؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟?? ?????????????????????
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟?? ?????????????????????
اين 3 تاي اخري پول در اوردنشون سخته . از ترينر استفاده كنيد![]()
سلام چجوري ميشه مقدار محصولات و غذا رو افزايش داد؟
هر منطقه زمین های کشاورزی داره که تو میتونی اون هارو گسترش بدی
هر منطقه به مقداری غذا تولید می کنه که مجموعه این غذاها در سرزمین های مختلف جمع میشه و برای کل قبیله استفاده میشه
به ترتیب فارم ها یا همون مزارع شامل :
Rice Paddies
Improved Irrigation
Terrace Farming
Land Consolidation
میشن. این مزارع در دو چیز تاثیر میذارن :
- تولید غذا که برای مثال در بیشترین حالت برای Land Consolidation عدد 4 است. یعنی مثلا یک منطقه ای که دارای مزارع با کیفیت Land Consolidation هست 4 تا به کل ذخیره غذایی قبیله اضافه می کنه . تو بازی به ذخیره غذایی Food Supply یا Surplus معروفه. حالا کل مصرف قبیله از کل تولید مزارع زیادتر باشه قبیله دچار کمبود غذا یا Food Shortages میشه که تاثیر بد بر روی مردم داره
قلعه ها که گسترش پیدا می کنن به ترتیب نیاز به غذای بیشتری پیدا می کنن
برای مثال اگه ما 3 تا منطقه داشته باشیم و جزئیات اون ها به این شکل باشه :
منطقه اول - لول Fort - میزان تولید غذا 2 - میزان مصرف برای قلعه 1
منطقه دوم - لول Fortress - میزان تولید غذا 2 - میزان مصرف برای قلعه 3
منطقه سوم لول Stronghold - میزان تولید 4 ( حداکثر ) - میزان مصرف 2
در این شرایط میزان کل تولید غذا : 8 و میزان کل مصرف : 6
مقداری که میتونیم ذخیره کنیم : 2
به جز اینا مزارع باعث درامد منطقه هم میشن که به Wealth معروفه این درآمد همون پولیه که مقداریشو بعنوان مالیات هر Turn از مردم می گیریم. در شوگان 2 توتال وار در مالیات نرمال 30 درصد از درامد یا همون Wealth هر منطقه به صندوق قبیله ریخته میشه
پس هر چی درآمد منطقه بیشتر باشه مالیات و درآمد قبیله هم افزایش پیدا می کنه. این شکل جدید و بی نظیر مدیریت مناطقه که برای اولین برای در امپایر توتال وار معرفی شد.
حالا به جز اینها نکته ی دیگه ای هم هست همونطور که میدونید سرزمین های مختلفی وجود دارند برای مثال یک منطقه بسیار خوش آب و هوا و حاصلخیز بیشتر از یک منطقه معمولی تولید غذا می کنه و این دقیقا نکته ای که در بازی وجود داره یک سری از مناطق حاصلخیر هستن که مزارع باعث تولید درامد بیشتر میشن. این فقط درآمد رو بیشتر می کنه اما در میزان تولید غذا همه ی مزارع یکی هستن
برای مثال دوتا سرزمین داریم :
سرزمین اول بسیار حاصلخیر ( وقتی بری به مشخصات منطقه یا روی آیکون مزارع موس رو نگه داری توی توضیحات میزان حاصلخیزی منطقه رو میگه ) که لول مزارعش هست Land Consolidation که طبیعتا 4 تا تولید می کنه و همچنین +1800 تا نیز به درامد فصلی منطقه اضافه می کنه
سرزمین دوم معمولیه و لول مزارعش هم Land Consolidation که این هم 4 تا تولید می کنه اما این منطقه +950 تا به درامد فصلی منطقه اضافه می کنه
به این ترتیب حتی کوچیکترین جزئیات مثل سرمایه گذاری در مناطق حاصلخیز برای گسترش کشاورزی باعث میشه نسبت به رقباتون جلو بیفتید
ممنون دوست عزیز
واقعا نیاز بود.....
سلام بچه ها يكي بگه تو شوگان 2 چجوري بايد پول بدست اورد
سلام
کسی از دوستان میتونه اطلاعاتی درباره قبایلی که اول بازی باید انتخاب شوند بده مثلا یه تاریخچه کوچک و نقاط اصلی ضعف و قدرت و همچنین نیرو های اصلی و ساختمان ها
ممنون
سلام
اگه میشه یکی در مورد این بازی یه توضیحاتی بده
من الان با او جنوب غرب (shimazo) دارم بازی میکنم و تا الان 3 تا از اون مرکز تجارت ها رو با قایق گرفتم و پرشو کردم جنگ هم داشتم با خیلی ها هم دوست و دشمن شدم اما الان تو ترن 70 اینا هستم همهچی آرومه نه دوست دارم نه دشمن غذا هم کافی 3 شهر هم دارم.اما پولم کمه -2000 باید پول بدم برا همین کلا پولم صفره (یه 5 ترنی هست)حالا چی کار کنم؟
اگه میشه یکی از شهرهای خوبشو بگید که کدومه اونو بگیرم و برم .من الان ورژن بازیمم 1.1.0 build 3409.285940 اگه میشه یکی یه ترینر برای پول هم بهمون بده خیلی پول درآوردن سخته
این بازی یه آدم بیکار میخواد صبح تا شب بشینه پاش !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)