تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 52 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 518

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدل دیگه ای نیست چاره ای نداریم فک کنم فردا بگیرمش از سامی سری d8000 خوشم میاد اونم حالا حالاها نمیاد ... سری c هم اصلا کیفیتش خوب نیس!! قیمت گارانتی دارش واقعا فضاییه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه بتونید تا 3600 هزینه کنید اول 925 بخاطر شیکی ،در درجه بعد کیفیت و در نهایت امکانات.و بعد سامی که در درجه اول کیفیت بعد امکانات و اخر زیبایی.البته این نظر منه.اگه پولتونو جمع کنید اینو بگیرید انشالله بعدا افسوس 3300 برا 815 نمیخورید.شب خوش

دوست خوبم شما دارین در مورد گرونترین سری سونی 2011 حرف می زنید که تا ماه سپتامبر(شهریور-مهر) هم نمیاد !!!

Sony HX920 will be available from June 2011 in 46, 55 and 65 inches called 46HX920, 55HX920 and 65HX920 (from September).

در ضمن اگه بیاد مطمن باش بالای 4 میلیون شایدم 5 میلیون باشه !!!!! من مطمنم واسه مهر هم نمیاد ...

من به شخصه معتقدم در حال حاضر با این پول بهترین گزینه سونی همین 815 هستش البته فعلا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من خودم چن ماهیه در مورد انواع led ها و مخصوصا 3d مشغول تحقیق هستم
    من ساکن بندرم .اینجا جدید ترین مدل های سونی و سامی رو اورده .بهتون پیشنهاد میدم سری hx 925 سونی یا d8000 سامی رو بیگیرید. اینجا در حود 3500 تا 4000 تومن در میاد البته سایز 46 .که فک کنم برا منزل کاملا ok .برا خریدشم باید یه بلیط ماهان بگیری 100 تومن با قطارم بر گردی 40 تومن +یه شب حال و حول =200 .در عوض بهترین سری و جدید ترین مدلو داری که شاید تا مهرماه هم تهران نیاد اگرم بیاد بالای 5 تومنه.

سلام دوست عزیز . ببخشید شما ساکن کدوم بندر هستید منظور اینکه کدوم بندر رو میگین؟ اونجا " NX720 46 هست ؟ اگر هست میشه لطف کنید قیمتش رو بپرسید ؟ در ضمن راست میگن این مدل یعنی همین 46 اینچ NX720 ایراد فنی داشته جمعش کردن از تو بازار ؟ ممنون از راهنمایی شما

داره خودمونی میشه shadow4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست خوبم شما دارین در مورد گرونترین سری سونی 2011 حرف می زنید که تا ماه سپتامبر(شهریور-مهر) هم نمیاد !!!

Sony HX920 will be available from June 2011 in 46, 55 and 65 inches called 46HX920, 55HX920 and 65HX920 (from September).

در ضمن اگه بیاد مطمن باش بالای 4 میلیون شایدم 5 میلیون باشه !!!!! من مطمنم واسه مهر هم نمیاد ...

من به شخصه معتقدم در حال حاضر با این پول بهترین گزینه سونی همین 815 هستش البته فعلا
    سلام من که 2تا پست بالاتر نوشتم که تو بندر عباس هستم و اینجا امده وقیمتم گفتم

داره خودمونی میشه shadow4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز . ببخشید شما ساکن کدوم بندر هستید منظور اینکه کدوم بندر رو میگین؟ اونجا " NX720 46 هست ؟ اگر هست میشه لطف کنید قیمتش رو بپرسید ؟ در ضمن راست میگن این مدل یعنی همین 46 اینچ NX720 ایراد فنی داشته جمعش کردن از تو بازار ؟ ممنون از راهنمایی شما

سلام داداش.معمولا به بندر عباس میگن بندر
    این 720 که میخواین بخرین tv خوبیه ولی ان پایه استیل که همون بلندگوش میشه همراش نیس.
    بین 2300 تا 2500 از مغازه دار معتبر پیدا میشه.یه سری هم شما و هم دوست بالایی به سایت امیر کالا بزنید مدلای جدید موجود تو بندر رو میبینید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

---------- Post added at 07:41 AM ---------- Previous post was at 07:36 AM ----------

مگه 925 55اینچ 3600 تومنه؟؟؟
    مث اینکه اخر شبی یه کم باعث خواب الودگیت شده داداش.من که نوشته بودم 46
    یه سری بزن اینجا. مدلای موجود بندرو میبینی.
    کد:
    Last edited by shadow4; 19-06-2011 at 06:43.

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

مث اینکه اخر شبی یه کم باعث خواب الودگیت شده داداش.من که نوشته بودم 46
    یه سری بزن اینجا. مدلای موجود بندرو میبینی.
    کد:

آخه من از شما مدل 55 اینچ خواستم شما این مدل HX929 رو معرفی کردید 3600 تومن!
    من مدل 55 اینچ NX815 رو 3300 قیمت کردم!
    55اینچ سری HX قیمتش 4 تومن به بالاس!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه پولشو داری همون v20 خیلی بهتره. E720 لگ داره اذیت میشی بعدا.
    راستش من قصد خريد E720رو دارم.منظور شما اينه كه صدا و تصوير سينك نيستند؟ بعيد ميدونم سوني همچين اشتباهي رو بكنه.مثلا مجري اخبار صداش با تصوريش يكي نباشه و بايد با لبخواني فهميد چي ميگه؟؟
    ميشه بيشتر توضيح بدي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=shadow4;6191207]سلام داداش.معمولا به بندر عباس میگن بندر
    این 720 که میخواین بخرین tv خوبیه ولی ان پایه استیل که همون بلندگوش میشه همراش نیس.
    بین 2300 تا 2500 از مغازه دار معتبر پیدا میشه.یه سری هم شما و هم دوست بالایی به سایت امیر کالا بزنید مدلای جدید موجود تو بندر رو میبینید.[

ممنون عزیز من عید بندرعباس بودم ! اونجا از چندتا پاساژ بزرگ پرسیدم گفتن اصلا" اینجا ال سی دی نمیاد باید بری بانه ! پس ایرادش همون نداشتن پایه هست ؟ یعنی الان بلند گو نداره روش ؟مگه میشه تلویزیون بدون بلند گو !؟ حالا واسه چی بدون پایه آوردنش ؟ پایه دارش نمیاد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من امروز از بانه nx815 رو گرفتم 3200 ! بالاخره تصمیم رو گرفتم به محض اینکه دستم برسه تست می کنم و نتیجه رو بهتون اعلام میکنم

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به 40KDL EX720 چیه؟؟؟

11. این کاربر از avannn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •