زماني كه درحين اجراي بازي كليد پرينت اسكرين رو مي زنيد از همون صحنه از بازي عكس مي گيريد و اين عكس هانوشته شده توسط jak_1300
به ترتيب در داخل همان دايركتوري كه بازي را نصب نموديد ذخيره مي شوند
زماني كه درحين اجراي بازي كليد پرينت اسكرين رو مي زنيد از همون صحنه از بازي عكس مي گيريد و اين عكس هانوشته شده توسط jak_1300
به ترتيب در داخل همان دايركتوري كه بازي را نصب نموديد ذخيره مي شوند
يادش به خير واقعا .چه بازي بود اين مافيا من 2 يا 3 سال پيش با كارت گرافيك 64 !! تمومش كردم ولي
چون موتور پايه گرافيكي بازي قوي بود تمام جزئيات اجرا مي شد البته فارغ از داستان استخوندار و شخصيت پردازي
فوق العاده يي كه داشت رد كردن يك سري از مراحل واقعا پير آدم رو در مي آورد مانند مرحله مسابقه رانندگي تو ي
پيست(دوستاني كه رفتن ميدونن چي ميگم) . يا پيدا كردن سرجيو مورلو توي بندر با اون همه محافظ و تك تير انداز
ولي در نهايت داستان واقعا پايان قشنگي داشت و معلوم بود كه سازندگان اصلا نيازي به ساختن دنباله براي اون نمي
ديدن و ديديم زماني كه پدر خوانده با اون همه تبليغ آمد هيچ وقت نتونست در اندازه هاي مافيا ظاهر بشه.
دوستان مشکل در مورد مافیا توی هر موردی دارن میتونم کمکشون کنم .
از شیر مرغ تا جون آدمی زاد بلدم ...![]()
اونجایی گیر کردم که سیگارا رو باید باز بزنی کامیون رو دزدیدم بعدشو نمیدونم باید چیکار کنم
هزارتا راه داری.اونجایی گیر کردم که سیگارا رو باید باز بزنی کامیون رو دزدیدم بعدشو نمیدونم باید چیکار کنم
مستقیم برو تا به یک گاراژ که توش جعبه های Import/Export هست برسی.
با شخصی که دم در سیگار میکشه حرف بزنی. اون شخص بهت میگه که بری به دو نفر دیگه کمک کنی.
شاید آقاهه رفت، شاید نرفت. اگه رفت فرصت طلاییه. مثل برق جعبه ها رو بار بزن و برو. اگه نرفت برو با دو نفر دیگه که روبروی انبار وایستادن و صحبت میکنن حرف بزن و کمک کن. اونوقت مرد اولیه میاد، یا حرف میزنه میره، یا تو رو میبره جای جعبه های سیگار.
اگه رفت بازهم مثل برق جعبه ها رو بار بزن و برو، اگه هم موند یک جعبه برداری میفهمه که دزدی و اگه تفنگی داشته باشی میفته. اسلحه ت رو قبلش بنداز توی خیابون تا نفهمه.
باید کامیون رو ببری اونجایی که تو نقشه مشخص شده تحویل بدی .
جعبه های هیمپورت اکسپورت کجاست ؟
جعبه های زرد رنگن.جعبه های هیمپورت اکسپورت کجاست ؟
درست به روبروی در اصلی، برو مستقیم تا به محوطه ی انبارها برسی.
دومین یا سومین انبار. یک آدم دم درش سیگار میکشه. وقتی هم بهش برسی یک Scence نشون میده.
وقتی بهش میرسی بهت گیر میده بعد توی فیلم باهاش حرف میزنی .
بعد از اون باید صبر کنی تا بره ...
خیلی آروم باید پشت سرش بری و جوری که کسی نفهمه با چماغ بزنی تو سرش که بمیره ...
اصلا کسی نباید متوجه بشه وگرنه شک نکن میمیری .
بعد آروم باید بری بسته ها رو بار بزنی و از اونجا خارج شی .
اهان پس باید بزنیش اکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)