من یکی رو می شناسم تازه طلاق گرفته و بدون حضور شوهرش رفته و رایانه شو جدا کرده پس نیازی به پدرتان نیست. فقط مدارکتون کامل باشه کافیه
من یکی رو می شناسم تازه طلاق گرفته و بدون حضور شوهرش رفته و رایانه شو جدا کرده پس نیازی به پدرتان نیست. فقط مدارکتون کامل باشه کافیه
بچه ها ممنون بدون مشکل رفتم پلیس +10 اوکی کردم همه چیزو!
فقط گفت برو شماره حسابت رو از بانک یا سایت رفاهی وارد کن!
الان سایت رفاهی میرم میگه برای اعلام حساب به شعبه بانک مراجعه کن بانک میگه سیستما بستست الان!!!!
چه کنم!؟
سلام و خسته نباشید دوستان...
1 خانواده 2 نفره هستند که جا موندن و تا حالا ثبت نام نکردن. به من گفتن برو ثبت نام کن. من رفتم داخل سایت رفاهی و گذینه ای ندیدم برای ثبت نام. گفتم از شما عزیزان بپسرم ببینم آیا از سایت دیگه ای باید ثبت نام کرد؟ آِیا اصلا دیگه میشه دوباره ثبت نام کرد؟
من تازه ازدواج کردم .
کسی میدونه چطور خودم و خانومم رو از خانواده حذف کنم و جدا ثبت نام کنم ؟
قبلا خودشون باز میکردن .خیلی وقته باز نکردن .
کسی میدونه چرا؟ کی باز میکنن ؟
باید به پلیس +10 مراجعه کنید.اونها خودشان انجام میدهند
کسی دقیق مراحلش رو میدونه ؟
باید هر سه سرپرست باشن ؟
فرمانداری هم باید رفته بشه ؟
طرح هدفمندي يارانهها كه ديگر با عنوان قانون هدفمندي يارانهها شناخته ميشود، از هنگامه نظريهپردازي تا اجرا و اكنون كه نزديك به دوسال از عملياتي شدن آن سپري ميشود، دو هدف اصلي را در نظر داشت. لازم به ذكر است كه اين طرح با وجود عنواني كه با مضمون «هدفمندي» بر آن نهاده شده بود، مقصود از آن بهبود و اصلاح سيستم توزيع درآمد و جهتدهي يارانهها به سمت گروههاي كمدرآمد و همچنين اصلاح قيمت نسبي، سبد توليد و نهادهها و ايجاد كارآيي در دادهها در نظر گرفته شده بود.
در تشريح اين مهم بايد گفت كه فاز اول هدفمندي يارانهها، در اصلاح سبد مصرفي بسيار موفق عمل كرده و يكي از نشانههاي موفق و بارز آن را ميتوان در كاهش مصرف انرژي ديد. يكي از نگرانيها و دغدغههاي هميشگي دولتها، واردات بنزين و قاچاق آن به كشورهاي همسايه به دليل قيمت ارزان در داخل بود؛ اما اكنون علاوه بر بينيازي از واردات بنزين، قاچاق حاملهاي انرژي و سوخت به خارج از كشور 40درصد كاهش يافته است.
حتي نكته ديگري كه حائز اهميت است، بحث تورم است؛ مثلا پيش از اجراي قانون هدفمندي همه از تورم 40درصد و 60درصد صحبت ميكردند اما چنين تورمي اتفاق نيفتاد و تورمي هم كه پايان سال قبل وجود داشت، به دليل نوسانات نرخ ارز بود. اما موضوعي كه درباره نحوه اجراي هدفمندي يارانهها حائز اهميت است، به بحث توليد برميگردد. در اين بخش پيش از هرچيز چند سوال بنيادين مطرح است؛ اينكه آيا هدف از كمك بايد منجر به اتلاف منابع و توليد بيكيفيت باشد؟
آيا بخش توليد انرژي مجاني دريافت ميكند كه توليد بيكيفيت داشته باشد؟ در پاسخ بايد گفت كه يكي از چالشهاي بخش توليد، استراتژي است كه در مقابل آن وجود دارد. استراتژي تدويني براي بخش توليد، اعطاي انرژي مجاني به همه است. در اين شرايط صنايع انگيزهاي براي بازسازي و بهكارگيري تكنولوژي جديد براي صرفهجويي ندارد؛ چرا كه بازسازي و بهسازي هزينههاي سنگين 20 تا 30 ميلياردي بر بخش تحميل ميكند.
بخش توليدي كه انرژي ارزان و مجاني ميگيرد مسلماً زير بار اين هزينه نميرود و همين ميشود كه اكنون هست. آن چه براي بهبود بخش توليد در اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها بايد در پيش گرفته ميشد، هدفمند كردن منابع بود نه پرداخت پول و انرژي ارزان.
دوستان کسی میدونه چرا ثبت خانوار جدید رو که قبلا اینترنتی بود رو الان به پلیس +110 دادن ؟
قبلا راحت از طریق سایت ثبت و اضافه و کم میشد .
به خاطر اینکه یک سری کافینتها از اطلاعات مردم سوء استفاده کرده بودند .
تو این جامعه تر و خشک با هم میسوزه
ممنون دوستان . فقط سریع به من بگید برای اونا که تازه ازدواج کردن چه مدارکی رو باید ببریم پلیس +10 ؟؟؟؟؟؟ و آیا فقط حضور سرپرست خانواده کافیه موقع ثبت نام ؟؟؟؟؟ چقدر طول میکشه تا واریز کنن به حساب خودمون ؟؟؟؟ لابد تو این وسط ماله یکی دو دوره نفله میشه نه ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)