خوشبختانه الان تاخیر نخرده اگه بخوره حقشونه شرکتشون به***یره.
خوشبختانه الان تاخیر نخرده اگه بخوره حقشونه شرکتشون به***یره.
من که دارم روز شماری می کنم برای انتشار این بازی
چندروز بیشتر نمونده.زیادم خوشحال نباشید از کجا معلوم بازیش تو ایران هم بیاد؟بعضی از بازی ها اصلا توایران نمیاد اگرم بیاد تیترشو مینویسن:جگهای صلیبی 5!
آی گفتی...
به یارو میگم شنیدی داره جنگهای صلیبی 3 رو میدن بیرون...دارن میسازن؟
میگه زرشک...من تا 4 و پنجش رو هم بازی کردم.بیا بهت نشون بدم.
میگم آخههنوز شماره ی سه نیومده...اونی که تو میگی شماره ی سه نیست.محتوای مخفی: ناسزا : دی
میگه:نه...تو حالیت نیس...تو نمیفهمی...نیگا تو مغازه ها زدن "جنگهای صلیبی 5"...
میگم اون نسخه ی پنجمشه...شماره ی پنجمش نیست...
میگه خب خودتم داری میگی پنجم...
.
..
...
خلاصه دیگه ادامه ندادم...آخه نمیدونستم چطوری به اینها تفاوت نسخه و شماره ی سه رو حالی کنم.
دیگه بیاو درستش کن... بگم غلط کردم هم راضی نمیشن![]()
بد بختی اینجاست به خود مغازه دارا هم که میگی بهت میخندن.اگه یکم سواد داشته باشن میفهمن که بازی نسخه ی چندشه.مشکل ما بی سوادیه فقط همین.به رفیقم گفتم 3رودارن میسازن تعجب کرد گفت مگه لجند 3ش نبود؟با ادم های نفهمه بی سواد دهن به دهن نکن.
بازی رسما منتشر شده کرک هم شده
تاپیک رو انتقال بدید دیگه![]()
گرافیک بازی مثل سری های پیشین هست ، پیشرفتی ندیدم.
رزولیشن 1920 در رزولیشن های بازی نبود!
وقتی بازی رو میزارم روی Ultra سنگین اجرا می کنه ، گاها تصویر پرش داره وقتی روی مپ جابه جا میشیم.
بازی مثل سری Crusader هست تقریبا ، لرد همچنان جا به جا میشه . اکثر منو های بازی به صورت قبل مونده و فقط چند چیز جدید به بازی اضافه شده که وقت نکردم بازی کنم ببینم دقیقا چی هست. سرعت بازی رو در داخل بازی نمیشه کنترل کرد.
گیم پلی بازی بد نیست ،
روی سیستم های دفاعی و انواع در و دیوار ها کار شده و تنوع اون خوب هست.
در کل نمره بالایی نمی تونم به بازی بدم ، ضعف های زیادی داره من همون crusader رو ترجیح میدم.
اگر بخوام به بازی امتیاز بدم نمره 6 حداکثر نمره ای هست که با ارفاق می تونم به بازی بدم.
بازیش عالیه فقط یه مشکل دارم باحاش اونم اینه که منوی پایین صفحه خیلی بزرگه یجوری تو چشم میزنه
آخ گفتی بدجوری مخمو داغون کرده !!!!!!
گرافیکش خیلی خوب این نسخه خیلی بهتر از نسخه قبلیStronghold2 هستش !!!!!![]()
Game Informer 4/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)