تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 26 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ورزشی که شبیه جوجیتسو باشه در وهله ی اول همون آیکیدو هست. اما در وهله ی بعد به کاراته و جودو هم میتونی فکر کنی
    هان مو دو یــ ـا هاپ کی دو یــ ـا ری دی ریو هم هستند البته استاد خوب در این ورزش ها کم هست تو ایران و هرسه تایی که نام بردم مثل همون آیکیدو هستند ، فرقشون اینه که در این سه تا حمله وجود داره و قد و وزن و زور و ... مهم اند ولی در آیکیدو فقط اجرای تکنیک مهمه .
    اگه حوصله داری و آدم عجولی نیستی برو آیکیدو ، اگه هم می خوای یه ورزش خشن بری که صورت رو هم زشت نکنه و بدنت رو سفت کنه برو کیوکشین .
    این همه دست دست نکن.... نمیخوای زن بگیری که اینهمه تحقیق میکنی
    آخه اگه بره یه ورزش که کورکورانه انتخاب کرده باشه ممکنه از ورزش کردن یا رزمی زده بشه و اگه اینطور هم نشه از اون ورزش زده میشه .
    به نظرم برو چندتا باشگاه سانس های مختلف ورزشی رو ببین و با شاگردها صحبت کن ، با استادها صحبت کن ، راهنماییت میکنن و اونوقت بهتر ورزش ها رو میشناسی
    الان من هرچقدر هم بهت بگم کیوکشین ورزش خشنیه تا نبینی باورت نمیشه . توی مسابقات من وقت نگهدار 75- بدوم ، یه حادثه هایی اتفاق میوفتاد که اینجا بگم باورتون نمیشه ، همون اولین مبارزه ، دو نفر ساق تو ساق شدن ، ساق یکیشون شکست و اون یکی دور ساقش یه کبودی افتاد اینگار یه دستبند به کلفتی یه کتاب 400 صفحه ای دور پاش انداخته بود .
    توی کلاس های آیکیدو هم باید ببینی چطور یه بچه 11 ساله یه مرد 32 ساله رو جوری پرت میکنه که 1.5 متر هوا میره و 2.5 متر اونورتر میوفته .
    خلاصه این پیشنهادی که دادم رو انجام بدی دیگه 100% با چشم باز رشته ورزشی رو انتخاب میکنی .
    Last edited by شـیـفــو; 09-02-2011 at 23:57.

2. 4 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام

ورزشی که شبیه جوجیتسو باشه در وهله ی اول همون آیکیدو هست. اما در وهله ی بعد به کاراته و جودو هم میتونی فکر کنی

ورزشی که شبیه تای چی چوان باشه رو نمیدونم

ورزش رزمی ربطی به بقیه ورزش ها نداره. به قول یکی از دوستان تو همین تاپیک باید علاقه داشته باشی و لذت ببری. اگه لذتی در کار نباشه پس از یه مدت ول میکنی. حالا یه مدت رزمی رو شروع کن. اگه دیدی لذت نمیبری ولش کن

در مورد اضافه کردن وزن چند تا عامل مهمه ... مهم ترینش سن شماست؟ بعد قدرت تحمل سختی و بودجه ای که میخواید صرف شکمتان نمایید

در مورد اضافه کردن وزن و ماهیچه آوردن ورزش جودو خیلی مفیده. چون انواع و اقسام زمین خوردن ها رو داره و به قولی ماهیچه های گورده و کمر شما ضمخت و قوی میشه. پهنای شانه های شما هم زیاد میشه و ورم سینه شما کمتر نمایان میشه.

در مورد ماهیچه ها اول رو ماهیچه های زیر بغل کار کن که تاثیر زیادی داره. راهش هم بارفیکس رفتنه.... بعد سرشونه ها که اونم راه حلش شنای پرس رفتنه... بعدش شکم کار کن تا شکمت 6 تکه بشه( دراز نشست )

در پایان اینم بگم که : این همه دست دست نکن.... نمیخوای زن بگیری که اینهمه تحقیق میکنی
    هدف ورزش کردنه و لذت بردن و قوی شدن... حالا چه ورزشی ؟ اونش خیلی مهم نیست.

موفق باشی.
    سلام رفیق.
    راستش سن من کمی مونده به 20 هست.
    این آی کی دو کلا فرقش با جوجیتسو چیه؟

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

هان مو دو یــ ـا هاپ کی دو یــ ـا ری دی ریو هم هستند البته استاد خوب در این ورزش ها کم هست تو ایران و هرسه تایی که نام بردم مثل همون آیکیدو هستند ، فرقشون اینه که در این سه تا حمله وجود داره و قد و وزن و زور و ... مهم اند ولی در آیکیدو فقط اجرای تکنیک مهمه .
    اگه حوصله داری و آدم عجولی نیستی برو آیکیدو ، اگه هم می خوای یه ورزش خشن بری که صورت رو هم زشت نکنه و بدنت رو سفت کنه برو کیوکشین .
    آخه اگه بره یه ورزش که کورکورانه انتخاب کرده باشه ممکنه از ورزش کردن یا رزمی زده بشه و اگه اینطور هم نشه از اون ورزش زده میشه .
    به نظرم برو چندتا باشگاه سانس های مختلف ورزشی رو ببین و با شاگردها صحبت کن ، با استادها صحبت کن ، راهنماییت میکنن و اونوقت بهتر ورزش ها رو میشناسی
    الان من هرچقدر هم بهت بگم کیوکشین ورزش خشنیه تا نبینی باورت نمیشه . توی مسابقات من وقت نگهدار 75- بدوم ، یه حادثه هایی اتفاق میوفتاد که اینجا بگم باورتون نمیشه ، همون اولین مبارزه ، دو نفر ساق تو ساق شدن ، ساق یکیشون شکست و اون یکی دور ساقش یه کبودی افتاد اینگار یه دستبند به کلفتی یه کتاب 400 صفحه ای دور پاش انداخته بود .
    توی کلاس های آیکیدو هم باید ببینی چطور یه بچه 11 ساله یه مرد 32 ساله رو جوری پرت میکنه که 1.5 متر هوا میره و 2.5 متر اونورتر میوفته .
    خلاصه این پیشنهادی که دادم رو انجام بدی دیگه 100% با چشم باز رشته ورزشی رو انتخاب میکنی .
    سلام رفیق.
    این ورزش هایی که گفتی از چه خانواده ای هستند؟همین آی کی دو؟
    راستش منم با نظرت موافقم و این ور بگم که من قبلا چند ماه کونگ فو کمپو کار کردم و چون انتخاب اولم کورکورانه . بی هدف بود توش دلسرد شدم ولی رشته ای که خودم انتخابش کنم خوب معلومه یه دنیا تفاوت توشه.....

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان بحث رو ادامه بدین لطفا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

ورزش فقط ووشو اون هم سبک سان شو هم بکس داره هم کشتی هم دفاع شخصی داره واقها یه ورزش جامع اگه خشونت بیشتر میخواهید ساندا هم هست.

6. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فقط کاراته سبک کیوکوشین
    قوی ترین ورزش رزمی بدون صلاح

8. این کاربر از hiworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

فقط کاراته سبک کیوکوشین
    قوی ترین ورزش رزمی بدون صلاح
    شنیدم کیو کوشین آزاد نیست یعنی ضربه نمیزنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hiworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شنیدم کیو کوشین آزاد نیست یعنی ضربه نمیزنن.
    فقط مشت به صورت و لگد به بیضه خطاست

11. این کاربر از hiworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

فقط مشت به صورت و لگد به بیضه خطاست
    خب اصل حال ورزش رزمی به مشت تو صورت دیگه که طرف گیج بشه بره تو درو دیوار.

مگه به جز مشت به صورت به جای دیگه هم میزنن تو کیو کوشین که اون هم نمایشیه.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

خب اصل حال ورزش رزمی به مشت تو صورت دیگه که طرف گیج بشه بره تو درو دیوار.

مگه به جز مشت به صورت به جای دیگه هم میزنن تو کیو کوشین که اون هم نمایشیه.
    نه آقا جاااان
    اینجور نگو
    کیوکوشین سنگین ترین و زیبا ترین سبک کاراتس
    از همه هم جدیدتره و حرکاتش فنی تر

14. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کیوکوشین سنگین ترین و زیبا ترین سبک کاراتس
    خب با دستکش هر چه قدر که مشت سنگین باشه بیشتر انرژی رو همون دست کش میگیره

بعد کیو سرعتیه ولی کن شین کان قدرتیه

خب کاراته منظور من رزمی کلی ساندا خیلی خفن فقط تو بیضه خطاست ولی دیگه همه چی داره حتی زانو تو صورت

کن شین کان هم خیلی خفن حرکات حرفه ای نداره فقط مشت به صورت و لگد به بیضه نداره

کلاه دستکش هیچکدومو نداره تقریبا آزاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •