تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 53 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

تو سایت ایسر رفتم قسمت خاور میانه این رو پیدا کردم دقیق اون کانفینگی که من سفارش دادم هست
    اینم مشخصات سایت ایسر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان نظرتون چیه؟بهم بالا حساب کردن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

تو سایت ایسر رفتم قسمت خاور میانه این رو پیدا کردم دقیق اون کانفینگی که من سفارش دادم هست
    اینم مشخصات سایت ایسر:
    کد:
    دوستان نظرتون چیه؟بهم بالا حساب کردن؟
    سلام

دوست عزیز شما میگین که من هرچی گشتم نبوده، حالا میگین توی سایت خاورمیانه هست؟ پس شما کجا رو گشته بودین؟ اطلاعات درست بدین تا آدم گیج نشه!

کلا برای اینکه خریدار بدونه که دستگاه چه کانفیگی داره بهترین جا سایت خاورمیانه شرکت مادر هست.

موفق باشین.

3. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض محل برچسب های سریال نامبر در تمامی لپ تاپ های HP

سلام

محل قرارگیری برچسب های سریال نامبر و P/N (Product Number) در لپ تاپ های HP رو با عکس و توضیحات تکمیلی میزارم.

این اعداد برای چک کردن گارانتی بین المللی لپ تاپ مفید هستند و با چک کردن گارانتی شما میتونید از اصالت لپ تاپ و همچنین تارخ تولید دستگاهتون مطلع بشین.

در آدرسی که میزارم شما با وارد کردن سریال نامبری که توسط آموزشی که میزارم میتونید اطلاعات مربوط به گارانتی شرکت مادر رو ببینید. اگر با وارد کردن سریال نامبر و P/N پیغامی داد مبنی بر اینکه اعداد درخواستی رو اشتباه وارد کردین بدونید که لیبل سیستم شما دست ساز هست و دستگاه شما رو به خاطر اینکه از ریفربیش بودن در بیارن Repacking یا بسته بندی دوباره کردن. این کار یعنی چاپ لیبل و ساخت کارتن برای دستگاه های ریفربیش. ولی اگر دستگاه شما رو سریالش رو قبول کرد در جدولی که میده تاریخ تولید رو میبینید و اگر ریفر بوده باشه بهتون میگه.

ولی تاکید می کنم پیغامی که سیستم به شما میده 100 درصد درست نیست و اشتباهاتی خصوصا برای دستگاه های خاورمیانه رخ میده.

تذکر: این کار ریجستر کردن لپ تاپ نیست. به هیچ عنوان ریجستر نمیشه دستگاه شما. پس با خیال راحت این رو تست کنید.

تذکر2: هنگام تایپ P/N حروف قبل از # رو وارد کنید. اگر در P/N کارکتر # نداشتین همه اش رو تایپ کنید.

تذکر3: حروف بزرگ یا کوچک تفاوتی ندارند.

و اما نحوه قرار گیری برچسب:

نمونه 1: لیبل پشت دستگاه:

نمونه 2 : لیبل پشت دستگاه

نمونه3 : سری Envy که در زیر باتری قرار دارد.

نمونه 4 : لپ تاپ های MINI که زیر باتری قرار دارند.

نمونه 5 : لپ تاپ های سال 2010 به بالا که در زیر باتری قرار دارند. (کلیه مدلها)

نمونه 6 : لپ تاپ خای سال 2010 به بالا که در زیر درب هارد قرار دارند.

در جدول زیر نمونه ها رو با مثال می نویسم.
    این سری لپ تاپ ها و مدل هاشون هست و نحوه پیدا کردن و خوندن اعداد مورد نیاز.

تذکر: Sample A =نمونه 1 ,,, Sample B= نمونه 2 ....... الی آخر.

Look for Service Tag on Bottom of NotebookIdentifierNameExample1Model Numberdv9095xx (Sample A)
    dv7-1000 (Sample B)
    15-1001xx (Sample C)
    Mini 210 1003xx (Sample D)
    CQ42-200xx (Sample E)
    dm3-3001xx (Sample F)2 Product NumberRQ877AS (Sample A)
    AA123AV (Sample B)
    VR898AS (Sample C)
    WD973AS (Sample D)
    WW837AS (Sample E)
    XQ421AS (Sample F)3Product Name HP Pavilion n dv9000 (Sample A)
    Pavilion dv7 (Sample B)
    HP ENVY 15 (Sample C)
    HP Mini (Sample D)
    Compaq CQ42 (Sample E)
    Pavilion dm3 (Sample F)

و اما آدرس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از رفتن به آدرس اعداد درخواستی رو وارد کنید.

برای انتخاب کشور ابتدا آمریکا بعد کانادا و در آخر امارات رو انتخاب کنید. اگر در هر سه کشور سریال دستگاه شما پیدا نشد این سریال امکان این که دست ساز باشه خیلی زیاده.

اگر سوالی بود در خدمتم.

موفق باشین.

Last edited by teknosys; 23-02-2011 at 11:42.

5. 9 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

چنین امکاناتی تو سایت ایسر هم هست؟
    اگه باشه عالی میشه.خدایی شانس منو ببین نرسیده.دیروز تو انباری موجودی نداشتن گفته امروز میفرسته

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

چنین امکاناتی تو سایت ایسر هم هست؟
    اگه باشه عالی میشه.خدایی شانس منو ببین نرسیده.دیروز تو انباری موجودی نداشتن گفته امروز میفرسته
    سلام

بله ، چنین امکانی در سایت ایسر هم هست که به زودی آموزش کامل اون رو هم خواهم گذاشت. چ

اگر عجله دارید و SNID لپ تاپ در دسترستون هست پ . خ کنید تا چک کنم.

موفق باشین.

8. 2 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

مرسی چه جالب پس خوبه.
    من لپتاپ دستم نیست فقط دیروز رفتم می خواستم سری5742zg بگیرم مغازه دار زنگ زد به تهران به همکارش گفت 5742g داره با کانفینگی که گفتم دیدم قیمتش مناسب هست گفتم بفرسته.یعد پول پیش دادم.گفت فردا بیا امرو رفتم گفت نفرستاده بین جنس ها نیست.بعد زنگید یارو گفت تو انبار نبوده امرو میفرسته.دستم رسید SNID رو پ خ میکنم براتون.
    این رو میشه اموزش بدی پیش خود فروشنده انجام بدم قبل تحویل گرفتن لپتاپ اگه مورد داشت تحویل نگیرم.ممنون دوست عزیز از مطالب با ارزشتون که برای عموم قرار می دید.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مرسی چه جالب پس خوبه.
    من لپتاپ دستم نیست فقط دیروز رفتم می خواستم سری5742zg بگیرم مغازه دار زنگ زد به تهران به همکارش گفت 5742g داره با کانفینگی که گفتم دیدم قیمتش مناسب هست گفتم بفرسته.یعد پول پیش دادم.گفت فردا بیا امرو رفتم گفت نفرستاده بین جنس ها نیست.بعد زنگید یارو گفت تو انبار نبوده امرو میفرسته.دستم رسید SNID رو پ خ میکنم براتون.
    این رو میشه اموزش بدی پیش خود فروشنده انجام بدم قبل تحویل گرفتن لپتاپ اگه مورد داشت تحویل نگیرم.ممنون دوست عزیز از مطالب با ارزشتون که برای عموم قرار می دید.
    سلام

بنا به درخواست شما نحوه شناسایی SNID و چک کردن آن و نماینده رسمی ایسر در امارات را معرفی می کنم. تا شما و دوستان گرامی که قصد خرید این برند را دارند اقدامات لازم برای جلوگیری از هرگونه سواستفاده انجام دهند.

برای چک کردن گارانتی محصولات ایسر که مزایایی به همراه دارد بایستی ابتدا به آدرس زیر مراجعه کنید.

کد:
    در کادری که مشاهده می کنید شماره 11 رقمی نوشته شده در برچسب پشت لپ تاپ را وارد کنید. به این شماره به اختصار SNID گفته می شود.

لطفا پاسخ سیستم را اطلاع دهید تا مورد تحلیل قرار گیرد.

نمایندگی رسمی معرفی شده در سایت ایسر:

Acer Computer (M.E.) Ltd.
    P.O. Box 16951
    Jebel Ali Free Zone
    Dubai, UAE
    Tel: +971-4-881-3111
    Fax: +971-4-881-2200

موفق باشین.

11. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    تاپیک خوبی شده هر چند ...
    میگم teknosys جان یه کم هم دریاره شرکت lenovo و ibm هم توضیح بدین که چطور و چرا ادغام شدند؟(البته درباره این شرکت یه کم توضیح داده بودین)و مخصوصا دربار ه مدل محبوب این شرکت یعنی y560 هم اگه اطلاعاتی دارین مبحث رو بشکافین
    درباره اینکه کانفیگش چطوره و ایا کیفیتی که لینوو ارائه میده به پای شرکت ibm میرسه؟(یعنی لینوو میتونه ادامه دهنده راه ibm باشه؟)
    درباره تست ریفر و تاریخ ساخت این مدل هم اگه لینکی دارین ارائه بدین.(مثل لینکی که برای hp گذاشتین)
    اهان اخرین سوال:کیفیت کلی سری های hp gxx چطوره ؟ مثلا hp g42 ?اخه من شنیدم معماری داخلی خوبی ندارن
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگین کدام سمپل مربوط به اچ پی سری پرو بوک هست ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

سلام

بنا به درخواست شما نحوه شناسایی SNID و چک کردن آن و نماینده رسمی ایسر در امارات را معرفی می کنم. تا شما و دوستان گرامی که قصد خرید این برند را دارند اقدامات لازم برای جلوگیری از هرگونه سواستفاده انجام دهند.

برای چک کردن گارانتی محصولات ایسر که مزایایی به همراه دارد بایستی ابتدا به آدرس زیر مراجعه کنید.

کد:
    در کادری که مشاهده می کنید شماره 11 رقمی نوشته شده در برچسب پشت لپ تاپ را وارد کنید. به این شماره به اختصار SNID گفته می شود.

لطفا پاسخ سیستم را اطلاع دهید تا مورد تحلیل قرار گیرد.

نمایندگی رسمی معرفی شده در سایت ایسر:

Acer Computer (M.E.) Ltd.
    P.O. Box 16951
    Jebel Ali Free Zone
    Dubai, UAE
    Tel: +971-4-881-3111
    Fax: +971-4-881-2200

موفق باشین.
    مرسی از شما دوست عزیز.
    میگم میشه از این طریق لپتاپ ریفر رو تشخیص داد .اخه من شنیدم لپتاپ ریفر گارانتی از طرف شرکت اصلی نداره یعنی گارانتی بین المللی نداره.این درست هست ؟خوب اگه اینطور باشه گارانتی رو نزنه یا کمتر از 12 ماه بزنه مشخص میشه ریفر هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •