تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 116

نام تاپيک: Operation Flashpoint: Red River

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بنا به دلایلی تازه چند روزه این بازیو نصبیدم
    +
    واقعا میتونم بگم خارق العادست !! و خیلی نسبت به نسخه ی قبلی از همه لحاظ پیشرفت داشته !! شاید باورتون نشه اما حتی از cod .bo و بتلفیلد بد کمپانی 2 هم داره بهم بیشتر لذت میده این حرفو از سر جو گیر شدن و اینکه چون الان دارم اینو بازی میکنم نمیگم !! - - واقعا همینطوره برام
    +
    یاد قیدیما افتادم که یه بازی تو ps1 بود مثه این و هیچکی رقبت نمیکرد حتی یه مرحلشو هم بره بخاطر سختی بیش از حدش اما من بخاطر عشق به سبک تا تهش رفته بودم !! البته این خیلی خیلی نسبت به اون اسون تره و حتی یکم جنبه ی اکشن و شوتر های معمولی هم بهش اضاف شده !! اما باز خوبه تو این دوره زمونه که بازی های شوتر اول شخص همه اسون و مزخرف شدن و همه ی گیمر ها رمبو میشن برا من تو بازی ها و همرو درو میکنن همینجوری !! . ... واقعا دارم لذت میبرم الان تا روز پنجم رسیدم !!
    .
    درسته یه سری معایب داره بازی ... اما اگه اهلش باشی و علاقه به جنگ های چریکی و کلا این حرفا باشید واقعا با بازی عشق میکنید !! ( به معنای واقعی )
    .
    من که اعتیاد پیدا کردم به بازی انصافآ فوق العادست ... وقتی دارم بازی میکنم میرم تو محیط بازی !!چند سالی بود که اینجوری با یه بازی ارتباط برقرار نکرده بودم
    Last edited by SA.JJ.AD; 22-07-2011 at 14:05.

2. 4 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

+
    واقعا میتونم بگم خارق العادست !! و خیلی نسبت به نسخه ی قبلی از همه لحاظ پیشرفت داشته !! شاید باورتون نشه اما حتی از cod .bo و بتلفیلد بد کمپانی 2 هم داره بهم بیشتر لذت میده این حرفو از سر جو گیر شدن و اینکه چون الان دارم اینو بازی میکنم نمیگم !! - - واقعا همینطوره برام
    +
    یاد قیدیما افتادم که یه بازی تو ps1 بود مثه این و هیچکی رقبت نمیکرد حتی یه مرحلشو هم بره بخاطر سختی بیش از حدش اما من بخاطر عشق به سبک تا تهش رفته بودم !! البته این خیلی خیلی نسبت به اون اسون تره و حتی یکم جنبه ی اکشن و شوتر های معمولی هم بهش اضاف شده !! اما باز خوبه تو این دوره زمونه که بازی های شوتر اول شخص همه اسون و مزخرف شدن و همه ی گیمر ها رمبو میشن برا من تو بازی ها و همرو درو میکنن همینجوری !! . ... واقعا دارم لذت میبرم الان تا روز پنجم رسیدم !!
    .
    درسته یه سری معایب داره بازی ... اما اگه اهلش باشی و علاقه به جنگ های چریکی و کلا این حرفا باشید واقعا با بازی عشق میکنید !! ( به معنای واقعی )
    .
    من که اعتیاد پیدا کردم به بازی انصافآ فوق العادست ... وقتی دارم بازی میکنم میرم تو محیط بازی !!چند سالی بود که اینجوری با یه بازی ارتباط برقرار نکرده بودم
    البته یه پسرفت بزرگ هم داشت و اونم هوش دشمن بود که به شدت خرابه؛ولی بهترین آپشن اظافه شده انتخاب کلاس افراد و لول آپ شدنه که خیلی بازی رو قابل تحمل می کنه؛ولی کاش مثل ورژن قبلی چند تا مرحله ی بی سر و صدا و شبانه ی باحال داشت.

پ.ن:بعضی مراحل رو نمی شه با بلنگوی روشن بازی کرد.

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این بازی چقدر شبیه Operation Flashpoint: Dragon Rising

هست؟

من از Dragon Rising اصلا خوشم نیومد...اگه مثل همونه که الکی دانلود نکنم...

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

سبکش که همونه... ولی آسون تر شده....
    بزرگترین نکته ای که آسون ترش کرده وجود پک های هلث بی نهایت هست.... که راحت خودمون دکتریم و همه رو مداوا می کنیم.... نسخه ی قبلی باید یک ساعت اون دکتر رو انتخاب می کردیم... با هوش مصنوعی ضعیفشون دنبال همدیگه می دوییدن تا همدیگه رو مداوا کنن.... اصلا وضع مضخرفی بود!

6. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

البته یه پسرفت بزرگ هم داشت و اونم هوش دشمن بود که به شدت خرابه؛ولی بهترین آپشن اظافه شده انتخاب کلاس افراد و لول آپ شدنه که خیلی بازی رو قابل تحمل می کنه؛ولی کاش مثل ورژن قبلی چند تا مرحله ی بی سر و صدا و شبانه ی باحال داشت.

پ.ن:بعضی مراحل رو نمی شه با بلنگوی روشن بازی کرد.
    البته کاملاپسرفت هم نیست شما بزار رو سخت ترین حالت یا همون hardcore هوش مصنوعی مشکلی نداره !! من که به شخصه دارم hardcore بازی میکنم تا روز ششم که الان بازی کردم فقط یه جا بود که یه دشمن از هوش مصنوعی ضعیف رنج میبرد بد بخت !! وگرنه بقیه عین خر ندیده از فواصل خیلی خیلی دور ... هد رو میترکونن

این بازی چقدر شبیه Operation Flashpoint: Dragon Rising

هست؟

من از Dragon Rising اصلا خوشم نیومد...اگه مثل همونه که الکی دانلود نکنم...
    منم شماره ی قبلیو فک کنم حدود 40 درصدشو رفتم بیخیالش شدم . حالت تکراری و مزخرفی داشت به کل . گرافیک بازی هم ازار دهنده بود !! البته یه خوبی داشت اونم اینکه واقع گرایانه تر بود نسیت به این نسخه ی جدید !!
    .
    در کل ...
    .
    اگه با جنگ های چریکی واقعی و لذت تیر اندازی واقعی حال میکنی حتما بگیرش من که حتی از بلک اپس هم بهم تو این بازی حس بهتری منتقل میشه از تیر اندازی و کشتن دشمن ها !! فقط تنها ایرادش بنظرم همین مراحل نسبتا مشابه هستش !!
    +
    وگرنه اگه اهلش باشی با بازی عشق میکنی
    Last edited by SA.JJ.AD; 22-07-2011 at 17:04.

8. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كاري كه شما گفتيد انجام دادم ولي باز هم مرحله 8 رد نمي شه من هرچي گشتم سربازي پيدا نكردم تمام منطقه را گشتم ولي كسي نبود ،پيش بقيه افراد هم رفتم ولي هيچ اتفاقي نيوفتاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان

نمیدونم چرا این مشکل منو کسی پیدا نکرده
    یازی من سه تا dvd داره و هیچ کرکی توش نیست .من بازی رو اجرا کردم و هیچ مشکلی نبود فقط بعد از اجرا کردن games for windows live ازم یوزر پس میخواد که بهش دادم و انلاین چک میکنه و سریال نامبر میخواد .

اف لاین مود چطوریه پس؟ ازم سریال نامبر میخواد!

اون دو تا فایل کرک رو کپی کردم و هیچ تفاوتی نکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

+
    +
    .
    .

با این توضیحات میخرمش و کلی باهاش حال می کنم
    ممنون

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

سلام دوستان

نمیدونم چرا این مشکل منو کسی پیدا نکرده
    یازی من سه تا dvd داره و هیچ کرکی توش نیست .من بازی رو اجرا کردم و هیچ مشکلی نبود فقط بعد از اجرا کردن games for windows live ازم یوزر پس میخواد که بهش دادم و انلاین چک میکنه و سریال نامبر میخواد .

اف لاین مود چطوریه پس؟ ازم سریال نامبر میخواد!

اون دو تا فایل کرک رو کپی کردم و هیچ تفاوتی نکرد.

باید بزنی رو create offline profile

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای ذخیره بازی سریال می خواهد
    کسی می تونه کمکم کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از دوستان تمنا دارم جواب این سوالم رو بدند ؟؟؟؟
    وقتی خودمون تو بازی میفتیم رو زمین (درواقع داریم میمیریم ) مینویسه دکمه ی e رو بزن ، این رو احتمالا به خاطر این نوشته دوباره خودشو درمان کنه و به بازی برگرده ولی وقتی میزنم هیچی نمیشه و بعد از چند ثانیه میمیره !
    باید چیکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •