تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 131

نام تاپيک: Super Meat Boy

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این چپتر کارخونش از چپتر قبلیش راحت تر بود .
    ولی بازیش عالیه واقعا مهارتهای آدمو به چالش می کشه .

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها من الان مرحله اخرشم . منتهی وقتی میرم توی مرحله اخر بازی میپره بیرون و Close The Program میاد . تنها راهش اینه
    که مرحله قبل رو دوباره برم تا برسم به این مرحله .
    تازه به این مرحله هم که میرسه یه باگ اخرش هست جایی که بین اون دوتا اره های موازی که همین جور میان جلو و تو هم
    بینشون گیر افتادی و بایستی با اونها همین جور بری جلو اخرش دوتا Switch هست میزنی یه در افقی و یه در عمودی باز میشه .
    به طوری که کلید اول در عمودی رو باز میکنه و میری توش و دکمه در افقی رو میزنی و بعدش نمیدونم چی میشه . چون اگه
    سرعتت کم باشه و نتونی تا در بازه کلید در افقی رو بزنی در عمودی بسته میشه و همونجا گیر میکنه . جالب اینجاست که بایستی
    اون اره ها بیان و تو رو اره کنن و مرحله از دوباره بیاد ولی اره از توی من رد میشه و در کاملا است و به هیچ وجه باز نمیشه و گیر
    میفتی تا ابد . دکمه Esc هم که خدا بگم چه کارش کنه وقتی میری توی این مرحله از کار میفته و تنها راه خروج از بازی بستن بازی
    از طریق Close Program . وقتی هم که Alt+Tab میزنم توی بازی اررور Close the Program میاد . تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم .
    بازی رو هم از ادرسی که همین تاپیک گذاشته دانلود کردم . دیوونه شدم . تا مرحله یکی مونده به اخر رفته باشی و مرحله اخر کار نکنه

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

بچه ها من الان مرحله اخرشم . منتهی وقتی میرم توی مرحله اخر بازی میپره بیرون و Close The Program میاد . تنها راهش اینه
    که مرحله قبل رو دوباره برم تا برسم به این مرحله .
    تازه به این مرحله هم که میرسه یه باگ اخرش هست جایی که بین اون دوتا اره های موازی که همین جور میان جلو و تو هم
    بینشون گیر افتادی و بایستی با اونها همین جور بری جلو اخرش دوتا Switch هست میزنی یه در افقی و یه در عمودی باز میشه .
    به طوری که کلید اول در عمودی رو باز میکنه و میری توش و دکمه در افقی رو میزنی و بعدش نمیدونم چی میشه . چون اگه
    سرعتت کم باشه و نتونی تا در بازه کلید در افقی رو بزنی در عمودی بسته میشه و همونجا گیر میکنه . جالب اینجاست که بایستی
    اون اره ها بیان و تو رو اره کنن و مرحله از دوباره بیاد ولی اره از توی من رد میشه و در کاملا است و به هیچ وجه باز نمیشه و گیر
    میفتی تا ابد . دکمه Esc هم که خدا بگم چه کارش کنه وقتی میری توی این مرحله از کار میفته و تنها راه خروج از بازی بستن بازی
    از طریق Close Program . وقتی هم که Alt+Tab میزنم توی بازی اررور Close the Program میاد . تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم .
    بازی رو هم از ادرسی که همین تاپیک گذاشته دانلود کردم . دیوونه شدم . تا مرحله یکی مونده به اخر رفته باشی و مرحله اخر کار نکنه
    با دکمه ی back space از مرحله خارج بشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام
    من هر سه مرحله که میرم آخر مرحله سوم که میرسه به یارو، گیر می کنه مشکل چیه ؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

من از 2 جا دانلود کردم ولی باز هم مشکل داره بازی اجر میشه مرحله سوم که میگه سرعت رو بگیر بعد بپر اونجا تا میپرم میخواد بره مرحله بعد هنگ میکنه!!!!!!!!!
    کسی این مشکل رو داشته؟
    منم همین مشکل رو دارم.
    مشکل شما حل شد؟
    لزفا یکی راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها این مرحله اخر رو چجوری ردش کنم . همون جا که بین دوتا اره گیر کردی و باید همینجوری باهاشون بری جلو و
    از اخر به دوتا سوییچ میرسه که یکیش رو سقفه و در سمت راستی رو باز میکنه و یکی دیگش توی در سمت راستیه
    که در زمینی رو باز میکنه . خوب من به اونجا میرسم و اول در سمت راست و بعد در زمینی رو باز میکنم . پایین که
    میپرم میمیرم . جای دیگه هم نداره که برم .

مرحله اخر توی Chapter 6 رو میگم . اسم مرحله اش Dr.fotus و عکس مرحله Boss روشه و اولش دمو نشون میده
    که دکتره تفنگ دستشه و داره تیر میزنه و بعد میره تو مرحله که تا تهش میرم میمونم چه کار کنم . یکی خواهشا
    کمک کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

بچه ها این مرحله اخر رو چجوری ردش کنم . همون جا که بین دوتا اره گیر کردی و باید همینجوری باهاشون بری جلو و
    از اخر به دوتا سوییچ میرسه که یکیش رو سقفه و در سمت راستی رو باز میکنه و یکی دیگش توی در سمت راستیه
    که در زمینی رو باز میکنه . خوب من به اونجا میرسم و اول در سمت راست و بعد در زمینی رو باز میکنم . پایین که

مرحله اخر توی Chapter 6 رو میگم . اسم مرحله اش Dr.fotus و عکس مرحله Boss روشه و اولش دمو نشون میده
    که دکتره تفنگ دستشه و داره تیر میزنه و بعد میره تو مرحله که تا تهش میرم میمونم چه کار کنم . یکی خواهشا
    کمک کنه .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کمک کنه .
    کسی راه حلی واسه این پیدا نکرد ؟ چه بازی پرطرفداریه که تاپیکش خالیه کسی سر نمیزنه

داره خودمونی میشه High_War_Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جایی‌ در این نزدیکی‌

پيش فرض

کسی راه حلی واسه این پیدا نکرد ؟ چه بازی پرطرفداریه که تاپیکش خالیه کسی سر نمیزنه
    تو این مرحله Dr.Fetus باید دنبالت کنه

منم همین مشکلو داشتم Dr.Fetus اصلا نمیومد

کلی‌ هم تو سایت‌های مختلف گشتم ولی‌ چیزی پیدا نکردم، در آخر هم بیخیال این مرحله شدم.

10. این کاربر از High_War_Lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

تو این مرحله Dr.Fetus باید دنبالت کنه

منم همین مشکلو داشتم Dr.Fetus اصلا نمیومد

کلی‌ هم تو سایت‌های مختلف گشتم ولی‌ چیزی پیدا نکردم، در آخر هم بیخیال این مرحله شدم.
    من فکر می کردم این مشکله منه فقط!
    نگو کلا بازی مشکل داره
    احتمالا نسخه هامون ناقصه

12. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •