سه هفته گذاشته وسیستم با اینکه 24 ساعت روشنه هیچ گونه خطایی نداده حالا میخواستم بدونم که ایراد صد دذر صد از اون بلوتوثه در ضمن من به بلوتوث نیاز دارم میشه بگید راهی هست که از اون استفاده کنم یا باید برم یکی بخرم
اگر نبود و شدیدا هم بلوتوث لازم دارید یک بلوتوث دیگه از این نوع تهیه کنید که با هر ویندوزی سازگاره و ارزون قیمت هم هست.
![]()
با توجه به این نکته که عوامل متعددی میتونه زمینه ساز این مشکل باشه ایا برنامه خاصی وجود نداره که این مسئله رو به طور کامل حل کنه که دیگه با این خطا روبرو نشیم؟ یا حداقل هنگامی که تازه ویندوز رو نصب کردیم ومشکلی نداره در مقابل این مشکل ایستادگی کنه؟
خیلی ممنون.
در اضافه به راهنمایی دوستان لازم این مطلب را هم اضافه کنم.من یه لب تاپ asus داشتم که وقتی میخواستم ویندوز xp نصب کنم همین ارورر صفحه آبی داشتم.تو شهر من کسی دلیل را نمیدونست و میگفتن که بایوس asus کم میاره.ولی اینتوری نبود و کافی بود نوع بهینه سازی هارد را عوض کنم.و درست شد.
اگر تکراری بود منو ببخشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)