از کجا فهمیدید که گرافیک اش بالا چون این بازی گرافیک اش تقریبا مثل جرمن تراک فقط ماشیناش عوض شده.
از کجا فهمیدید که گرافیک اش بالا چون این بازی گرافیک اش تقریبا مثل جرمن تراک فقط ماشیناش عوض شده.
آره حتما بذارید من اون چند تا عکس ازش دیدم باحال بود عوارضی هم داشت.![]()
به نظرم خوب اومد
حالا تو هی بزن تو ذوق ما
اصلا قصد بی احترامی نداشتم آخه سری بازی های این شرکت ازجمله یورو تراک و جرمن تراک از نظر کیفیت هیچ تغییر خاصی نمیکنه فقط شهراش و چند تا چیز جدید با ماشین ها اصلا کیفیت اش تغییر محسوسی نمیکنه
باز هم اگه بی احترامی کردم یا ناراحتتون کردم باز ببخشید![]()
Last edited by actros 1843; 10-01-2011 at 22:33.
چرا بعضی مد هایی که نصب میکنم باعث لود نشدن بازی میشه؟
بچه ها مدی نیست که باعث بشه صدای کامیون ها واقعی بشه؟
احتمال زیاد اونایی که لود نمیشه خراب باعث میشه تو بازی ارور بده.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
هوممممممممممم
من یه جا دیدم ولی نمیدونم کجا بود آگه یافتمش لینکشو میذارم.![]()
من مد این فصل زمستون ریختم چقدر حال میده فقط هم سرعت ماشین به کندی زیاد میشه و سر پیچ اگه یه کم سرعت زیاد باشه سریع لیز میخوره ولی در کل خیلی باحال.![]()
بچه ها من چند تا مشکل دارم
وقتی بازی رو شروع میکنم خود بازی بهم بار میده و وقتی رسیدم دوباره باید چه بخوام و چه نخوام بار ببرم و گاراژ هم نمیشه خرید و تریلی هم نمیشه عوض کرد
ولی مد Mercedes Benz که actros_1843 عزیز گذاشتم رو میریزم آزاد میشم
یعنی خود میتونم بار ببرم و تریلی میتونم عوض کنم و گاراژ باز میشه و...
فقط کابین اکتروس و چند تا تریلی دیگه بسیار تاریک هست و درست جاده دیده نمیشه
چیکار کنم؟
مشکل اول که راحت شما وقتی بار رو تو شرکت مورد نظر تحویل میدید اون شرکت از شما میبرسه که شما میخواهید که از این شرکت بار بزنید لیست بارهاشو هم براتون نشون میده که فقط ازتون سوال میبرسه شما میتونید قبول نکنید با زدن گزینه کنسل.
اون تاریک بودن رو هم نمیدونم اگه میشه عکسشو بذارید ببینم.
بعد داخل اون ماشینایی که تاریک جزو ماشین هایی هست که خودتون اضافه کردید یا نه واسه خود بازی هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)