مدل دیگه ای نیست چاره ای نداریم فک کنم فردا بگیرمش از سامی سری d8000 خوشم میاد اونم حالا حالاها نمیاد ... سری c هم اصلا کیفیتش خوب نیس!! قیمت گارانتی دارش واقعا فضاییه
مدل دیگه ای نیست چاره ای نداریم فک کنم فردا بگیرمش از سامی سری d8000 خوشم میاد اونم حالا حالاها نمیاد ... سری c هم اصلا کیفیتش خوب نیس!! قیمت گارانتی دارش واقعا فضاییه
دوست خوبم شما دارین در مورد گرونترین سری سونی 2011 حرف می زنید که تا ماه سپتامبر(شهریور-مهر) هم نمیاد !!!
Sony HX920 will be available from June 2011 in 46, 55 and 65 inches called 46HX920, 55HX920 and 65HX920 (from September).
در ضمن اگه بیاد مطمن باش بالای 4 میلیون شایدم 5 میلیون باشه !!!!! من مطمنم واسه مهر هم نمیاد ...
من به شخصه معتقدم در حال حاضر با این پول بهترین گزینه سونی همین 815 هستش البته فعلا
سلام دوست عزیز . ببخشید شما ساکن کدوم بندر هستید منظور اینکه کدوم بندر رو میگین؟ اونجا " NX720 46 هست ؟ اگر هست میشه لطف کنید قیمتش رو بپرسید ؟ در ضمن راست میگن این مدل یعنی همین 46 اینچ NX720 ایراد فنی داشته جمعش کردن از تو بازار ؟ ممنون از راهنمایی شما
سلام من که 2تا پست بالاتر نوشتم که تو بندر عباس هستم و اینجا امده وقیمتم گفتم![]()
سلام داداش.معمولا به بندر عباس میگن بندر
این 720 که میخواین بخرین tv خوبیه ولی ان پایه استیل که همون بلندگوش میشه همراش نیس.
بین 2300 تا 2500 از مغازه دار معتبر پیدا میشه.یه سری هم شما و هم دوست بالایی به سایت امیر کالا بزنید مدلای جدید موجود تو بندر رو میبینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:41 AM ---------- Previous post was at 07:36 AM ----------
مث اینکه اخر شبی یه کم باعث خواب الودگیت شده داداش.من که نوشته بودم 46
یه سری بزن اینجا. مدلای موجود بندرو میبینی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shadow4; 19-06-2011 at 06:43.
آخه من از شما مدل 55 اینچ خواستم شما این مدل HX929 رو معرفی کردید 3600 تومن!
من مدل 55 اینچ NX815 رو 3300 قیمت کردم!
55اینچ سری HX قیمتش 4 تومن به بالاس!
راستش من قصد خريد E720رو دارم.منظور شما اينه كه صدا و تصوير سينك نيستند؟ بعيد ميدونم سوني همچين اشتباهي رو بكنه.مثلا مجري اخبار صداش با تصوريش يكي نباشه و بايد با لبخواني فهميد چي ميگه؟؟
ميشه بيشتر توضيح بدي؟
[QUOTE=shadow4;6191207]سلام داداش.معمولا به بندر عباس میگن بندر
این 720 که میخواین بخرین tv خوبیه ولی ان پایه استیل که همون بلندگوش میشه همراش نیس.
بین 2300 تا 2500 از مغازه دار معتبر پیدا میشه.یه سری هم شما و هم دوست بالایی به سایت امیر کالا بزنید مدلای جدید موجود تو بندر رو میبینید.[
ممنون عزیز من عید بندرعباس بودم ! اونجا از چندتا پاساژ بزرگ پرسیدم گفتن اصلا" اینجا ال سی دی نمیاد باید بری بانه ! پس ایرادش همون نداشتن پایه هست ؟ یعنی الان بلند گو نداره روش ؟مگه میشه تلویزیون بدون بلند گو !؟ حالا واسه چی بدون پایه آوردنش ؟ پایه دارش نمیاد ؟
من امروز از بانه nx815 رو گرفتم 3200 ! بالاخره تصمیم رو گرفتم به محض اینکه دستم برسه تست می کنم و نتیجه رو بهتون اعلام میکنم
دوستان نظرتون راجع به 40KDL EX720 چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)