من تو بازی Homefront اونجا که باید بری به تانکر سوخت برسی گیر کردم هر کار می کنم کامیون راه میفته از در خارج میشه . وبازی گیم اور میشه
من تو بازی Homefront اونجا که باید بری به تانکر سوخت برسی گیر کردم هر کار می کنم کامیون راه میفته از در خارج میشه . وبازی گیم اور میشه
منم 2 3 بار همین جوری شد
هر کار کردم به کامیون نرسیدم
ولی بار 3 که رفت بهش نرسیدم رفتم سمت دوستام و همه چی درست بود و ادامه دادم...
البته بگم که هنوز من دارم بی صدا بازی میکنم.
کرکی که مشکل رو رفع کنه تو ویندوز 7 پیدا نکردم.
آقایون با سلام
یکی به من کمک کنه من تو اون قسمت بازی که روی پل هستن و سوار ماشین میشن و میرسن به در بعدش یدونه از اون ماشین هایی که در اوایل بازی داشتن در رو میشکنه و ماد 2 تا یا نهایتاً 3 تا راکت میزنه و بعدش بازی گیم اوور میشه معلوم نیست چیکار باید بکنم سعی میکنم یه عکس براتون بزارم
اون مرحله که سوار هلیکوپتر هست نه مرحله بعدش هست فکر کنم قبلش هم چند تا تانک میان کمک و با نیرو های ارتش یکی میشم تو در یا هست فکر کنم
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم و کرک و اپدیت هم ریختم ولی وقتی تو بازی میرم و روی single player یا option یا هر چیز دیگه کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !!!
ممنون میشم راهنمایی کنین!
دوستان کسی به این مشکل برنخورده؟!!!!
منم این مشکل رو دارم
هر کاری میکنم اون اسلحه غیب میشه و از اتوبوس نمیتونم در بیام
کارت گرافیکم هم اخرین اپدیتش رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد!
سلام من اخرین کرک رو هم ریختم تو بازی ولی فقط یک مشکل دارم و وان در همون مرحله اول بازی که نمیتونم از اتوبوس خارج شم چکار کنم در ضمن بازی رو هم خریدم دانلود نکردم میشه لطفا کسی راهنمایی کنه ممنون
منم این مشکلو دارم
کسی چیزی برای رفعش میدونه؟
من دقیقا همین مشکل رو رو xp داشتم و با کپی کرک Skidrow حلش کردم.
مشکل صدا هم داشتم که با همون روشی که دوستان توضیح دادن مشکلش حل شد... تنها مشکل من اینه که با کپی آخرین کرک فیکس با اجرای بازی با ارور:
The Procedure entry point SKIDROW could not be located in the dynamic link library Steamclient.dll
برخورد می کنم. فیال Steamclient.dll هم از پوشه کرک فیکس 4 کپی کردم مشکل حل نشد.
درباره صدا هم چند روش هست که میگم شاید کمک کنه:
روش اول: اولین روش که به خودم کمک کرد تا بازی صدا دار باشه همون بود که دوستان توضیح دادن.
روش دوم: hdmi ها رو غیر فعال کنین. (من این کارو نکردم نمیدونم چی میگه)
روش سوم: فایل زیر رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش چهارم: سیستم عامل, دایرکت ایکس و کارت صداتونو آپدیت کنید.
روش پنجم:
1. صدای کامپیوتر رو استریو کنید.
2. به “homefront\GCGame\Config\” برید و DefaultEngine.ini رو اجرا کنید. خط [ALAudio.ALAudioDevice] رو پیدا کنید.
3. خط NoHALSupport0=RealTek AC97 رو بهش اضافه کنید. باید چیزی شبیه این شه:
امیدوارم کمک کنه.
- [ALAudio.ALAudioDevice]
- MaxChannels=128
- NoHALSupport0=RealTek AC97
- ReverbGainFactor=2.0
منم این مشکل رو داشتم... همه چی خیلی الکی واسم درست شد خداروشکر. من دقیقا پشت سر Connor حرکت کردم و خیلی عجیب از اتوبوس خارج شدم... بعد صبر کردم تا چک پوینت شه. چون تا قبل از چک پوینت بازی پیش نمیره. وقتی چک پوینت شد, Restart Checkpoint رو زدم و دفعه بعد با تفنگ به بازی ادامه دادم...
البته من دارم با کرک Skidrow بازی می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)