2تا سوال دارم .ممنون ميشم جواب بديد:
1.براي ابديت بايد از مودم adslاستفاده كرد؟راه ديگه نداره؟
كار bluetooth تلويزيون چيه ؟
ممنونم
2تا سوال دارم .ممنون ميشم جواب بديد:
1.براي ابديت بايد از مودم adslاستفاده كرد؟راه ديگه نداره؟
كار bluetooth تلويزيون چيه ؟
ممنونم
سلام
چند وقت پیش یک 47le5300 خریدم میخواستم بپرسم که نامگذاری معادل آن در ایران چیست ؟ و نسبت به 5500 چطوریاست ؟ بهتره بدتره
با تشکر
1.بله.خیر
میتوانید هدست بلوتوث وصل کنید.
اهنگ به tv بلوتث کنید .
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
lg برای هر کشور یک نام قرار میدهد .
کنار هم قرار دهید متوجه می شوید.
5500 سر تر هست.
با تشکر.
هادی
آقا هادی من رفتم چند تا نمایندگی برا خرید 5600 42 قیمت بین 1370000 تا 1400000 بود.گفتن این قیمت 1345000 برا بعد از جشنواره هس. لیست قیمت نشون دادن قیمت عمده فروشی 1350000 بود و مصرف کننده زده بود1400000.واقعا همینطوری هس ؟
نکته بعد این که اون نوار سفید که گفتی داشته باشه یعنی باز نشده من تو مغازه دیدم جعبه رو بستن و یه نوار سفید دورش انداختن. چیزی نیس که بشه از روش تشخیص داد قبلا باز نشده.
ممنون![]()
اگر دوست دارید من از رشت با همان قیمت ارسال کنم.در ضمن قیمت 1.345.000 از بهمن ماه است
اون نوار سفید اگر باز بشه و دوباره بسته بشه :یا بند را گره زدن.اگر دوباره بند را ببندن جعبه بالاش پاره میشه.یا له میشه.نوار سفید بهترین راه چون یک نوار نیست 2 نوار است .اگر هم هرکدام نبود شک نکنید باز شده است.
با تشکر.
هادی
آقا هادی LED 5600 در مورد فرمتهای MP4 HD , MKV HD , AVI HD میخواستم بببینم مشکلی تو پخش نداره؟
-حالا که زحمت میکشی دوست عزیز بگو ببینم از بین این سه LED کدوما انتخاب کنم ؟دوست دارم حرفه ای و کارشناسانه پیشنهاد بدی.
1-LG 37 led 5600
2-x vision 40 led imp9e
3-samsung 32 led c6960
سوال2-شما اولویت را به هرتز می دی یا کنتراست یعنی در مقایسه تلویزیونها کدوما مهمتره که بالا باشند؟
3-اصلا بین ال سی دی و ال ئی دی کدوما تو اولویت خریدند؟
من هم در ادامه سوالات این دوست بپرسم ازبین led انتخابی و lcd c695 samsung کدوم را پیشنهاد میکنید؟
در کیفیت تصویر - امکانات - و ...........
لیست فرمت های قابل پخش تا رزولوشن های مختلف را قرار دادم.
avi و mkv مشکلی ندارد.
mp4 را تست نکردم.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
در مورد مارک های دیگر به غیر از lg اطلاعات ندارم.
در مورد اولویت کیفیت :
بنده به هیچ کدام از این گزینه ها دقت نمیکنم چون بیشتر این اعداد ارقام جعلی هستند.
بنده tv های lg را کنار هم قرار داده و با تنظیمات یکسان کابل یکسان سورس یکسان مورد مقایسه قرار میدهم.
بیشتر تست بنده هم در تصاویر ثابت مشکی و سفید است.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
led 5600.
با تشکر.
هادی
من قم هستم . یعنی شما مییگی از رشت به قم ارسال بشه با هزینه کرایه میشه 1345000
نمایندگی گفت که ما خودمون 1350000 میخریم.
حدود 50 تومن فکر کنم هزینه حمل باشه. ولی تفاوت قمیت نمایندگی با قیمت شما میشه 25 تومن.
نوار سفید رو هم دیدم پرسی هست و دو تا دور جعبه که میشه بدون این که پرسش کنده بشه از دور جعبه در اورد و دوباره دورش انداخت
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)