تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 107

نام تاپيک: *انتخاب VGA بین چند مدل*

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در تست سایت ها با بازی اورجینال تست شده نه بازی کرک شده
    کلا بازی بلک ops جزء بازی های مشکل دار بود و کرکش هم مشکل داشت همون کرکی که skidrow داد
    که یکی از مشکلاتی که این کرک داره افت فریم هست
    ممنون.

البته روی 5870 که تست میکردم این طور نبود... حالا اشکالی نداره Metro 2033 و Battlefield BC2 و Crysis واقعا عالی اجرا میشن!

به زودی یک تاپیک بررسی خواهم زد...

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما در این بازیها میانگین چند فریم میگری مثلا کرایسیس با حداکثر جزویات وضد پلگی روی 8 مخصوصا مرحله ی اخر البته با رزووشن 1920*1080

MB:MSI 790FX GD 70
    Cpu:AMD 955 @4GHz
    CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
    RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
    VGA:ati 6870*2 cf (16.16)
    Monitor:LG E2250T
    PSU:GP 885 Case: Green X3
    HARD:Seagate *3 raid 5

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

شما در این بازیها میانگین چند فریم میگری مثلا کرایسیس با حداکثر جزویات وضد پلگی روی 8 مخصوصا مرحله ی اخر البته با رزووشن 1920*1080
    ببینید من یک تاپیک بررسی از این کارت خواهم زد... و در آنجا به این Game ها خواهم پرداخت.و الآن هم به این صورت بنچمارک نگرفتم...

ولی در مرحله shore leave با 8XAA و Vsync On و جزییات در بالاترین حالت ممکن با 1920X1080 در جنگل حدودا 45-50 فریم میگیرم...
    و در جنگ آخر مرحله تا 20 و خورده ای هم پایین اومد...

4. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinskandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

6

ببینید من یک تاپیک بررسی از این کارت خواهم زد... و در آنجا به این Game ها خواهم پرداخت.و الآن هم به این صورت بنچمارک نگرفتم...

ولی در مرحله shore leave با 8XAA و Vsync On و جزییات در بالاترین حالت ممکن با 1920X1080 در جنگل حدودا 45-50 فریم میگیرم...
    و در جنگ آخر مرحله تا 20 و خورده ای هم پایین اومد...

من یه پیام بدم اونم اینکه
    حقا خداست گرافیکای nvidia.....از همه لحاظ...همین دیگه....احساس کردم باید دینمو ادا کنم

6. این کاربر از hosseinskandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من یه پیام بدم اونم اینکه
    حقا خداست گرافیکای nvidia.....از همه لحاظ...همین دیگه....احساس کردم باید دینمو ادا کنم
    ممنون!

خواهش میکنم... عملکرد تسلیشن باعث شد از AMD فاصله بگیرم...

موفق باشی دوست من.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

الآن اومدم دیدم سیستم خاموش شده... مثل این که ارور bluscreen بوده و این سایقه نداشته... حالا نمیدونم برای چی...

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

الآن اومدم دیدم سیستم خاموش شده... مثل این که ارور bluscreen بوده و این سایقه نداشته... حالا نمیدونم برای چی...
    نرم افزار who crashed را نصب بفرمایید اگر اطلاعات کرش dump شده باشد جزئیات مفیدی درباره علت و محل آن به شما خاهد داد، برای اجرا نیاز به Microsoft Debugging Tools for Windows دارد و در در صورت نصب نبودن پیغامی در همین رابطه خاهد داد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mersoft; 01-03-2011 at 13:52.

10. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نرم افزار who crashed را نصب بفرمایید اگر اطلاعات کرش dump شده باشد جزئیات مفیدی درباره علت و محل آن به شما خاهد داد، برای اجرا نیاز به Microsoft Debugging Tools for Windows دارد و در در صورت نصب نبودن پیغامی در همین رابطه خاهد داد.
    کد:
    متشکرم!

این 2 تا در یک زمان و در امروز اتفاق افتاده فکر میکنم همینه:

crash dump file: C:\Windows\Minidump\010710-35646-01.dmp
    This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x70740)
    Bugcheck code: 0x9F (0x3, 0xFFFFFA8003A54E30, 0xFFFFF80000B9C518, 0xFFFFFA8006814E10)
    Error: DRIVER_POWER_STATE_FAILURE
    file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
    product: Microsoft® Windows® Operating System
    company: Microsoft Corporation
    description: NT Kernel & System
    Bug check description: This bug check indicates that the driver is in an inconsistent or invalid power state.
    This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
    The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.

crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
    This was probably caused by the following module: ntkrnlmp.exe (nt!KeBugCheckEx+0x0)
    Bugcheck code: 0x9F (0x3, 0xFFFFFA8003A54E30, 0xFFFFF80000B9C518, 0xFFFFFA8006814E10)
    Bug check description: This bug check indicates that the driver is in an inconsistent or invalid power state.
    This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
    The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

متشکرم!

این 2 تا در یک زمان و در امروز اتفاق افتاده فکر میکنم همینه:

crash dump file: C:\Windows\Minidump\010710-35646-01.dmp
    This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x70740)
    file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
    product: Microsoft® Windows® Operating System
    company: Microsoft Corporation
    description: NT Kernel & System

crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
    This was probably caused by the following module: ntkrnlmp.exe (nt!KeBugCheckEx+0x0)
    در بررسی که من انجام دادم علت این ارور با این پارامترها "A device object has been blocking an IRP for too long a time" ذکر شده.IRPها گونه ای از بسته های درخاست I/O هستند که در ویندوز جهت ارتباط بین درایورها استفاده میگردند.
    کد:
    ویندوز و تمام درایورهایش را به روز کنید (اگر وقت دارید یک ویندوز دست نخورده پیدا کرده و بعد از نصب این کارها را انجام دهید) در صورت بروز مجدد این ارور حالت های standby ، hibernate و sleep را غیر فعال کنید.

13. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در بررسی که من انجام دادم علت این ارور با این پارامترها "A device object has been blocking an IRP for too long a time" ذکر شده.IRPها گونه ای از بسته های درخاست I/O هستند که در ویندوز جهت ارتباط بین درایورها استفاده میگردند.
    پس سخت افزاری نیست درسته؟

پس چرا دقیقا بعد از تعویض VGA این اتفاق افتاد؟

ویندوز و تمام درایورهایش را به روز کنید (اگر وقت دارید یک ویندوز دست نخورده پیدا کرده و بعد از نصب این کارها را انجام دهید) در صورت بروز مجدد این ارور حالت های standby ، hibernate و sleep را غیر فعال کنید.
    فعلا که امکان تعویض ویندوز نیست ولی در آینده نزدیک حتما این کار رو خواهم کرد.

ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •