البته محمد جان اون پیام دلیوری اتوماتیک که تو مدنظرت فکر نکنم باشه !
در مورد فارسی ساز هم چون بچه ها روی میلستون و xt720 و ... بقیه آندرویدها مثل نکسوس و... انجام دادن روی این هم باید بشه . من تا الان کاری برای فارسی سازی نکردم .
البته محمد جان اون پیام دلیوری اتوماتیک که تو مدنظرت فکر نکنم باشه !
در مورد فارسی ساز هم چون بچه ها روی میلستون و xt720 و ... بقیه آندرویدها مثل نکسوس و... انجام دادن روی این هم باید بشه . من تا الان کاری برای فارسی سازی نکردم .
خوبه.بسوزه پدره این بی پولی.البته من تاعید صبر میکنم یعنی مجبورم صبر کنم حقوقها رو اون موقع میدن.
یه سوال دیگه.برنامه ای هست که کیبورد مجازی افقی رو بزرگتر بکنه تا تایپ راحت تر بشه.مثلا انقدر بزرگ بشه که فقط یک خط اون بالا برای نوشتن بمونه اینجوری.
خیلی بده که به 2.2 اپدیت نشده. اپتیموس 1 به 2.3 رسما آپدیت میشه.یکی نیست به این موتو بگه مگه می میری این کارها رو بکنی.
کیبوردی که روش هست تقریبا" همینطوریه که شما میخوای و بزرگه . یه رام 2.2 هم براش هست .
یعنی چی دلیوری اتومات نداره این برنامه ؟ ( یعنی باید بریم تو پیام سند شده ببینیم به دست طرف رسیده یا نه ؟ )
2 - اگه وقت کردی اون فارسی ساز مایلستون با xt720 رو روی این نصب کن ببین جواب میده
1- بله -
2- ok سرم خلوت تر بشه حتما" امتحانش میکنم .
آقا قیمت xt5 الان چنده ؟ ( کرمان قیمت کردم نامردا 465 تومن میدادن ! )
چه خبره بابا. گوشی شاپ داره 350 میده حتما تهران 330 یا 20 هست.
اين گوشي براش سه روز پيش Official Rom يا همون رام رسمي براش اومد. ميتونيد از آدرس زير بگيريدش. در ضمن قيمتشم كه دو ماه پيش من خريدم البته از طبقه 6 علائالدين كه طبقه عمده فروشاست و هميشه از اونجا خريد ميكنم چرا كه اعتقاد دارم همكف علاالدين طبقه دزداست، 310 هزار تمان XT5 رو خريدم كه همون موقع XT3 رو 280 ميداد. آدرسشم اينه: طبقه 6، موبايل فرهاد. راستي سايتي رو كه معرفي كردم ..يلتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی ساپورت کامل میشه؟مخصوصا توی وب گردی؟فارسی درست مینویسه؟
نخیر
باید فارسی سازی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)