تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 645 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه szr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شايد ايني كه ميگم قدري عجيب بنظر بياد اما به امتحانش مي ارزه چون يكبار لپتاپ دوست ما اينطوري بود و هارد sataرو نمي شناخت با اين كار مشكلش حل شد
    شما در حالي كه سيستم خاموش هست هارد رو از جاش در بياريد و دوباره جا بزنيد !
    در صورت لزوم يكي دو بار اين كار رو بكنيد
    ممكنه اين بار هارد رو بشناسه بعضي اين مشكل رو به هاردهايSATA نسبت مي دهند اما اين مشكل رو خود من هم با هارد PATA داشته ام
    عزیز جان،صفر کیلومتره از گارانتی در نیاد،
    چطوری می تونم به هاردش دسترسی داشته باشم؟

در مورد این مشکل...
    همین مشکل و با کامیپوتر هم دارم ولی همون اول F6 می زنم و بهد درایورو از روی فلاپی نصب می کنه....
    اما این فلاپی نداره از اون گذشت همون درایور هم معلوم نیست از کجا باید پیداش کنم.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیز جان،صفر کیلومتره از گارانتی در نیاد،
    چطوری می تونم به هاردش دسترسی داشته باشم؟

در مورد این مشکل...
    همین مشکل و با کامیپوتر هم دارم ولی همون اول F6 می زنم و بهد درایورو از روی فلاپی نصب می کنه....
    اما این فلاپی نداره از اون گذشت همون درایور هم معلوم نیست از کجا باید پیداش کنم.
    با تشکر
    اميدوارم مشكلت حل شده باشه ضمنا روشي را كه نوشتم براي موارد خاص هست كه با روشن كردن سيستم كلا هارد شناسايي نمي شود
    اما باز كردن و درآوردن هارد بسيار ساده تر و ابتدايي تر از اون چيزي هست كه شما فكر كرده اي و اگر طبق دفترچه ي راهنماي سيستم محل آن را بدرستي پيدا كني فقط كافيست يك پيچ را باز كني و براحتي هارد را از جايش خارج و دوباره جا بزني كه هيچ ربطي به بهم خوردن گارانتي ندارد چون شما كه نمي خواهي كل سيستم را باز كني

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اميدوارم مشكلت حل شده باشه ضمنا روشي را كه نوشتم براي موارد خاص هست كه با روشن كردن سيستم كلا هارد شناسايي نمي شود
    اما باز كردن و درآوردن هارد بسيار ساده تر و ابتدايي تر از اون چيزي هست كه شما فكر كرده اي و اگر طبق دفترچه ي راهنماي سيستم محل آن را بدرستي پيدا كني فقط كافيست يك پيچ را باز كني و براحتي هارد را از جايش خارج و دوباره جا بزني كه هيچ ربطي به بهم خوردن گارانتي ندارد چون شما كه نمي خواهي كل سيستم را باز كني
    با سلام
    متاسفانه همچنان مشکل وجود دارد حتی با در اوردن و جا زدن مجدد هارد!
    متکرم

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام به همه
    شرمنده یه مدت نبودم
    دوست عزیز دراگو فکر کنم موقعی که از شما کلمه ی رمز رو سوال میکنه باید قبلش به هش فینگر بدید

دوست عزیز szr فکر کنم هارد شما ساتا باشه به همین دلیل (و نه هیچ دلیل دیگه ای )این مشکل به وجود اومده من اگه جای شما بودم اون رو روی یه فلوبی اکسترنال میزاشتم یا اگه شما به ویندوز اکس بی برای انجام بعضی کارها نیاز دارید میتونید از vmware استفاده کنید و اونو توی ویستا نصب کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همه
    شرمنده یه مدت نبودم
    دوست عزیز دراگو فکر کنم موقعی که از شما کلمه ی رمز رو سوال میکنه باید قبلش به هش فینگر بدید

دوست عزیز szr فکر کنم هارد شما ساتا باشه به همین دلیل (و نه هیچ دلیل دیگه ای )این مشکل به وجود اومده من اگه جای شما بودم اون رو روی یه فلوبی اکسترنال میزاشتم یا اگه شما به ویندوز اکس بی برای انجام بعضی کارها نیاز دارید میتونید از vmware استفاده کنید و اونو توی ویستا نصب کنید
    با سلام
    ببخشید،روی چی اکسترنال می زاشتید(منظورتون فلاپی است)اگر فلاپی است ،خوب اون درایور لعنتی و از کجا بیارم؟

با تشکر

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

عصر براتون تو نت نگاه ميكنم خدا بزرگه عزيز

پروفشنال anarchist60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

درود
    منم مشکل szr رو دارم مدل لپ تاپم HP Pavilion 5200tx هست و موقع نصب Xp دقیقا میگه که هارد دیسک رو پیدا نمیکنه البته اینو بگم که ناچار شدم ویستا نصب کنم >>> ویستا هارد رو شناسایی کرد ولی تو ویستا صدا ندارم ، ممکنه مشکل از فرمت کردن هارد باشه؟ چون از اونجایی که درایوش NTFS بود با پارتیشن مجیک فرمتش کردم و Volume Lable براش قرار ندادم...
    مشکل کجاست؟

پروفشنال anarchist60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

?No Answer

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا این چه ربطی داشت به مشکل دوستمون

اینو میزاشتی تو مقالات بهتر بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •