تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 26 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 259

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی LG LED 5500,5600

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2تا سوال دارم .ممنون ميشم جواب بديد:
    1.براي ابديت بايد از مودم adslاستفاده كرد؟راه ديگه نداره؟
    كار bluetooth تلويزيون چيه ؟
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش یک 47le5300 خریدم میخواستم بپرسم که نامگذاری معادل آن در ایران چیست ؟ و نسبت به 5500 چطوریاست ؟ بهتره بدتره
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

2تا سوال دارم .ممنون ميشم جواب بديد:
    1.براي ابديت بايد از مودم adslاستفاده كرد؟راه ديگه نداره؟
    كار bluetooth تلويزيون چيه ؟
    ممنونم
    1.بله.خیر
    میتوانید هدست بلوتوث وصل کنید.
    اهنگ به tv بلوتث کنید .
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

سلام
    چند وقت پیش یک 47le5300 خریدم میخواستم بپرسم که نامگذاری معادل آن در ایران چیست ؟ و نسبت به 5500 چطوریاست ؟ بهتره بدتره
    با تشکر
    lg برای هر کشور یک نام قرار میدهد .
    کنار هم قرار دهید متوجه می شوید.
    5500 سر تر هست.
    با تشکر.
    هادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

14

در مورد فرمت لیست فرمت های قابل پخش را اعلام کردم.
    در مورد تست ساعت کارکرد زمانی که نماینده برای نصب امد.
    در مورد تلتکست چیزی نیست تا نوشته شود .بله دارد.
    1345000
    راهنمایی دیگه نیست.
    با تشکر.
    هادی
    آقا هادی من رفتم چند تا نمایندگی برا خرید 5600 42 قیمت بین 1370000 تا 1400000 بود.گفتن این قیمت 1345000 برا بعد از جشنواره هس. لیست قیمت نشون دادن قیمت عمده فروشی 1350000 بود و مصرف کننده زده بود1400000.واقعا همینطوری هس ؟
    نکته بعد این که اون نوار سفید که گفتی داشته باشه یعنی باز نشده من تو مغازه دیدم جعبه رو بستن و یه نوار سفید دورش انداختن. چیزی نیس که بشه از روش تشخیص داد قبلا باز نشده.
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا هادی من رفتم چند تا نمایندگی برا خرید 5600 42 قیمت بین 1370000 تا 1400000 بود.گفتن این قیمت 1345000 برا بعد از جشنواره هس. لیست قیمت نشون دادن قیمت عمده فروشی 1350000 بود و مصرف کننده زده بود1400000.واقعا همینطوری هس ؟
    نکته بعد این که اون نوار سفید که گفتی داشته باشه یعنی باز نشده من تو مغازه دیدم جعبه رو بستن و یه نوار سفید دورش انداختن. چیزی نیس که بشه از روش تشخیص داد قبلا باز نشده.
    ممنون
    اگر دوست دارید من از رشت با همان قیمت ارسال کنم.در ضمن قیمت 1.345.000 از بهمن ماه است
    اون نوار سفید اگر باز بشه و دوباره بسته بشه :یا بند را گره زدن.اگر دوباره بند را ببندن جعبه بالاش پاره میشه.یا له میشه.نوار سفید بهترین راه چون یک نوار نیست 2 نوار است .اگر هم هرکدام نبود شک نکنید باز شده است.

با تشکر.
    هادی

6. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقا هادی LED 5600 در مورد فرمتهای MP4 HD , MKV HD , AVI HD میخواستم بببینم مشکلی تو پخش نداره؟

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

اگر دوست دارید من از رشت با همان قیمت ارسال کنم.در ضمن قیمت 1.345.000 از بهمن ماه است
    اون نوار سفید اگر باز بشه و دوباره بسته بشه :یا بند را گره زدن.اگر دوباره بند را ببندن جعبه بالاش پاره میشه.یا له میشه.نوار سفید بهترین راه چون یک نوار نیست 2 نوار است .اگر هم هرکدام نبود شک نکنید باز شده است.

با تشکر.
    هادی
    -حالا که زحمت میکشی دوست عزیز بگو ببینم از بین این سه LED کدوما انتخاب کنم ؟دوست دارم حرفه ای و کارشناسانه پیشنهاد بدی.
    1-LG 37 led 5600
    2-x vision 40 led imp9e
    3-samsung 32 led c6960

سوال2-شما اولویت را به هرتز می دی یا کنتراست یعنی در مقایسه تلویزیونها کدوما مهمتره که بالا باشند؟
    3-اصلا بین ال سی دی و ال ئی دی کدوما تو اولویت خریدند؟

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

-حالا که زحمت میکشی دوست عزیز بگو ببینم از بین این سه LED کدوما انتخاب کنم ؟دوست دارم حرفه ای و کارشناسانه پیشنهاد بدی.
    1-LG 37 led 5600
    2-x vision 40 led imp9e
    3-samsung 32 led c6960

سوال2-شما اولویت را به هرتز می دی یا کنتراست یعنی در مقایسه تلویزیونها کدوما مهمتره که بالا باشند؟
    من هم در ادامه سوالات این دوست بپرسم ازبین led انتخابی و lcd c695 samsung کدوم را پیشنهاد میکنید؟
    در کیفیت تصویر - امکانات - و ...........

10. این کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا هادی LED 5600 در مورد فرمتهای MP4 HD , MKV HD , AVI HD میخواستم بببینم مشکلی تو پخش نداره؟
    لیست فرمت های قابل پخش تا رزولوشن های مختلف را قرار دادم.
    avi و mkv مشکلی ندارد.
    mp4 را تست نکردم.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

1-LG 37 led 5600
    2-x vision 40 led imp9e
    3-samsung 32 led c6960

در مورد مارک های دیگر به غیر از lg اطلاعات ندارم.
    در مورد اولویت کیفیت :
    بنده به هیچ کدام از این گزینه ها دقت نمیکنم چون بیشتر این اعداد ارقام جعلی هستند.
    بنده tv های lg را کنار هم قرار داده و با تنظیمات یکسان کابل یکسان سورس یکسان مورد مقایسه قرار میدهم.
    بیشتر تست بنده هم در تصاویر ثابت مشکی و سفید است.
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

من هم در ادامه سوالات این دوست بپرسم ازبین led انتخابی و lcd c695 samsung کدوم را پیشنهاد میکنید؟
    در کیفیت تصویر - امکانات - و ...........
    led 5600.
    با تشکر.
    هادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با تشکر.
    هادی
    من قم هستم . یعنی شما مییگی از رشت به قم ارسال بشه با هزینه کرایه میشه 1345000
    نمایندگی گفت که ما خودمون 1350000 میخریم.
    حدود 50 تومن فکر کنم هزینه حمل باشه. ولی تفاوت قمیت نمایندگی با قیمت شما میشه 25 تومن.
    نوار سفید رو هم دیدم پرسی هست و دو تا دور جعبه که میشه بدون این که پرسش کنده بشه از دور جعبه در اورد و دوباره دورش انداخت
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •