تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 102

نام تاپيک: نظریه مهم: استفاده از گاز به صرفه است یا بنزین؟

داره خودمونی میشه a_z-0-9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    ایران,تهران

پيش فرض

بنزین و بنزین و بنزین

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    مخزن ماشین من تکیه و گندس
    ولی وقتی خالیه خالی میشه ، با فشار بین 210 تا 250 بین 2800 تا 3000 تومان بیشتر نمیگیره
    فکر میکنم بیشتر از 100 کیلومتر مسیر هم در شهر نره
    ولی با بنزین یک بک 30 تایی کامل منو 400 کیلومتر راه برد .

3. این کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    مخزن ماشین من تکیه و گندس
    ولی وقتی خالیه خالی میشه ، با فشار بین 210 تا 250 بین 2800 تا 3000 تومان بیشتر نمیگیره
    فکر میکنم بیشتر از 100 کیلومتر مسیر هم در شهر نره
    ولی با بنزین یک بک 30 تایی کامل منو 400 کیلومتر راه برد .
    مصرف ماشین شما بالاست ، با این گاز باید 140 کیلومتر و با 30 لیتر بنزین حداقل 500 کیلومتر برانید ( حداقل )

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    اینکه می گویند بعضی از جایگاهها گاز رو بیشتر پر می کنند صحت دارد؟
    البته بنده یک ماشین گاز سوز ثبت نام کرده ام و چند روز دیگر تحویل می گیرم.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصلا یکی بمن بگه الان تو کشورهای اروپایی واقعا این گاز داره مود استفاده قرار میگیره؟!
    پسر خاله من حدود 6 سالی میشه که پراید گازسوز فابریک دارن... 2 سال اول خیلی راضی بودن... یک باک میزدن میشد 350 تومن! بعد از هدفمندی شده 3 هزار تومن... از این بحث هم که بگزریم... واقعا هر روز یه جای این ماشین خراب میشه.. یه روز استپر یه روز ecu واقعا چی میشه گفت؟(سیستم ایستایی نداره این گاز.. واقعا اذیت میکنه اینو به چشم خودم دیدم.).الان ... تو این شرایط که بعید هم نیست گاز گرونتر بشه... ولی بنظرم از استفاده از گاز فقط دولت سود میکنه!!! شما حساب اون پولی رو باید بکنی که در اینده بابت این سیستم گازشون پرداخت کنی... حالا صف های طولانی دردسر کمبود صندوق عقب.... خطر در تصادفات شدید... و شنیدن اینکه تا حالا چند خودرو زمان سوختگیری پکیدن وو حدود 1500000 رو هم که برای گازسوز کردن بدید واقعا ارزششو داره؟ خدایی من خودمم یه روزی عاشق همین گاز بودم... روزایی که 300 بود پول یه باک!!! و یک ماشین 7 میلیون! ولی الان یه جورایی داریم سر خودمونو کلاه میزاریم... خودرو سازها باید به جای فیس لیفت کردن بفکر کم کردن مصرف ماشینها بیفتن...البته بعضی ها هم مجبور هستن بخاطر شرایط زندگی و سختی هایی که همه میدونیم از این سیستم استفاده کنن...
    Last edited by hasanoooooooo; 04-11-2013 at 17:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصلا یکی بمن بگه الان تو کشورهای اروپایی واقعا این گاز داره مود استفاده قرار میگیره؟!
    پسر خاله من حدود 6 سالی میشه که پراید گازسوز فابریک دارن... 2 سال اول خیلی راضی بودن... یک باک میزدن میشد 350 تومن! بعد از هدفمندی شده 3 هزار تومن... از این بحث هم که بگزریم... واقعا هر روز یه جای این ماشین خراب میشه.. یه روز استپر یه روز ecu واقعا چی میشه گفت؟(سیستم ایستایی نداره این گاز.. واقعا اذیت میکنه اینو به چشم خودم دیدم.).الان ... تو این شرایط که بعید هم نیست گاز گرونتر بشه... ولی بنظرم از استفاده از گاز فقط دولت سود میکنه!!! شما حساب اون پولی رو باید بکنی که در اینده بابت این سیستم گازشون پرداخت کنی... حالا صف های طولانی دردسر کمبود صندوق عقب.... خطر در تصادفات شدید... و شنیدن اینکه تا حالا چند خودرو زمان سوختگیری پکیدن وو حدود 1500000 رو هم که برای گازسوز کردن بدید واقعا ارزششو داره؟ خدایی من خودمم یه روزی عاشق همین گاز بودم... روزایی که 300 بود پول یه باک!!! و یک ماشین 7 میلیون! ولی الان یه جورایی داریم سر خودمونو کلاه میزاریم... خودرو سازها باید به جای فیس لیفت کردن بفکر کم کردن مصرف ماشینها بیفتن...البته بعضی ها هم مجبور هستن بخاطر شرایط زندگی و سختی هایی که همه میدونیم از این سیستم استفاده کنن...
    من با ذوق وشوق پراید گازسوز ثبت نام کرده ام و منتظرم تا بیاید ، ولی با خوندن مطالب شما خیلی توی ذوقم خورد
    Last edited by koorosh2500; 04-11-2013 at 18:59.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من با ذوق وشوق پراید گازسوز ثبت نام کرده ام و منتظرم تا بیاید ، ولی با خوندن مطالب شما خیلی توی ذوقم خورد
    ببین داداش خدایی من سعی کردم واقعیت رو بگم.. ولی الان جامعه ما زیاد نمیدونه... کلا شما الان نگاه کن بنزین یورو 4 نیومده تو بازار ملت دارن ماشین یورو 4 میخرن... بدون اینکه بدونن چقدر به ماشین ضرر میزنه... البته این ضرر رو خود خودرو سازها گفتن... ولی خب دیگه شما باید قبول کنی که موتور کلا با بنزین استهلاکش کم هست.. بنزین اگه گران بش 100 درصد گاز هم باز گرانتر میشه

9. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من در گرجستان دیدم که تاکسی و برخی از ماشین ها گازسوز هستن . پس استفاده از کپسول گاز فقط مختص ایران نیست

11. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من در گرجستان دیدم که تاکسی و برخی از ماشین ها گازسوز هستن . پس استفاده از کپسول گاز فقط مختص ایران نیست
    100 البته که مختص ایران نیست ، در آلمان هم 90 درصد خودروهای سنگین CNG هستند و این موضوع باعث شده که کشور صنعتی مثل آلمان با وجود ملیونها خودروی سنگین همیشه هوای پاک داشته باشه .
    منتها بحث برسر به صرفه بودن CNG است .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان در کشور خودمان گاز CNG برای مصارف خانگی به طور میانگین متر مکعبی 84 تومان به فروش می رسد. اگر به ماشینهای گازسوز به همین قیمت به فروش برسد که واقعا عالی است. اما نمی دانم دولت چه سیاستی دارد که به جایگاه دارها 270 تومان می فروشد و آنها به اتومبیلها 310 تومان می فروشند. جدیدا جایگاه دارها اعتراض کرده اند که سود 40 تومان بسیار کم است و باید CNG گران بشود.
    Last edited by koorosh2500; 05-11-2013 at 10:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •