با 7 ملیون چه کاری میشه کرد؟؟
مغازه اجاره میخوام کنم
با 7 ملیون چه کاری میشه کرد؟؟
مغازه اجاره میخوام کنم
فقط هزینه مغازه منظورته ؟ جنس داخل مغازه چی ؟با 7 ملیون چه کاری میشه کرد؟؟
مغازه اجاره میخوام کنم
البته باید فکری هم بحال چند ماه کسادی بازار بخاطر کسی که تازه مغازه دار شده و مشتری هم کمتر میاد ، بکنی .
دوستان سلام!
من قصد دارم تو تابسون پیش رو یه فروشگاه خدمات کامپوتری (فروش نرم افزار - بازی و انجام خدمات نرم افزاری) یا یه کافی نت یا شایدم هر دو باز کنم .
چنتا سوال دارم:
1. من دانشجو هستم. آیا به من جواز کسب داده میشه یا مثلا میتونم به نام مادرم جواز کسب بگیرم؟
برای گرفتن جواز کسب کجا باید برم و چه مراحلی رو باید بگذرونم و متوسط چقدر وقت طول میکشه تا جواز صادر بشه؟
2. به غیر از مساله ی مغازه که از خودم دارم چه مقدار پول اولیه لازم داره برای راه اندازی این 2کار؟ (هر کدومو جدا بگید لطفا)
3. برای خرید نرم افزار و بازی چطور باید با پخش کننده های معتبر و معروف مذاکره! کنم؟
4. به نظرتون کدوم یک ازین دوکار بهتره و درآمد بیشتری داره؟
Last edited by AmiIin; 24-05-2011 at 02:25.
به شما هم میدن . باید برین نامه اشتغال به تحصیل بگیری از دانشگاه . برای دریافت پروانه باید بری اتحادیه مربوط به شغلتون .. من دانشجو هستم. آیا به من جواز کسب داده میشه یا مثلا میتونم به نام مادرم جواز کسب بگیرم؟
برای گرفتن جواز کسب کجا باید برم و چه مراحلی رو باید بگذرونم و متوسط چقدر وقت طول میکشه تا جواز صادر بشه؟
توصیه میکنم قبلش به اتحادیه بری و ببینی آیا اجازه ایجاد کافی نت یا غیره بهت میدن یا نه و اینکه برای انتخاب اسم مغازت از اتحادیه استعلام بگیری تا ببینی اسم مورد نظرت وجود داره یا نه .
در مورد خرید سیستم ، کلاینت ها حدود 400 ( هر عدد سیستم ) و سرور هم حدود 800 . البته بازم بستگی به خودت داره که بخوای چی تو سیستمت بچینی !2. به غیر از مساله ی مغازه که از خودم دارم چه مقدار پول اولیه لازم داره برای راه اندازی این 2کار؟ (هر کدومو جدا بگید لطفا)
بستگی به جاش داره . اگه مغازه مال خودته زیاد مشکلی پیش نمیاد . البته کافی نت بیشتر نزدیک دانشگاه یا مراکز دولتی و ... که ثبت نام اینترنتی دارن خوبه .4. به نظرتون کدوم یک ازین دوکار بهتره و درآمد بیشتری داره؟
من از جواز اطلاعی ندارم ولی خدمات کامپیوتر و کافی نت خصوصا خوبه و بستگی به موقعیت مکان شما داره.3. برای خرید نرم افزار و بازی چطور باید با پخش کننده های معتبر و معروف مذاکره! کنم؟
در مورد خرید هم شما باید بازار رو بشناسید و بدونید چه شرکت های ناشری معتبر تر و ساپورت بهتری دارند، در این زمینه میتونم کمکت کنم. (خرید با قیمت عمده از شرکت معتبر)
آهان! اووقت تو تابستون که فارغ از تحصیل هستم هم بهم گواهی اشتغال به تحصیل میده دانشگاه؟
این اجازه ی ایجاد چیه دیگه؟ یعنی باید شرایط خاصی داشت و به هرکس نمیدن؟ شرایطشو میدونی شما؟
یعنی الان عرف سیستمی که واسه کافی نت میبندن اینه؟ هر سیستم کلاینت 400 و سرور 800؟ واسه سرور میتونم از سیستم High-End خودم استفاده کنم دیگه؟
هزینه ی مانیتور/ کیبورد و موس - میز کامپیوتر و بقیه ی چیزا جی؟ روی هم رفته چقدر میشه حدودی؟
یعنی اگه نزدیگ دانشگاه و مراکزدولتی نباشه خیلی خوب نیست کافی نت؟
پ.ن: یک دنیا ممنون بابت پاسخ ها و وقتی که میذاری ..... .
Last edited by AmiIin; 24-05-2011 at 12:28.
دوست عزیز مشخصات سیستم رو خودتون انتخاب میکنید و برای کافی نت مشکلی نیست سیستم معمولی باشه.یعنی الان عرف سیستمی که واسه کافی نت میبندن اینه؟ هر سیستم کلاینت 400 و سرور 800؟ واسه سرور میتونم از سیستم High-End خودم استفاده کنم دیگه؟
هزینه ی مانیتور/ کیبورد و موس - میز کامپیوتر و بقیه ی چیزا جی؟ روی هم رفته چقدر میشه حدودی؟
یعنی اگه نزدیگ دانشگاه و مراکزدولتی نباشه خیلی خوب نیست کافی نت؟
پ.ن: یک دنیا ممنون بابت پاسخ ها و وقتی که میذاری ..... .
شما باید حدودا برای هر سیستم کامل مثلا نو البته 400 فرض کنی.
بهتره نزدیک مراکز دولتی و آموزشی باشه، البته تجاری هم باشه خوبه.
بله اینو که میدونم برادر! منظورم قیمت یه سیستم عرف واسه کافی نت بود که میگید 400 .
(منظورتون از سیستم کامل خود سیستمه فقط دیگه؟ مانیتورو اینارو که نمیگید؟!)
آهان. تو یه پاساژ هست مغازمون. ممنون از پاسختون ...... .
پ.ن: من اصفهانم ..... .
یک گواهی چیزی که ثابت کنه شما دانشجو هستین ! ( میتونین مدرک دیپلم خودتون رو هم ببرید )
من خودم برای کلاینت ( از ماوس تا مانیتور ) چیزی حدود 400 در اومد /
فرض کنیم تو همون پاساژ کافی نت باشه ، اینجوری سخت تر بهت پروانه میدن . باید بری ببینی اطرافت کافی نت داره یا نه .این اجازه ی ایجاد چیه دیگه؟
در هر صورت شغل خوبیه . اگه نزدیک دانشگاه و ... باشه بهتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)