این چپتر کارخونش از چپتر قبلیش راحت تر بود .
ولی بازیش عالیه واقعا مهارتهای آدمو به چالش می کشه .
این چپتر کارخونش از چپتر قبلیش راحت تر بود .
ولی بازیش عالیه واقعا مهارتهای آدمو به چالش می کشه .
بچه ها من الان مرحله اخرشم . منتهی وقتی میرم توی مرحله اخر بازی میپره بیرون و Close The Program میاد . تنها راهش اینه
که مرحله قبل رو دوباره برم تا برسم به این مرحله .
تازه به این مرحله هم که میرسه یه باگ اخرش هست جایی که بین اون دوتا اره های موازی که همین جور میان جلو و تو هم
بینشون گیر افتادی و بایستی با اونها همین جور بری جلو اخرش دوتا Switch هست میزنی یه در افقی و یه در عمودی باز میشه .
به طوری که کلید اول در عمودی رو باز میکنه و میری توش و دکمه در افقی رو میزنی و بعدش نمیدونم چی میشه . چون اگه
سرعتت کم باشه و نتونی تا در بازه کلید در افقی رو بزنی در عمودی بسته میشه و همونجا گیر میکنه . جالب اینجاست که بایستی
اون اره ها بیان و تو رو اره کنن و مرحله از دوباره بیاد ولی اره از توی من رد میشه و در کاملا است و به هیچ وجه باز نمیشه و گیر
میفتی تا ابد . دکمه Esc هم که خدا بگم چه کارش کنه وقتی میری توی این مرحله از کار میفته و تنها راه خروج از بازی بستن بازی
از طریق Close Program . وقتی هم که Alt+Tab میزنم توی بازی اررور Close the Program میاد . تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم .
بازی رو هم از ادرسی که همین تاپیک گذاشته دانلود کردم . دیوونه شدم . تا مرحله یکی مونده به اخر رفته باشی و مرحله اخر کار نکنه![]()
با دکمه ی back space از مرحله خارج بشید
سلام
من هر سه مرحله که میرم آخر مرحله سوم که میرسه به یارو، گیر می کنه مشکل چیه ؟ ممنون
منم همین مشکل رو دارم.
مشکل شما حل شد؟
لزفا یکی راهنمایی کنه
بچه ها این مرحله اخر رو چجوری ردش کنم . همون جا که بین دوتا اره گیر کردی و باید همینجوری باهاشون بری جلو و
از اخر به دوتا سوییچ میرسه که یکیش رو سقفه و در سمت راستی رو باز میکنه و یکی دیگش توی در سمت راستیه
که در زمینی رو باز میکنه . خوب من به اونجا میرسم و اول در سمت راست و بعد در زمینی رو باز میکنم . پایین که
میپرم میمیرم . جای دیگه هم نداره که برم .
مرحله اخر توی Chapter 6 رو میگم . اسم مرحله اش Dr.fotus و عکس مرحله Boss روشه و اولش دمو نشون میده
که دکتره تفنگ دستشه و داره تیر میزنه و بعد میره تو مرحله که تا تهش میرم میمونم چه کار کنم . یکی خواهشا
کمک کنه .
من که به خاطر امتحانات فقط 3 کپچر رفتمبچه ها این مرحله اخر رو چجوری ردش کنم . همون جا که بین دوتا اره گیر کردی و باید همینجوری باهاشون بری جلو و
از اخر به دوتا سوییچ میرسه که یکیش رو سقفه و در سمت راستی رو باز میکنه و یکی دیگش توی در سمت راستیه
که در زمینی رو باز میکنه . خوب من به اونجا میرسم و اول در سمت راست و بعد در زمینی رو باز میکنم . پایین که
میپرم میمیرم . جای دیگه هم نداره که برم .
مرحله اخر توی Chapter 6 رو میگم . اسم مرحله اش Dr.fotus و عکس مرحله Boss روشه و اولش دمو نشون میده
که دکتره تفنگ دستشه و داره تیر میزنه و بعد میره تو مرحله که تا تهش میرم میمونم چه کار کنم . یکی خواهشا
کمک کنه .
منم همین مشکلو داشتم Dr.Fetus اصلا نمیومد
کلی هم تو سایتهای مختلف گشتم ولی چیزی پیدا نکردم، در آخر هم بیخیال این مرحله شدم.![]()
من فکر می کردم این مشکله منه فقط!تو این مرحله Dr.Fetus باید دنبالت کنه
منم همین مشکلو داشتم Dr.Fetus اصلا نمیومد
کلی هم تو سایتهای مختلف گشتم ولی چیزی پیدا نکردم، در آخر هم بیخیال این مرحله شدم.
نگو کلا بازی مشکل داره
احتمالا نسخه هامون ناقصه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)