تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 303 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

حالا این aynet چیه؟؟؟؟منم توی tools این گزینه رو دارم اما میزنم هیچی نمیشه.یکی میتونه بگه چیه؟؟؟
    اگه شما خروجی صدای lcd رو با یک کابل optical به سینمای خانگی وصل کنید (به شرط اینکه سینمای خانگی شما این قابلیت رو پشتیبانی کنه ) و همچنین از یک کابل HDMI که اونم باید این قابلیت رو پشتیبانی کنه استفاده کنید . زمانی که lcd رو روشن کنید سپس سینمای خانگی رو روشن کنید و تنظیماتش رو روی tv ببرید . صدای lcd قطع و فقط صدا از سینمای خانگی پخش میشه و با کم و زیاد کردن صدای lcd خود بخود صدای سینمای خانگی کم و زیاد میشه . و اگه LCD رو خاموش کنید سینمای خانگی هم خاموش میشه . خیلی جالبه .
    ولی با همه کابلهای HDMI فعال نمیشه و باید از کابل خوب و سرعت بالا استفاده کنید ( نسخه کابل باید حتما" 1.3A باشه ) . من دوتا کابل HDMI داشتم و فقط یکیش این قابلیت رو داشت .

2. 5 کاربر از majid219 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

حالا این aynet چیه؟؟؟؟منم توی tools این گزینه رو دارم اما میزنم هیچی نمیشه.یکی میتونه بگه چیه؟؟؟
    -درود ابي جان
    -قابليتي هست مربوط به كنترل وسايلي كه از طريق كابل hdmi به hdtv تون متصل ميشه ميتونيد از طريق يك كنترل بقيه دستگاههاي متصل رو خاموش روشن كنيد ويا كارهاي ديگه (hdmi-cec)

4. 6 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چی شد؟ کسی تونست با c8000 این pvr ش رو پیدا کنه ؟ هر چی میگردم نیست! شاید مربوط به ریجن هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان توی این سایت اطلاعات کاملی نمیدهند هم در مورد اینترنت تی وی و هم در مورد pvr و سایر قسمتها همه اطلاعات ناقص هستند وهمه میگن مثلا intrnet tv من فعال شد ولی توضیح کامل و جامعی در مورد سوالاتی که از طرف دوستان برای رفع مشکلاتشان میشود جواب درستی در بر ندارد و معمولا بدون پاسخ میماند

7. 2 کاربر از rezasdx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چی شد؟ کسی تونست با c8000 این pvr ش رو پیدا کنه ؟ هر چی میگردم نیست! شاید مربوط به ریجن هست!
    تو پنلهای اروپایی تو قسمت media گزینه ای بنام recorded tv هست فکر می کنم pvr مربوط به اون باشه

9. این کاربر از sahar@rasool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان توی این سایت اطلاعات کاملی نمیدهند هم در مورد اینترنت تی وی و هم در مورد pvr و سایر قسمتها همه اطلاعات ناقص هستند وهمه میگن مثلا intrnet tv من فعال شد ولی توضیح کامل و جامعی در مورد سوالاتی که از طرف دوستان برای رفع مشکلاتشان میشود جواب درستی در بر ندارد و معمولا بدون پاسخ میماند
    در جواب شما دوست گلم باید بگم همونطوری که قبلا هم گفتم در حال حاضر که زمان امتحانات دانشگاست خیلی کمتر میام نت و بیشتر درس میخونم الانم که اومدم برای چند لحظه استراحت پای کامپیوترم نشستم
    خب میرسیم به توضیح pvr

دوستانی که نتونستن pvr رو در آموزش قبلی من فعال کنن!براشون روش دیگری رو معرفی میکنم:
    این روش درست مثل روش قبل هست با این تفاوت که یکبار دیگر هم باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم:(تا دیگه بهونه ای نباشه!!!!!در جواب دوستی که میگن توضیحم ناقص بود !!!؟؟؟)
    ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
    mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
    سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
    سپس تلویزیون را خاموش کنید
    در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
    حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که در آموزش قبلی که نوشتم میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
    در این منوها تقریبا همه جای تلویزیون قابل تغییر است حتی میتوانید مدل تلویزیون خود را به مدل های بالاتر و یا پایین تر تغییر دهید
    در مورد anynet هم باید بگم بعد از انجام اعمال فوق وارد منوی خود تلویزیون شوید و از آنجا به راحتی این سیستم را فعال کنید.
    راستی یه نفر هم جواب من رو بده !من دیجیتال c7000 رو فعال کرد اما کانالی رو پیدا نمیکنه !منطقه ما هم تحت پوشش دیجیتال هست چون همسایمون داره از دیجیتال استفاده میکنه روی b685 که از سام تو تهران مثل من خرید کرده!چیکار کنم؟
    Last edited by mahdi-001; 13-01-2011 at 12:45.

11. 6 کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من هم c7000 دارم و هر کاری انجام دادم با دیجیتال کانالی رو پیدا نکرد و در مورد pvr من کارهای که شما گفتید رو انجام دادم و pvr هم در منو مخفی روشن بود ولی کار انجام نمیداد

13. این کاربر از rezasdx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقای mahdi-001 در قسمت تنظیمات ----t شما چه گزینه های رو امتحان کردید و آیا آنتن شما کانال های analoge رو صاف میگیره ؟

15. این کاربر از rezasdx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آقای mahdi-001 در قسمت تنظیمات ----t شما چه گزینه های رو امتحان کردید و آیا آنتن شما کانال های analoge رو صاف میگیره ؟
    سلام خدا رو شکر که یه نفر جواب من رو داد
    تنظیمات ----t کجاست؟تو منو خود تلویزیون یا منو مخفی؟
    بله آنتن هوایی هست و کیفیتش هم خوبه
    تو منوی مخفی نباید تیونر هم تغییر بدم؟الان تو منو مخفی تیونرش اینهsec-tc
    نباید عوضش کنم؟

17. این کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من c7000 رو از بانه گرفتم در تنظیمات منو مخفی بیشتر گزینه ها رو امتحان کردم البته آنتن من کانال های آنالوگ رو هم خوب نمیگیره البته در چند پست گفته شد که توی منو مخفی تنظیم tunner باید روی sec-tc باشه ولی من فکر میکنم که کانال های ایران رویsec-t باید پخش بشه البته دوستانی که این کار رو انجام دادند و موفق به گرفتن شبکه های دیجیتال شدند متاسفانه همکاری نمیکنند مشکل دوم من این هست که توی منو خود tv از کدام گزینه باید استفاده کنم در sec-t وقتی روی air میگذارم و سرچ میکنم تصویر tv سیاه میشه لطفا شما هم چک کنید ای قضیه رو بنابرین شما که آنتن هوایت مشکل نداره گزینه tunner رو رو sec-tنیز امتحان کنید
    با تشکر

19. این کاربر از rezasdx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •