تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 43 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من نرفتم جلو تر... اون سنگ های ضد طلسم رو خریدم دوتا ازش.. دارم لول آپ می کنم... اژدها رو چطوری میشه کشت؟ چون اگه بکشم یک سه تایی لول می تونم بگیرم...

گرافیکش این جوریه ؟ ؟؟؟
    خوب شد نگرفتم
    نه بابا! گرافیکش خیلی خفنه... چون مخصوص کنسول هاست با دوربین از روی ال سی دی عکس گرفتن کیفیت کم شده... وگرنه خیلی خفنه گرافیکش... کلا همه چیش عالیه... فقط سخته! نکته بد دیگه ای رو توی این بازی ندیدم...

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

وای این Sen's Fortress دیگه خیلی سخته !!!!
    50 بار توش مردم ولی هنوز نتونستم به BonFire برسم .
    دشمنایی که توشن خیلی قوین ، 4 تا ضربه با Drake Sword که دو بارم آپگریدش کردم و قدرتش 240 هست باید بزنی تا بمیرن .
    تازه این یه قسمتشه ، اینجا پر از تله ست ، رد کردن همینا ، داستانیه واسه خودش .

لول آپ کن... خیلی راحت می تونی بگذرونی اونوقت... برو عقب تر... بگرد دور و برتو کلی soul stone پیدا می کنی ، کلی آدم هم می کشی ، راحت 10 تا لول می تونی بگیری ( 3 ، 4 ساعت طول می کشه ولی می ارزه... )
    مطمئن باش اثر شدیدی داره... طوری که گیم اسپات گفته بود اولای بازی می میری ولی میری جلو با لول آپ کردن اصلا مردن خیلی دیر به دیر اتفاق میوفته و بازی آسون تر میشه...

2. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

لول آپ کن... خیلی راحت می تونی بگذرونی اونوقت... برو عقب تر... بگرد دور و برتو کلی soul stone پیدا می کنی ، کلی آدم هم می کشی ، راحت 10 تا لول می تونی بگیری ( 3 ، 4 ساعت طول می کشه ولی می ارزه... )
    مطمئن باش اثر شدیدی داره... طوری که گیم اسپات گفته بود اولای بازی می میری ولی میری جلو با لول آپ کردن اصلا مردن خیلی دیر به دیر اتفاق میوفته و بازی آسون تر میشه...
    اول همین به سرم زد که برم قدرت بدنیم رو به 50 برسونم که از اون شمشیر خفنه استفاده کنم . ولی به دو دلیل نمیشه و بی فایدست :

1 - الآن قدرتم 22 هست تا 50 باید 28 تا لول برم بالا ، این در صورتیه که همین الآنشم لول 44 هستم و برای 45 شدن باید حدود 11000 تا روح بدم ، یعنی تا لول 72 با یه حساب سر انگشتی اگه اشتباه نکنم 650.000 تا روح لازمه که خب خیلی زیاده .

2 - مشکل این مرحله فقط مبارزه با دشمناش نیست ، حالا خودتون میرید می فهمید که چه مشکلاتی هست !

4. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اول همین به سرم زد که برم قدرت بدنیم رو به 50 برسونم که از اون شمشیر خفنه استفاده کنم . ولی به دو دلیل نمیشه و بی فایدست :

1 - الآن قدرتم 22 هست تا 50 باید 28 تا لول برم بالا ، این در صورتیه که همین الآنشم لول 44 هستم و برای 45 شدن باید حدود 11000 تا روح بدم ، یعنی تا لول 72 با یه حساب سر انگشتی اگه اشتباه نکنم 650.000 تا روح لازمه که خب خیلی زیاده .

2 - مشکل این مرحله فقط مبارزه با دشمناش نیست ، حالا خودتون میرید می فهمید که چه مشکلاتی هست !
    نه دیگه... اون احتمالا برای آخرای بازی هست... من تو level suggestion ها نگاه کردم اونی که می گی واسه آخرای بازی هست... چون همه ی اسکیل هارو نمیشه داد به قدرت که! باید چیزای دیگه هم بدی... ولی احتمالا یک شمیری چیزی در بین این دو باید باشه...
    هرجا میری باید یکم دور بزنی... سریع بازی رو ادامه بدی کم میاری... الان دیگه من اینقدر لول گرفتم که دیگه هرگز امکان مردن توی این مکان ها نداره... حالا یکم این جا مانور دادم ، کلی چیزای مخفی ، راه های مخفی ، کلی موجودات و اتاق های مخفی... کلا همشو می تونی پیدا کنی...

6. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

1- اژدها رو چطوری باید کشت؟
    2- من جادو force رو خریدم 4000 روح... رفتم کنار آتیش فعالش کردم الان اومده بالا! ولی الان نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم؟
    3- کنار همون جادو یک 21 ای نوشته... اون چی هست؟ تعداد دفععاتشه؟ من فکر می کردم هر بار بری کنار آتیش پر میشه جادوهات که! این همه خرج کردم واسه 21 دفعه فقط؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

بابا این دیگه چه بازیه! من رسما ضعف اعصاب گرفتم!این قسمت Undead رو هزار بار رفتم تا لولم بشه20
    کاملا رو مخه مخصوصا اگه قبلش GOW رو بازی کرده باشین . احساس میکنید زمان متوقف شده
    اما خوشم اومد بازیه جالب و سختیه .
    دوستان میشه چند تا سوالو جواب بدین؟
    یکیش همین سوال دوست قبلیمونه
    - اژدها رو چطوری باید کشت؟
    2- اون روح های چنکگ دارو نمیشه کشت؟
    3- جادوهای به درد بخور کدوما هسن؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نه دیگه... اون احتمالا برای آخرای بازی هست... من تو level suggestion ها نگاه کردم اونی که می گی واسه آخرای بازی هست... چون همه ی اسکیل هارو نمیشه داد به قدرت که! باید چیزای دیگه هم بدی... ولی احتمالا یک شمیری چیزی در بین این دو باید باشه...
    هرجا میری باید یکم دور بزنی... سریع بازی رو ادامه بدی کم میاری... الان دیگه من اینقدر لول گرفتم که دیگه هرگز امکان مردن توی این مکان ها نداره... حالا یکم این جا مانور دادم ، کلی چیزای مخفی ، راه های مخفی ، کلی موجودات و اتاق های مخفی... کلا همشو می تونی پیدا کنی...
    ببینم یعنی تو این قسمت رو رد کردی !!!؟
    هر گز نگو که امکان مردن نیست ، هر چی میری جلوتر دشمنها قوی تر میشن .
    یه شمشیر هست که یه جا خوندم توی Tomb of giant هست . فعلا نمی خوام برم اونجا ، چون به نظر جای راحتی نمیاد . gravelord sword .

1- اژدها رو چطوری باید کشت؟
    2- من جادو force رو خریدم 4000 روح... رفتم کنار آتیش فعالش کردم الان اومده بالا! ولی الان نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم؟
    3- کنار همون جادو یک 21 ای نوشته... اون چی هست؟ تعداد دفععاتشه؟ من فکر می کردم هر بار بری کنار آتیش پر میشه جادوهات که! این همه خرج کردم واسه 21 دفعه فقط؟
    1 - همون Bonfire زیرش ، از پله ها برو بالا و سمت راست ، راه پله ی مارپیچ رو برو بالا یه شوالیه سیاه هست ، اونو بکش بعد از همون بالا یه تیر بزن به اژدها .
    2 - از کجا خریدی ؟ وقتی جادو رو کنار آتیش می ذاری توی جادوهات ، با زدن دکمه ی بالا روی D-Pad جادو ها عوض میشن . البته دو نوع جادو داریم Sorcery و Pyromancy که اگه از نوع دوم باشه باید دستکش مخصوصش رو از اون یارو توی Firelink بگیری . ( اون یارو که میگم بعد از ناقوس دوم میاد )
    3 - هر بار بری کنار آتیش پر میشه ناراحت نباش

بابا این دیگه چه بازیه! من رسما ضعف اعصاب گرفتم!این قسمت Undead رو هزار بار رفتم تا لولم بشه20
    کاملا رو مخه مخصوصا اگه قبلش GOW رو بازی کرده باشین . احساس میکنید زمان متوقف شده
    اما خوشم اومد بازیه جالب و سختیه .
    دوستان میشه چند تا سوالو جواب بدین؟
    یکیش همین سوال دوست قبلیمونه

2- اون روح های چنکگ دارو نمیشه کشت؟
    3- جادوهای به درد بخور کدوما هسن؟
    1 - گفتم .
    2 - بابا من نمیدونم چه اصراری دارن همه برن اونجا ؟ اونا فقط در یه حالت خاص کشته میشن اونم نمیدونم دقیقا چیه ( نوشته بود باید طلسم بشید و از این حرفا )
    3 - فعلا همون Soul Arrow از همه بیشتر به کار میاد . جلوتر Pyromancy یاد میگیرید ( اگه کلاسشو انتخاب کرده باشید از همون اول بلدید) که خیلی به کار میاد .

10. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

ممنونم.
    راستی یه راه بدون درگیری و آسان واسه گرفتن soul پیدا کردم. برای انجامش مراحل زیر رو قدم به قدم طی کنید.
    1- وقتی از آتش اژدها تونستید به زیر زمین پناه ببرید اون نرده بان رو kick کنید تا به bonfire اول برسید.
    2- حالا یه سیو کوچولو انجام بدید.
    3- بعد از همون نردبان بالا برید و از به پله ای که منتهی میشه به اژدها بالا برید.
    4- (این مرحله یکم ریسک داره اما اگه حرفه ای بشید عالیه)حالا از بین اون همه سرباز خودتون رو یه لحظه به اژدها نشون بدید و سریع به زیر زمین پناه ببرید. میبینید که آتش اژدها همه رو ازبین میبره و این وسط 300 تا سوول به دست میارید.
    این مراحل رو مدام تکرار کنید
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir.prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

فتحش کردم

راستی برای pc نمیاد ؟

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

فتحش کردم

راستی برای pc نمیاد ؟
    نه نمی یاد
    فقط ps3 و xbox360

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

ممنونم.
    راستی یه راه بدون درگیری و آسان واسه گرفتن soul پیدا کردم. برای انجامش مراحل زیر رو قدم به قدم طی کنید.
    1- وقتی از آتش اژدها تونستید به زیر زمین پناه ببرید اون نرده بان رو kick کنید تا به bonfire اول برسید.
    2- حالا یه سیو کوچولو انجام بدید.
    3- بعد از همون نردبان بالا برید و از به پله ای که منتهی میشه به اژدها بالا برید.
    4- (این مرحله یکم ریسک داره اما اگه حرفه ای بشید عالیه)حالا از بین اون همه سرباز خودتون رو یه لحظه به اژدها نشون بدید و سریع به زیر زمین پناه ببرید. میبینید که آتش اژدها همه رو ازبین میبره و این وسط 300 تا سوول به دست میارید.
    این مراحل رو مدام تکرار کنید
    موفق باشید
    ا ! لو نده! من از این روش کلی استفاده کردم... ولی خب اولای بازی به درد می خوره... دیگه جایی می رسه که مثلا 10000 تا روح می خوای برای لول آپ کردن... دیگه خیلی طول می کشه...
    یک روش بهتری هم هست... اون یکی 3000 تا 3000 تا روح می گیری... اینم لینک ویدئوش... نمی دونم دقیقا کجای بازی هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فتحش کردم

راستی برای pc نمیاد ؟
    نه...

15. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •