اخه . می گم من اگه توی صحن ه ام از Light Shaft یو دی کی استفاده کن که دیگه هی چی که.
![]()
اخه . می گم من اگه توی صحن ه ام از Light Shaft یو دی کی استفاده کن که دیگه هی چی که.
![]()
آخه اینو که خودت نساختی.
این که کجا استفاده کنی مهمه نه اینکه همینجوری بزنی فعال بشه.
باید هنر داشته باشی که کجا استفاده کنی.مخصوصاً اینکه محیط داخلیه کار سخت میشه برات.
ببین دوست عزیز هیچ وقت از دیگران تو این زمینه مایه نذار و اگه خودت تو چنته داری رو کن.
حالا بحث انجین نیست که بحث اینه که من اینا رو دارم میذارم و براشون برنامه دارم:
Post-Processing و یه افکت Bloom خیلی ویژه که انجین های دیگه ندارن هم فعاله.
در ضمن Light-Mapping هم به صورت فول روش قرار گرفته.
Light-rays+DoF+یه افکت دستکاری شده از نوع tangible که با قرار دادن روی دیوار ها و زمینم میتونم کاری کنم که همتون بمونید توش.
و غیره...
حالا بیاید از کارهایی که دیگران انجام دادن عکس بذارین.
من نمیدونم این چه ویروسیه افتاده توی شما.
یه دفعه هم عکس از نمونه کار جنگل خودم گذاشتم بعد یکی از بچه ها اومد عکس از سایت اپیک برداشته آپلود کرده برای اینکه حال منو بگیرن.
منم گفتم خودم اینکاره ام با UDK کار کردم فعال هم هستم فقط چیزایی میبینم که شماها نمیبینید.
حالا اون چیه:
بهش گفتم خودت یه همچون عکسی رو که گذاشتی رو طراحی کن.
طرف یه هفته انجمن پیداش نشد بعدش هم بهم پ.خ زد گفت بیخیال.
(داستانی کاملاً واقعی)
Last edited by Hotsun; 16-04-2011 at 21:05.
موافقم .....
احیانا دو سه پست قبل گفتم که UDK ندارم . شما گفتی کاری کردم که همتون بموننین توش و نمی دونم برگ برنده و اینچیزا . من هم می گم اگه این UDK من خوب بشه عکس نشون میدم ببینید افکت یعنی چه ((طرح کرکری خوانی))
من کار خودمم رو همون دو سه روز اول تقریبا تموم کردم . الان هی دارم اپدیتش می کنم . صبر کن الان یه عکس شبیه مال خودم رو میزارم اینجا.
من یه چیزی رو متوجه نشدم ! مثلا آقا هات سان الان که الان با FPSC محیط سازی میکنه چطوری میخواد از یه صحنه ای که با UDK ساخته شده بهتر باشه ؟ یعنی منظورم اینه که این تفاوت قدرت موتور هم حساب میشه ؟
Hotsun
کارت خیلی خوب شده . خیلی خوب کار کردی اما اگه مدلهارو خودت میزدی میگفتم خیلی عالی شده ...
البته قراره تو کار اصلیت مدلها رو خودت بزنی که خیلی خوبه . اگه اینطوری باشه که حتما بازیت رو میخرم
احسان جون اسپم میدی چرا ؟( شوخی )
از بعضی ها که خیلی بهتره میان عکس شتر تو فروم میزارن
اقا بیا چون خودم udk نداشتم نتونستم ازش عکس بگیرم . این عکس به کار من خیلی شباهت داره . یعنی واقعا خیلیا . تقریبا چون مدل سازی بلد نبودم همش رو با براش ساختم که یه چی شده تقریبا مثل شکل زیر
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
البته شاید داورا به خاطر شباهت نداشتن به کار نمره ازش کم کنن ولی عمرا عوضش نمی کنم چون سر براش ساختن پوستم کنده شد
خوب منم کارم رو که قرار بود بزارم الان میزارم . فقط یه سری توضیحاتی بدم اولش ...
اینکار چندین ماه پیش برای تست زده شد . تقریبا دومین کارم تو UDK ( قبلا با Quest کار میکردم )
هدف از طراحی محیط که برای تست زدم فقط تست نور پردازی بود یعنی میخواستم بعدا کاملش کنم محیط رو که فهمیدم محیط مناسبی نیست واسه همین دیگه رو این محیط کار نکردم
هدفم اول شدن تو مسابقه نیست فقط خواستم این عکس رو بزارم که هم مسابقه داغ تر بشه هم یه استفاده ای ازش کرده باشم و بی استفاده نمونه ...
البته اگه اول شدم جایزم رو میخوام ها![]()
Last edited by anti-military; 16-04-2011 at 21:43.
مسابقه نا جوان مرديه
كاش نمره مدل سازي و شيدر سازي هم داده ميشد اينطوري قدرت دست اوني نبود كه اينترنتش سريع تره
ایول خیلی حرف باحالی زدی خیلی حال کردم باهات.كاش نمره مدل سازي و شيدر سازي هم داده ميشد
گرچه من خودم اینترنت 1مگ دارم ولی بازم کار خودم رو ترجیح میدم.
اگه بخوایم مدل آماده بزنیم ممکنه از لحاظ هنری مدل ها به هم نیان و برای همینه که جمله بالا رو گفتم.
راستی اینم یه عکس از محیط پیش فرض برای ساخت محیط./یه جورایی طرح اولیه محسوب میشه که قراره کامل تر بشه./
بچه ها نگران منم نباشید اگه ببینم انجین داره کم میاره همه چیزم رو ایمپورت میکنم روی UDK.
راستی یه چیزی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان مثلاً توی تصویر پشت اون طرف که داره راه میره نوشته کپسول اکسیژن.
حالا میخوام بدونم قدرت نمایش ما مهمه که تو یه تصویر هر چی میتونیم رو به نمایش بذاریم یا اینکه میشه کل مرحله رو آپلود کرد؟؟؟
اگه میشه حجمش چقدر بیشتر نباشه خوبه؟؟؟
Last edited by Hotsun; 17-04-2011 at 12:04.
خب دوستان همینطور که توی امضام هم میبینید من یه مدت نیستم . برای همین روند کاری هم از من نمی بینید .سعی می کنم تا روز پایانی مسابقه کار رو تحویل بدم .
فعلا بای![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)