تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 51 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 508

نام تاپيک: Need for Speed: Shift 2 Unleashed

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گرافیک بدک نیست ، آسیب دیدن ماشین ها هم نسبتا خوبه و هر چی شدت ضربه بیشتر باشه بیشتر آسیب میبینه .
    حداقل از Test drive 2 خیلی بهتره .
    Test drive 2 که در حد بازی های 2008 و اینور چیزها بود !
    بهرحال فعلا که بازی ریسینگ مناسبی نیست ! بهتره تجربه اش کنیم تا DIRT 3 بیاد حالش و ببریم .

2. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Test drive 2 که رو ماشینا خط هم نمی افته .....
    صدا گذاری هم تابلوست
    با 500 تا بری تو دیوار مثله اینه که قوطی رانی رو بکوبی به اسپیکر (چه ربطی داشت)
    tdu2 که بازی خوبی بود انصافا.
    فقط یه سری مشگل داشت.که اونم خیلی تابلو بود.مثلا همین مشکل بزرگ صدا گذاری.و ماشین هم که آسیب نمیدید. هیجان هم نداشت زیاد.ولی انصافا خیلی ابتکار و نوآوری داشت.

4. این کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

Test drive 2 که رو ماشینا خط هم نمی افته .....
    صدا گذاری هم تابلوست
    با 500 تا بری تو دیوار مثله اینه که قوطی رانی رو بکوبی به اسپیکر (چه ربطی داشت)
    خط نمی افته؟

تنظیمات گرافیکی رو ببر بالا تا ببینی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

NEED 4 SPEED : Shift II Unleashed

دان با لینک مستقیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک نکته ظریف در اسم بازی وجود داره.
    در کاور بازی عبارت Need For Speed در قسمت پایین و با فونتی بسیار ریزتر نسبت به Shift2 نوشته شده. طوری که به زحمت به چشم میاد.
    تو یه نقد می خودم که EA می خواد سری NFS رو به دو سمت هدایت کنه. از یه طرف علاقه مندان به شبیه سازی رو بوسیله ی سری Shift به سمت NFS بکشونه و از طرف دیگه علاقه مندان به سبک های فانتزی و آرکاد رو به بوسیله ی بازی هایی مثل Hot Pursuit به NFS جذب کنه.
    بازی های سری NFS بیشتر به آرکادی بودن معروف اند. در نتیجه EA آرم Need For Speed رو در کاور بازی و همین طور تبلیغات بازی کم تر مورد توجه قرار می ده تا تاکید کنه که Shift به مانند بقیه ی بازی های NFS نیست.

9. 13 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بازی توی جاده های مسابقه یا بازی اپنه ؟؟؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی توی جاده های مسابقه یا بازی اپنه ؟؟؟
    100% داخل پیست هست

12. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پس
    ----------

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا خیلی جالب .من با یکش خیلی حال کردم فقط چون خیلی تکراری میزد.تا وسطاش ولش کردم.امیدوارم تو این نسخه جبران کنن.
    انصافا گیم پلی خوبی داشت خیلی طبیعی بود هم چنین گرافیک.
    شیقت رو باید از دوربین پشت فرمون بازی کرد چون حالش بیشتره.وقتی با اون دوربین بازی میکنی تازه فرق شیفت
    باtdu2 رو میفهمی.tdu2 فقط فرمون رو میگرفت و دنده عوض میکرد.ولی تو شیفت هر کاری کنی خودش با دست انجام میده.حتی بعضی وقت ها که داشتی میرفتی تو دیوار دستشو از رو فرمون بر میداشت میگرفت جلو صورتش بعد تر مز میزد .به محض خوردن به دیوار.چشاش تار میدید....

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

اینطور که از کاور بازی معلومه شما میبینید که 2 تا ماشین با هم درگیری دارند.بازی های توی پیست و مسابقه ای به دلیل کم عرض بودن و مسائل دیگه درگیری و تصادفات زیادی با هم دارند.من فکر میکنم روی فیزیک بازی خیلی کار کرده باشند تصادفات باید عالی باشه.شما فکر کنید.یه ماشین متوقف میشه وسط پیست بعدش 20 تا ماشین دیگه برخورد میکنند بهش.خیلی جذاب و هیجان انگیز میشه.

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

خط نمی افته؟

تنظیمات گرافیکی رو ببر بالا تا ببینی
    منظورشون این بود که چیزیش نمیشه .شما با 200 کلیمتر سرعت بزن تو دیوار ماشین فقط کثیف میشه .چند تا خط میفته و نهایتا سپر جلو ماشین آسیب میبینه.

15. این کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اتفاقا خیلی جالب .من با یکش خیلی حال کردم فقط چون خیلی تکراری میزد.تا وسطاش ولش کردم.امیدوارم تو این نسخه جبران کنن.
    انصافا گیم پلی خوبی داشت خیلی طبیعی بود هم چنین گرافیک.
    شیقت رو باید از دوربین پشت فرمون بازی کرد چون حالش بیشتره.وقتی با اون دوربین بازی میکنی تازه فرق شیفت
    باtdu2 رو میفهمی.tdu2 فقط فرمون رو میگرفت و دنده عوض میکرد.ولی تو شیفت هر کاری کنی خودش با دست انجام میده.حتی بعضی وقت ها که داشتی میرفتی تو دیوار دستشو از رو فرمون بر میداشت میگرفت جلو صورتش بعد تر مز میزد .به محض خوردن به دیوار.چشاش تار میدید....

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

اینطور که از کاور بازی معلومه شما میبینید که 2 تا ماشین با هم درگیری دارند.بازی های توی پیست و مسابقه ای به دلیل کم عرض بودن و مسائل دیگه درگیری و تصادفات زیادی با هم دارند.من فکر میکنم روی فیزیک بازی خیلی کار کرده باشند تصادفات باید عالی باشه.شما فکر کنید.یه ماشین متوقف میشه وسط پیست بعدش 20 تا ماشین دیگه برخورد میکنند بهش.خیلی جذاب و هیجان انگیز میشه.[COLOR="Silver"]
    من که نه با شیفت 1 حال کردم نه با td1 نه با tdu2 ، لامصب NFSMW انتظار هارو خیلی بالا ببرد

17. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •