همین که پای ایران و پایتخت رو کشیدن وسط جنگ خودش به هیجان بازی بی نهایت اضافه می کنه..
و به نظرم تنها بازی که تا لحظه ریلیزش مدام بحثش ادامه پیدا می کنه همین bf3 هست...
همین که پای ایران و پایتخت رو کشیدن وسط جنگ خودش به هیجان بازی بی نهایت اضافه می کنه..
و به نظرم تنها بازی که تا لحظه ریلیزش مدام بحثش ادامه پیدا می کنه همین bf3 هست...
دوستان راستش من زمانی که تریلر های Bbc 2 رو قبل از لیک شدنش می دیدم کلی با گرافیک فوق العاده اش حال می کردم ولی وقتی بازی روانه ی بازار شد زمین تا زیر زمین با تریلرهای منتشر شده فاصله داشت ...
نمی دونم چی بگم ، فقط اعتمادم به تریلرها کم شده .
شاید روی بهترین تنظیمات گرافیکی بازی نمیکنی ...
اره ولی باکیفیت ممنون
- پس با این نکاتی که شما دوستان گفتین این عکس ها رو می تونیم اینجوری در نظر بگیریم که مربوط به نسخه ی کنسولی هست (اگر که 100% قرار هست تو PC بازی Dx9 نباشه) ....
- قسمت ها قبلی همونطور که محمد جان اشاره کرد یه جورایی.. مولتیه خدایی داشتن تا کمپین با داستان باحال و و جذاب ...
مجید من در مورد ویژگیها و افکتهای مخصوص dx11 اگاهی ندارم ولی اگه گرافیک بازی واقعا این باشه(البته میدونم خودشون گفتن Ingame ولی خوب انسان دروغ میگه)امکان این که رو کنسول اجرا شده باشه صفر مطلقه.......
سیستم انفجار و پخش شدن ذرات......کیفیت بسیار زیاد بافتها(مخصوصا اسلحه ها) و انیمیشن مردن و اینا خیلی سطح بالا هستن...... .
در کل من که فکر می کنم یا گرافیک در این سطح نیس و یا اگه در این سطح این حتما نسخه pc هستش اونم pc خفن....... .
.
.
با این وجود امیدواریم این علامات سوال هر چه زودتر به علامت تعجب (البته مثبتش) تبدیل بشن ....
پاييز 2011.تاريخ انتشار دقيقي اعلام نشده...
دوستان این عکس بازی که پل هوایی داره خیلی شبیه چهار راه مخبر الدوله تقاطع خیابان جمهوری و سعدیه..
عکس مقایسه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)