همین ماه ریلیز میشه .
24 فریم هستش تصیح شد.
مخلصیم .
SEND VIA SAMSUNG GALAXY TAB
همین ماه ریلیز میشه .
24 فریم هستش تصیح شد.
مخلصیم .
SEND VIA SAMSUNG GALAXY TAB
یک چیزی میخوام بدونم یه نگاه کنید یه این Fujitsu Stylistic Q550-64GB خیلی عجیبه که سیستم عامل ویندوز 7 داره اگه اینجور تبلتی باشه که هست یا مثلا اینو نگاه کنید ASUS Eee Slate EP121-1A011M 12.1-Inch Tablet PC
اینم لینکش
اگه روی تبلت ویندوز7 باشه دیکه آندروید بی معنی می شه چون تمام برنامه های کامپیوتر رو تبلت هم اجرا کنه و دیگه لازم نیست درگیر برنامه پیدا کردن و آندروید مارکتو این حرفا بود و این خیلی عالی می شه مثلا رو تبلتمون فتوشاپ نصب کنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا ویندوز مدیا پلیر خوب با این وجود چرا باید رفت تبلت آندرویدی گرفت!
البته یه نکته اینکه تا جایی که شنیدم ویندوز 7 فکر نکنم ذاتا از تاچ استفاده کنه واسه همین مایکروسافت قراره ویندوز 8 رو واسه تبلتا درست کنه پس این تبلتایی که ویندوز 7 دارن چجوری کار می کنن و کلا از تاچ هم که بگذریم ویندوز سیستم عامل سنگینیه و احتیاج به پردازنده قوی داره که مصرف برقشم کم باشه پس احتمالا تبلتی هم که با ویندوز کار کنه یا سرعتش کمه یا باطریش میلنگه ولی اگه تبلتی پیدا بشه که اینجور نباشه خودم اولین نفر می خرم! که الان فکر نکنم تو دنیا موجود باشه!
جون.........میخوامش....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iMosi; 22-03-2011 at 20:09.
لینک دانلود فیلم ها از یوتیوب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
العان گالكسي تب چنده؟اينجا كسي هست باهاش وب گردي كنه؟
اگه منظورت 10.1 باشه که هنوز نیومده ولی خوب این گوشی خوراکش همین وب گردیه ... مشکلی نداره
تبلت قدیمی ده اینچ که 14 فوریه معرفی شد واینجا بعضی ها گفتن عجب چیزیه.....به درد لای جرز دیوار میخوره...
ولی این جیدیده و8.9 اینچیه واقعا دلبری کرده.....دست سامسونگ طلا ...ولی دیر میان به بازار....من آیپد 2 رو فراموش کردم...همین 1 رو نگه میدارم تا از نعمت appstore اپل بهره مند بشیم وپولامو جمع میکنم برای این 8.9 اینچی![]()
معرفی دو تبلت تازه وارد از طرف سامسونگ
خوب بالاخره انتظارها به پایان رسید و سامسونگ از تبلت ۸.۹ اینچی خود رونمایی کرد. البته در جریان رونمایی از تبلت ۸.۹ اینچی، تبلت بازطراحی شده ی ۱۰ اینچی سامسونگ هم رونمایی شد. همراه ما باشید با معرفی اجمالی این دو تبلت.
ابتدا سراغ تبلت ۸.۹ اینچی میرویم. اندازهی صفحه نمایش این تبلت ۸.۹ اینچ است و روزلوشن آن WXGA است. اما نکتهی قابل توجه در مورد این تبلت ضخامت آن است که ۸.۶ میلیمتر است، یعنی ۰.۲ میلیمتر نازکتر از آیپد ۲. پردازندهی در نظر گرفته شده ۱ گیگاهرتز و دو هستهای میباشد. این تبلت مجهز به دوربین ۳ مگاپیکسل در پشت و ۲ مگاپیکسل در جلو میباشد. همچنین سیستم عامل این تبلت اندروید نسخهی ۳.۰ به همراه رابط گرافیکی تاچویز ۴ خواهد بود. وزن این تبلت هم بسیار خوب است و ۴۷۰ گرم میباشد. باتری این تبلت ۶۰۰۰ میلی آمپری ست. این تبلت با دو قیمت ۴۶۹ دلار با ۱۶ گیگابایت و ۵۶۹ دلار برای نمونهی ۳۲ گیگابایتی عرضه خواهد شد.
اما تبلتی بعدی که به نمایش درآمد، تبلت بازطراحی شدهی ۱۰ اینچی سامسونگ بود. این تبلت تقریبا همان مشخصات تبلت ۱۰ اینچی قبلی و ۸.۹ اینچی را دارد با این تفاوت که ضخامت آن به ۸.۶ میلیمتر رسیده است (مدل قبلی ۱۰.۹ میلیمتر ضخامت داشت). همچنین صفحه نمایش آن از نوع PLS میباشد که نسبت به صفحه نمایش IPS برتری دارد. باتری این تبلت ۶۸۰۰ میلی آمپر ظرفیت دارد. این تبلت با حافظهی ۱۶ گیگابایت ۴۹۹ دلار و با حافظهی ۳۲ گیگابایت ۵۹۹ دلار به فروش خواهد رسید. در ضمن ظاهر این تبلت هم با نمونهی قبلی اندکی تغییر یافته است.
گویا آیپد ۲ با قیمت و ضخامتی که دارد بر روی سامسونگ تاثیر زیادی داشته است، شاهد این ادعا تغییر در ضخامت تبلت ۱۰ اینچی سامسونگ و قیمتهای پایین در نظر گرفته شده برای آن ها ست. نظر شما چیست؟
---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------
تو این مدلهای جدید جالبترین چیز قیمت خیلی کم
برای مثال 32 گیگ 10.1 بیشتر از 100 دلار اختلاف قیمت با ایپد 2+3g داره
نظر من نیست...ولی عجب نظریهگویا آیپد ۲ با قیمت و ضخامتی که دارد بر روی سامسونگ تاثیر زیادی داشته است، شاهد این ادعا تغییر در ضخامت تبلت ۱۰ اینچی سامسونگ و قیمتهای پایین در نظر گرفته شده برای آن ها ست. نظر شما چیست؟
اصلا معلوم نیست قیمت گذاری و تغییرات ظاهری در اثر معرفی آیپد ۲ بوده. خیلی وقت پیش در مورد آیفون یک نوشته بودم که اپل ست کننده استانداردهای صعنتی است اگرچه خودش به زودی ازشون عقب می مونه. ماوس اختراع اپل بود ولی بهبود و تکوین ش رو خیلی های دیگر به عهده داشتند.
به نظر من رقابت تبلت رو از همین الان اپل واگذار کرده. دلیل ش هم روشنه، دست کم ده تبلت اندرویدی در بازار هست که هر کدام شان سوای از برتری هانی کوم، مشخصاتی دارند که آیپد بازان خواب ش رو باید ببینند. کلا گوگل خیلی هوشمندی به خرج داد که این همه ما رو دق مرگ کرد و تبلت ش رو با جینجربرد و این چیزا بیرون نداد. باعث شد یک نیروی عظیمی پشت اندروید جمع بشه که با تزریق ش به بازار تبلت ، الان کولاک به پا می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)