نقدر بازی در P30Games.ir :
بازی رو براشون فرستادم یه نقدر کوتاه کردن . البته هنوز خیلی بازی جایه کار دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقدر بازی در P30Games.ir :
بازی رو براشون فرستادم یه نقدر کوتاه کردن . البته هنوز خیلی بازی جایه کار دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقا گیر کردم شدید راهنکایی کنید
تو مرحله دریا نمیدونم چه سلاح هایی تو در یا هست
غیر از مین دریایی که میتونم بزارم چیزه دیگه ای به ذهنتون میرسه ؟
از موجودات دریایی هم اگه استفاده کنید فکر کنم جالب بشه.مثل عروس دریایی یا کوسه و این چیزا.یا از چیزایی مثل قلاب یا تور ماهیگیری.یا مثلا چندتا زیر دریایی با اژدر زیر آب درگیر شن و ما اونجا گیر کنیم.
ممنون عزیز ولی خوب یه مشکلی هست ! اینایی که شما فتی مثلا درگیری دو تا ناو زیره دریا و ... اینا برایه یه نفر خیلی سنگینه وقتم تنگه نمیتونم بزنم . یا مثلا" مدل کوسه و اینا تو اینترنت هست با انیمیشن ؟
اجدر هاي دريا به اسمان كه يه دفه از زير اب ميزنن بالا ( كافيه جايي كه اجدر ميخاد بياد - يه پلن سياه بزاري اون زير كه بازي كن فك كنه زير درياييه )
ای ول این اجدرها خیلی خوبه - پیام هم معلوم نیتس کجاست ! گوشیش که خاموشه جواب پیام هم نمیده .
ممنون از دوستان
میتونی گرداب یا گردباد روی دزیا هم بذاری که قایق بره طرفش وطر ف باید تلاش کنه توی اونا نره یا جزیره های کوچیک سنگی که موقع مر آب زیر وموقع جزر آب میان روی آب(البته میتونی فقط صخره هارو بالا پایین ببری) فکر نمی کنم زیاد سخت باشه.
درسته
اینم ایده جالبه
تشکر از همه دوستان![]()
حتی میتونه از آسمونم یه چیزایی بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)